Sphinxx Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 QRS: jojo, ty jsou super, moje NEJ Géčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 QRS: jojo, ty jsou super, moje NEJ Géčka.Tak to je super Mal som podobný model ProTrek, predal som ho pred takmer 4 rokmi, Casio ProTrek PRW-6000-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Jo jo, znám ... ty měl kamarád v zelené, jedny z nejhezčích Protreků, on je vyměnil za novější a to už zdaleka nebylo ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Jo jo, znám ... ty měl kamarád v zelené, jedny z nejhezčích Protreků, on je vyměnil za novější a to už zdaleka nebylo ono.Ja som ich predal kvôli tomu, že som sa bál, že na nich rozbijem lunetu, alebo rovno sklo, preto aj chcem siahnuť po staršom modeli ProTrek PRW-5100-1ER, lebo ten má predsa len obrubu tesne nad sklom, a tam je menšia pravdepodobnosť, že to trafím tak, že by som to roztrepal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Nejlepší je mít Géčka o která se nemusíš bát, viz. ty 56, snesou toho fakt hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Nejlepší je mít Géčka o která se nemusíš bát, viz. ty 56, snesou toho fakt hodně.Mal som 2,5 roka model GW-M5610-1ER, ale aj ten som odstrelil, lepší je pre mňa model ana-digi, a model PRW-5100-1ER sa mi strašne páči, sú to krásne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 jak se ti povedlo zlikvidovat ty 5610? Nad gx 56 jsem take premyslel, ale na moji ruku, byly opravdu az moc velke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 jak se ti povedlo zlikvidovat ty 5610? Nad gx 56 jsem take premyslel, ale na moji ruku, byly opravdu az moc velke.Priateľu, tie hodinky som nezlikvidoval, predal som ich jednému členovi tohto fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 omlouvam se, spatne jsem te pochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Stáva sa, pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Dnes po třech dnech změna. Venku je docela příjemně Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 A tu sa skoro nedá vyjsť vonku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 My máme naštěstí zahradu, takze děti můžou na vzduch a já alespoň taky. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 No tak aspoň dačo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Rangemany mi chybí ... měl jsem je xkrát a když je vidím, vždycky mě začne honit mlsná. Já pořád stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 No nech sa čo najrýchlejšie skončí tento randal s týmto vírusom, že sa dostanem k peniazom, a pôjdem ku kamarátke do predajne konečne vybrať nové hodinky, ktoré mi už vyše roka neochvejne drží odložené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Hele, dělám si z toho prdel, ale nejdůležitější je samo zdraví, nějaký woče počkají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 No tak to máš úplnú pravdu, v prvom rade sa toho nákupu nových hodiniek treba dožiť v dobrom zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se