Frostie Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Tak ja spis v ruce nez na ruce... nejak si porad nemuzu zvyknout... asi je definitivne poslu z domu já jsem musel, byly mi malý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 já jsem musel, byly mi malý... Je to skoda, jsou vlastne dokonaly... solar, radio, klasicky design... ale kdyz nesedi, co nadelas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Je to skoda, jsou vlastne dokonaly... solar, radio, klasicky design... ale kdyz nesedi, co nadelas...parádní jsou, i se mi vždy úspěšně synchronizovaly, ale prostě byly malý, měl jsem je 2x.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) parádní jsou, i se mi vždy úspěšně synchronizovaly, ale prostě byly malý, měl jsem je 2x....mne se taky synchronizujou... a taky je mam podruhy... chtel jsem jim dat jeste jednu sanci, kdyz jsou jinak tak bezvadny, ale ani ted je nenosim Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 No tak opatrně, s těma unáhlenejma soudama. Furt to nejsou klasický GX 56... ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 ok Ale jinak jsou samozřejmě parádní, o tom žádná... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 original KING ma ake oznacenie ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 original KING ma ake oznacenie ... ? Cituji: ... "A GX-56 or GXW-56 watch is commonly referred to as the ?King? by G-Shock fans online. Originally intended as an extra-tough G-Shock watch for use in the harshest conditions, the King models have also become fashionable watches due to their unique look and size. They are also a good option for larger people who like the square G-Shock design but find the 5600 series too small." Zdroj: https://www.g-central.com/g-shock-gx-56bb-1-gx-56-returns-with-stealth-king/ Tedy jak to chapu ja, je odkazovano na "Kingy", coby puvodni dva modely a tedy budto v "holobytu" pripadne jen se solarem. Novejsi model s Multibandem muze nekterym "ortodoxnim" G-Shockarum prijit uz trochu "gay" :-D. Ja bych to uznal, pro mne je cela řada GX-56 "King". Frostie urcite napise, jak to vidi on . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 ... a ja ako ?amater? pockam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Ne, jiný kovový Casia + jedny další géčka mi tam chytají pravidelně. ...takže to je problém jen čistě těch pětitisícovek.. ...hmm...to je teda pěkně blby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Rondo (kulaté nemám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 ...takže to je problém jen čistě těch pětitisícovek.. ...hmm...to je teda pěkně blby...Za kolik je pustis? :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 (upraveno) ...jako já?? ...no mě se seřizujou dobře [to byla reakce na stížnost pana t2] ale až Casio udělá jejich nástupce, máš je mít...za jedno trochu OT info - je pravda, že motor tanku T55 je přeplňovanej šroubovým kompresorem?? Upraveno 18. listopadu 2018 uživatelem tovaryš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Za kolik je pustis? :-PZatím je nepouštím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 ...jako já?? ...no mě se seřizujou dobře [to byla reakce na stížnost pana t2] ale až Casio udělá jejich nástupce, máš je mít...za jedno trochu OT info - je pravda, že motor tanku T55 je přeplňovanej šroubovým kompresorem?? ;-)hledal sem par stranek zpet navaznost a nenasel...motor tanku T-55 (tedy oznaceni V-55)? Cista atmosfera. Ve vsech verzich. ;-).Preplnovani prislo az pozdeji, nepocitam-li pokusy u T-64, pak seriove az u T-72 (motor V-84). Ale pouze klasickym turbodmychadlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Zatím je nepouštím.;-) Pockam... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 ...díky za info... ....si ti knížku musim někde sehnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 tovaryš: Nemas za co :-D. Knizku? nejlepsi je par tanku rozebrat, opravit a zase slozit :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 ...no jo...když já jsem se k tomu nikdy nedostal...bojový 55 jsme u nás neměli a vyprošťováky byly uloženky...akorát jsme to odvezli na nádraží, naložit na vagony a pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Hele, z Bruntalu to nemas daleko, klidne Te dam dokupy s lidma s tezkou technikou a muzes jim ve volnem case, za svoje prachy, jezdit opravovat masiny :-D. Mne uz to moc neba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se