jendazhor Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Dnes titanové černé MR-G 1, modelový rok 1996. Zde bez plastového bezelu a na NATO strapu přes adaptéry. Jedny z mých oblíbenkyň, malé, lehké, mají všechny běžné potřebné funkce (a telefonní kontakty navíc), čitelný displej s podsvícením, a taky titan, co mám rád.První model z řady MR-G, původní cena 24 000 Yenů. Celá řada MR-G se časem cenově dost vyšplhala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 (upraveno) Dnes titanové černé MR-G 1, modelový rok 1996. Zde bez plastového bezelu a na NATO strapu přes adaptéry. Jedny z mých oblíbenkyň, malé, lehké, mají všechny běžné potřebné funkce (a telefonní kontakty navíc), čitelný displej s podsvícením, a taky titan, co mám rád.První model z řady MR-G, původní cena 24 000 Yenů. Celá řada MR-G se časem cenově dost vyšplhala.Veľmi pekné hodinky Zlatý rok 1996 Upraveno 20. prosince 2019 uživatelem quattroRS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Tyhle se mi vždycky líbily! Ale nějak se mi nedostaly do ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Až mě zaráží, za jak malé částky se MR-G 1 občas v aukcích vyskytují. Pravda, za ty nízké ceny jsou bez plastového rámečku. Ale zase na druhou stranu - titanové tělo, minerální sklo, šroubovací dýnko, elektroluminiscence, všechny běžné funkce, plná odolnost řady G-Shock a rozumná velikost. Vzhledem k použitému materiálu jsou ale většinou i po těch více než 20 letech pěkně zachovalé. Sám jsem párkrát prostě neodolal...Ale teď už mají lidi asi jiné preference a spíš jdou po masivnějších modelech nebo naopak po starších kouskách.Třeba ty vysoké ceny za staré Frogmany, často i v dezolátním stavu, mi nejsou moc jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Veselé vánoce všem!Byl jsem se trochu projet a půl nádrže je pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 nejpohodlnější géčka, co jsem kdy měl. měl jsem cukání vyměnit zase za nějaké jiné, ale zůstanou. jednak jak skvěle padnou na ruku a druhak modul..včera jsem však využil výhodnou nabídku jednoho ešopu a objednal jedny obyč anadigi géčka, tak jsem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Mel jsi uz gw9400? By me zajimalo, co na ne rikas krz pohodlnost a funkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 (upraveno) ggrand: https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=http%3A%2F%2Fforum%2Echronomag%2Ecz%2Findex%2Ephp%3F%2Ftopic%2F133391-Jak%C3%A9-G-Shock&share_tid=133391&share_fid=6783&share_type=t&link_source=app Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Upraveno 25. prosince 2019 uživatelem Fordik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Ja mel\mam oba modely, spis me zajima pohled jineho zkuseneho matadora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Veselé vánoce všem!Byl jsem se trochu projet a půl nádrže je pryč. zIMG_20191224_112701.jpgPriateľu, čo to máš za povoz??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Mel jsi uz gw9400? By me zajimalo, co na ne rikas krz pohodlnost a funkce.rangemany se mi zatim vyhybaji. stejny funkce mam na sgw1000 s vetsim displejem. ..abc gecka...to uz je pro me moc velkej luxus . ale snad na ne taky nekdy dojde, jsou sympa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Priateľu, čo to máš za povoz??? Malou, skromnou, ale hladovou FieSTičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 rangemany se mi zatim vyhybaji. stejny funkce mam na sgw1000 s vetsim displejem. ..abc gecka...to uz je pro me moc velkej luxus . ale snad na ne taky nekdy dojde, jsou sympa.Tak ja je nemam kvuli abc funkcim,z nich obcas pouziju kompas,ale spis jde o to, ze maji podle me nejlepsi ovladani jak provedenim tlacitek, tak i softwarove a taky mi dobre sedi na ruce, tak me zajimalo, jestlis uz taky okusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Dnes vytaženy "blikačky" G-8000B (modul 2958) v tomhle černozeleném provedení.Když jsem je v roce 2009 objednával po netu, netušil jsem, že Casio je zrovna v "diskotékovém" období a že i na tento model namontoval tehdy módní displej se zrcadlovými efekty v zobrazených číslech. Pokud chtěl znečitelnit jinak pěkný displej, tak se mu to povedlo. Blikací "oko" je spíš bonus pro hračičky.A tak se mi na ruku dostanou jen zřídka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Malou, skromnou, ale hladovou FieSTičku.Priateľu, tak to si sakramentsky dobre trafil, je to veľmi schopná kára, strašne sa mi páči, je úžasná, motor je silný, a pružný, a auto celkovo, má veľmi dobré, a vyvážené jazdné vlastnosti, je to jeden z najlepších zástupcov svojho segmentu, ak vôbec nie najlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Uvažoval jsem ji vyměnit za Polo GTI, ale z počátku měli jen DSG. To jsem nechtěl, tak jsem čekal na manuál. No a když jsem se ptal podruhý, tak už manuál nebyl v nabídce. Mezitím jsem změnil práci kam se dalo ráno dobře letět (v 5,00). Takže Polo nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Dnes vytaženy "blikačky" G-8000B (modul 2958) v tomhle černozeleném provedení.Když jsem je v roce 2009 objednával po netu, netušil jsem, že Casio je zrovna v "diskotékovém" období a že i na tento model namontoval tehdy módní displej se zrcadlovými efekty v zobrazených číslech. Pokud chtěl znečitelnit jinak pěkný displej, tak se mu to povedlo. Blikací "oko" je spíš bonus pro hračičky.A tak se mi na ruku dostanou jen zřídka. Mám jedny s takovým displayem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Jo, to je ono, zrcadlová čísla pod určitým úhlem. Casio nijak nevarovalo a na fotkách to vždy bylo foceno pod úhlem, kde jsou číslice normálně černé. Taky výroba těchto displejů netrvala dlouho..Mám tu jedny "dětské" BG-2001 a tam je ten displej úplná divočina. Podklad je sice extrémně bílý. Tak moc, že jsem to jinde neviděl. A zobrazené znaky jsou pod určitým úhlem pouze světlonce šedé a pod jiným čisté zrcadlo.Tenhle model je vůbec úplně ujetý animacemi a možnostmi zobrazení. Navíc kompletně "dot matrix". Je to sice spíš pro hravé jedince, ale zase je to celkem zajímavé. A ten displej musí být vyroben nějakou netradiční technologií nebo používá jiné materiály, než jsou na běžných LCD od Casia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Uvažoval jsem ji vyměnit za Polo GTI, ale z počátku měli jen DSG. To jsem nechtěl, tak jsem čekal na manuál. No a když jsem se ptal podruhý, tak už manuál nebyl v nabídce. Mezitím jsem změnil práci kam se dalo ráno dobře letět (v 5,00). Takže Polo nebude.Polo je vo verzií GTI dosť sterilné, aj keď pružné a rýchle auto s dobrými jazdnými vlastnosťami, a solídnym prejavom, ale čo sa týka zábavy, tam je špičkou u Pola až verzia R WRC, ale to je limitka, a svojou charakteristikou sa už príliš blíži Golfu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se