... Odesláno 18. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2024 Je nějaká finta, jak nastavit vypínání displeje odložených hodinek bez použití appky? Nechce se mi ji instalovat jen kvůli tomu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 19. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2024 Tak super - jde to i bez appky. Dokonce jde hodinky i opatrně přenést, aniž by se probudily - až by se jeden nad nimi rozněžnil jak nad miminkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 19. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2024 Dnes jsem narazil na nabídku mrtvoly - tak jsem ji hned zrekvíroval, a nedočkavě zaběhl koupit baterku. Po omytí a dezinfekci následovala pitva: Vyvrhnutí, očištění, výměna baterky, ošetření těsnění silikonem: Seřízení času a polohy ruček: A následné zjištění, že bych do nich potřeboval trochu přibrat: Z fotky jsem zjistil, že je ještě třeba trochu kartáčkem zapátrat pod lunetou. Ale i tak radost převeliká (hlavně z toho kutění)! 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marius1 Odesláno 20. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2024 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 20. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2024 Nedělní Geez_Shocky... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 24. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2024 Dorazil nový přírůstek - evidentně s ním přepravci zacházeli jako v bavlnce. Vyrážím osobně otestovat/zkontrolovat přesnost krokoměru (eufemismus pro nákup brambor). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 24. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2024 (upraveno) Ještě než jsem vyrazil ven jsem si všiml, že při pouhém sezení u kompu se mi načetlo 17 kroků, což zavdalo popud k naprosto zásadnímu pokusu: hodinky jsem upevnil na dominantní ruku, a cca 30 sekund jsem s ní rychle kmital v rozsahu 15-20 cm; dlužno konstatovat, že v tomto ohledu se Casio ukázalo naprosto diskrétním měřícím zařízením, a upřednostnilo gentlemanskou zásadu neměřiti zlato. Co se týče standardního využití krokoměru, tam se již aktivita bipedální lokomoce započetla: 1) GBD-200: 730m, 898k - krok 0,81m 2) GBD-800: 730m, 749k - krok 0,97m Obě hodnoty zhruba odpovídají délce mého kroku při rychlejší chůzi; GBD-200 zřejmě trochu ubírá, zatímco GBD-800 naopak přidává (neměřil jsem zároveň, a i profil terému se lišil), ale pro orientační údaje nenáročného uživatele lze krokoměr využít. Vzdálenosti jsem změřil na mapě, Bluetooth propojení s telefonem necítím potřebu ani vyzkoušet. Digošky jsou bezva, ale rafošky jsou rafošky - vo tom žádná! Upraveno 24. října 2024 uživatelem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2024 Příprava na Halloween. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2024 tohle je teda pěkně nahovno = u GBA800 nejde manuálně vypnout DST ..a na tu jejich vypíčenou apku kašlu. takže čas posunutý o hodinu a DST svítí dál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2024 Z šesti Casio šmuků mi jen GBD-200 samy (bez propojení s mobilem) zrušily letní čas; u ostatních je třeba letní čas měnit ručně, nebo volba chybí. S ohledem na přesnost hodinek mi stejně přijde naprosto zbytečné se aktivací letního času vůbec zabývat, prostě dvakrát za rok se se seřízením min/sec změní i hodina - jedno zmáčknutí tlačítka navíc. Ale je jasné, že ta zbytečná ikona na displeji irituje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2024 s přechodem na letní před půlrokem jsem tu appku ještě měl, tak se to zaplo samo. teď to nejde zaboha vypnout, to bych musel asi vyndat baterku, na jiný tvrdý reset jsem nepřišel. od casia si už nic do telefonu dávat nehodlám, to je strašná věc.. jinak tyhle 800 jsou fajn (stopky na kola s targetem a pamětí, timery.. vyhovují mi (na rozdíl od 2100 atp.). krokoměr super, jen nemusím mít historii kroků v mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2024 Co můžu porovnat krokoměr u GBD-200 a GBD-800, tak u osmistovky mi více vyhovuje; u dvoustovky je, díky pidičíslům kvůli zobrazení nesmyslného grafu, počet kroků špatně čitelný (hlavně za pohybu či v šeru). U devítistovky by mi vadily ručičky; nějak jsem se dobral k tomu, že ručičkové hodinky mám jen na zobrazení času, a pokud chci využívat stopky, timery apod, tak je lepší vsadit na digitálky s přehledným a čitelným rozložením údajů. Chápu, že pokud si někdo pořizuje jen jedny hodinky, tak může být výběr/volba těžší, ale u místních je tomu naopak (a to je nutno podtrhnouti), jelikož se jedná o výdaje tzv. mandatorní, o kterých se doma zásadně nediskutuje!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2024 Appku nemám. Casiotrony 3.generace se samy přepnuly do zimního času, ale nechytly signál. Nevím podle čeho to udělaly. Ostatních osm jsou dodnes v letním čase. Tahle technologie je pro mě mrtvá. Zlatý off line géčka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 před 13 hodinami, t2 napsal: Zlatý off line géčka: tak jasný. modul 3229 atp. je věčný a za mě nejlepší ze všech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanHampl Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 Opět v práci a na ruce přírůstek GX-56BB-1ER.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 31. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2024 Ranní trénink v zámeckém parku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 11- 1 Pěkný víkend potápěči G symbol viditelný, čas synchronizován Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 2. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2024 Podzimní tůlovka 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David83 Odesláno 9. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2024 Zdravím. Jeseň v plnom prúde a čo iné zvoliť než odolné GBA-900. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se