Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Dnes jsem přehodil z letní bílé na zimní černou.
IMG20211028121904.thumb.jpg.bb991e3cd1957f0d3747a6dc719cc6ac.jpgIMG_20211028_121533.thumb.jpg.eda614d0c19ae6b85ea9c97bde789350.jpgIMG_20211028_125506.thumb.jpg.ce7af3cf02d47ace7e7f37bf5b34c315.jpg

To je dobré
Jinak čas se mění až v Neděli že?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno
Parádní Rangemany

Díky!
To jsou poslední co mi prozatím zůstaly
Měl jsem původně troje ještě s (Olive a Black)

Odesláno
před 1 hodinou, chief napsal:

Starý dobrý EL backlight rocks emoji109.pngemoji123.png

Jsou parádní 😀 a díky nim jsem si potvrdil že koupě Rangemanů gw 9400 nebude chyba a v pohodě je unosím. Na druhou stranu si říkám mám teď tyhle tak na co Rangemany 😀

Odesláno
Jsou parádní a díky nim jsem si potvrdil že koupě Rangemanů gw 9400 nebude chyba a v pohodě je unosím. Na druhou stranu si říkám mám teď tyhle tak na co Rangemany

Je to tak.

Oni i větší G’s jsko třeba Mudmaster, nebo Gravitymaster dobře drží i na menší ruce díky promyšlenýmu zapínání a tvarování kolem ruky.

Jsem si přednastavil tyhle rozměry dole. Ale ty vůbec neplatí na G-SHOCK, ty můžou být v poho větší

Potápky 42-45mm (otočná luneta opticky zmenšuje)
Field 39-41mm
Pilotky 40-42mm

Odesláno
před 37 minutami, chief napsal:

Pilotky 40-42mm

Tam bych to viděl 42-46 (pilotky mají být velký i když ti budou velký 🤣) viz. IWC big pilot , ale to už tady plevelíme vlákno G-Shocků 😜

Odesláno

Chlapi resili jste nekdo nutnost kalibrace senzoru nadmorske vysky, atm. tlaku, atp? Kam hodinky dat, aby ukazovaly realne udaje? 

Vysku si tak nejak dokaze clovek naklikat v hodinkach sam podle udaju z map. Atm. tlak ale sam asi neudelam....

Odesláno

Kalibrujes snad jen nadmorskou vysku, ne? Tlak se nekalibruje, tlak proste je :) Rychle zmeny tlaku (pokles) ti pak akorat signalizuji prichazejici bourku a nebo volny pad :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...