Návštěvník Matiniela Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Legendy, které mám stejně nejraději a nejvíce ke mně jdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Jo, ten černej plast ti jde dobře k ponožkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Ani se neklube palec, to je voničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Po návratu z nákupu zobání.Malý včelí úl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Legendy, které mám stejně nejraději a nejvíce ke mně jdouTyhle 5610 jdou v poslední době nějak do módy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Tyhle 5610 jdou v poslední době nějak do módy.To je fakt. Na foru je má už pomalu skoro každý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Protože jsou jednoduše boží! Tyhle 5610 jdou v poslední době nějak do módy. To je fakt. Na foru je má už pomalu skoro každý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 ..a co teprv až se Casio pochlapí a udělá nástupce GW 5000 - takže pouzdro ocel [titan?] , vylepšený tlačítka , bezel a řeminek PUR ale ten poddajnej a s modulem 3459... ...to pak bude boží ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 ..a co teprv až se Casio pochlapí a udělá nástupce GW 5000 - takže pouzdro ocel [titan?] , vylepšený tlačítka , bezel a řeminek PUR ale ten poddajnej a s modulem 3459... ...to pak bude boží .....Tak k tomu doufám nedojde. 5000 maj alespoň u mě obrovský a neomluvitelný problém se synchro. Titan by asi vyloučil DLC který mají. A taky bych dal přednost "pětsedmičkovýmu" designu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 ...ale to je daný spíš lokalitou s horší stabilitou signálu...nebo...?? ...dyť tu povrchovku DLC nemusí mít...ať to nechají klidně lesklý kov.. ... "pětsedmičkovej" design ....mno.... nevim... nejsou hezčí klasický čtverce?? ...ale to bude asi vkus od vkusu... ...za mě - kdyby to udělali, tak je moje hodinková cesta u konce... takle se do toho plantají ty GW B5600 ale to jsou "jen" plasťáky, ty kovový, kdyby jen se tak snadno nepodrápaly [ale sklíčko se drží zdatně] ....takže co teď, když jeden hledá hodinky na cokoli... ..nic naplat, zatim jasně vedou GW 5000 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janiucco Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Uz je mam taky. (sorry moc slunce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 tie pliešky sú tam ok? Bez nich by to bolo ok. Inak zaujímavá farebná kombinácia. Gratulujem k novému nástroju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Ja stale modrasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Jo vubec mi tam nevadi a daji se sundat. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 ...ale to je daný spíš lokalitou s horší stabilitou signálu...nebo...?? Ne, jiný kovový Casia + jedny další géčka mi tam chytají pravidelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 CASIO KING Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 CASIO KING No tak opatrně, s těma unáhlenejma soudama. Furt to nejsou klasický GX 56... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Tak ja spis v ruce nez na ruce... nejak si porad nemuzu zvyknout... asi je definitivne poslu z domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se