cecil Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 před 4 minutami, cecil napsal: Paráda! mám na cestě jaykays adaptéry, je to super kvalita a parádně na nich sedí třeba Isofrane. JaysAndKays® Metal Adapters for Casio Frogman GWFA1000 GShock G-Shock GWF-A1000 Ta modrá je mimochodem nádherná! A líbí se mi i kombinace leštěné lunety s modrým řemenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 4 hours ago, cecil said: Ta modrá je mimochodem nádherná! A líbí se mi i kombinace leštěné lunety s modrým řemenem. Tak pak pošli fotku s tím jaykays Jo tyhle s modrým řemenem jsem měl, a prodal místnímu členovi. A nějak se mi stejskalo a tak znova pořídil, ale ten model s composite náramkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 Já své první gwf/d1000 prodal a dodnes lituji. Asi subjekty znovu poridim poněvadž jsem si návyky na ten dlouhý lug to lug. Seděli mi perfektně! Mám 23cm zápěstí. Nové analogové modely mají řemen bohužel trošku kratší ale cele se to vyřeší adaptéry. Moc jim sluší Isofrane nebo Citizen guma s těmi kovovými oky na průvlak. A parádní remen je tohle: https://www.zuludiver.com/products/zuludiver-400-mk-ii-premium-rubber-watch-strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 V digitálu nic moc, takový pouťovky, ale v tom analogu parádní hodinky. Užij si je Cože, digi Frog pouťovky? To slyším snad poprvé v životě Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 před 33 minutami, chief napsal: Cože, digi Frog pouťovky? To slyším snad poprvé v životě Sent from my iPhone using Tapatalk Nejsou! Jsou to super stroje! I když já měl takovou gummy bear verzi..byl to jen protektor a řemen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 Ty číslice jsou zabijácký. Že budou mít potenciál vyšoupnout z ruky i mechaniky, to by mě teda nenapadlo. Asi bych se měl stydět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 (upraveno) K levným bezúdržbovým odolným přesným digitálkám, který maj mraky funkcí, musí holt člověk dospět Upraveno 22. června 2022 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 Že jo, Míro. Kdo by to byl řek... Já už s nima kroutím 3. měsíc a furt jsem z nich nadšenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 Prosté dělnické jídlo, a prosté, dělnické hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 @siwi, 3. měsíc, nestraš prosímtě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 @cecil přesně tak btw pěkná sbírka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 17 hours ago, Radik said: Ty číslice jsou zabijácký. Že budou mít potenciál vyšoupnout z ruky i mechaniky, to by mě teda nenapadlo. Asi bych se měl stydět Parádní toolovky já půjdu asi do těch bílých, snad po mě nebudou lidi moc čumět (nejsou tak eye candy jako ty světle zelený, viditelný z Měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 před 2 hodinami, chief napsal: Parádní toolovky já půjdu asi do těch bílých, snad po mě nebudou lidi moc čumět (nejsou tak eye candy jako ty světle zelený, viditelný z Měsíce Já měl za to, že tyhle jsou jen černý, modrý a ty světle zelený. Můžeš prosím hodit link? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Já měl za to, že tyhle jsou jen černý, modrý a ty světle zelený. Můžeš prosím hodit link?Jo nejdřív byly jen 3.Teď už jich je víc https://www.hodinky-koscom.cz/hledat?ss=&ssv=&s=Gbd-200Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Tak tedy GBD gang Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 U Jirky (Helveti) mají už taky bílé v nabídce https://www.helveti.cz/Vyhledavani?fraze=Casio+G-Squad+GBD-200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Ještě si říkám jsou to sice “jen” bateriovky. Ale díky tomu BT a propojení přes Move App s mobilem mi to hned seřídilo přesný čas. Čili bude pořád přesný čas jako by měli Multiband Akorát když mi pípne každá notifikace z FB Tohle musím ještě pořešit.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 U Jirky (Helveti) mají už taky bílé v nabídce https://www.helveti.cz/Vyhledavani?fraze=Casio+G-Squad+GBD-200Ono popravdě nevím jak nazvat tu barvu Ale bílej je spíš ten talíř.Tady pro srovnání Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 V Koscomu uvádí,že barva pásku je šedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 před 4 hodinami, chief napsal: @cecil přesně tak btw pěkná sbírka díky už z nich mám jen ty gx-56 ale byly super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se