t2 Odesláno 6. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června dnes a denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Heavy Metal Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června FarbičkyOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptrksvbd Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června S adaptéry a hadrem od Vario. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Dneska tyto s modulem 3229. Zdá se mi, že mají hlasitější pípák než je u géček běžné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Po nějaké době jsem změnil názor na nejnovější B1000. Vypustil jsem je na svobodu ze své sbírky Určitě je to prémiová verze, která se look & feel blíží snad až řadě MT-G, ale uvědomil jsem si, jak moc pro mne znamená 1. ikonický Mudmaster. Nevím, jestli jsem starý nebo nostalgický. Ale pár věcí jsem si musel nechat projít hlavou a vyřešit sám. Tohle je u mne pořád a Hall-of-Famer in my book Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července souhlas s tebou jak si dal ty dva inzeráty měl jsem docela cukání,ale zůstal jsem věrnej těmto nej G co jsem kdy měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jira78 Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Čtyřicítky. Zajímavý display, ale v praxi skoro nepoužitelný. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července před 16 hodinami, t2 napsal: Čtyřicítky. Zajímavý display, ale v praxi skoro nepoužitelný. Vypadaj zajímavě, to bez debat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Já opět červeňáky, tentokráte u kávy. Zatím jediný digi u kterých mě vyloženě ne.ere negativní displej. Jde vidět že ta jejich STN LCD technologie funguje - byť nemám porovnání vyloženě s modely bez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se