John_Lenon Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 (upraveno) Nový přírůstek do sbírky, můj dětský sen. Dneska už to asi vypadá komicky. Ale od trvalo to 20 let, než sem si pořídil své první G-Shocky. Díky Casiotrone. Edit: Sorry za kvalitu. Ten bordel nebyl na telefonu vidět. Upraveno 6. května 2016 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Nový přírůstek do sbírky, můj dětský sen. Dneska už to asi vypadá komicky. Ale od trvalo to 20 let, než sem si pořídil své první G-Shocky. Díky Casiotrone. Edit: Sorry za kvalitu. Ten bordel nebyl na telefonu vidět.Tieto hodinky som mal aj ja, pred pol rokom som ich ich predal, ale sú špičkové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Tieto hodinky som mal aj ja, pred pol rokom som ich ich predal, ale sú špičkové Původně jsem chtěl verzi s negativním displayem, ale jsem rád, že jsem si to nechal rozmluvit. Pak si koupím dw řadu a budu mít i ten negativ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Dnes pracovně s "red eye".. (y) (y) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 (upraveno) velke G ;-) Upraveno 14. května 2016 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Posledních pár dní: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Víkend na Garden Food festival s AW-591ML-1AER.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Pracovně ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Tyhle jsem měl a byly to naprosto perfektní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Do práce jsou opravdu nej. Absolutní bezstarostky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Dneska stříbrňáky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 perfektní stav, ale ten pásek moc neladí, jinak super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 (upraveno) Je to moje skládačka. Měli lepší pásek, průhlednej kouřovej, ale ten je teď na DW 5025 D8jf. Tohle je obyč. holobyt. Upraveno 19. května 2016 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Odpolední pohoda, jak jinak, než s Géčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Je to sice par dnu zpatky,ale az dnes sem se dostal k PC......a schvalne, ktere to jsou? ;-). (vzhledem k objektivu a kratkym rukam sem je na foceni sundal,snad to neva) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 G 9100? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 t2: spravne... ovsem pro digiprofika jako Ty to nebyla zadna hadanka Foto porizeno pri praci na oprave 10,5cm SKC/32 ostrova Oscarsborg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Poslednich par dnu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Odpolední pohoda, jak jinak, než s Géčky. Tyhle se mi v poslední době docela zalíbily. Nechtěl by jsi je nevýhodně prodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se