Jiří_99 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Z dnešního odpoledního relaxu.Trochu špinavé a zaprášené, ale to k tomu patří.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Pěkné zátiší! Taky po náročném sportovním výkonu. A dostaly už i naklepáno, premiérově. Padnul jsem v lese na levou ruku, zvoral bahno a říkám si "tak a je to v p****i " .. A nic! Trochu bahýnka je jen oživilo, doma sprcha a jsou jak nové. Respekt. Fotil jsem je později, když už tam moc bahna nebylo, protože to opadlo, ale i tak jsem si říkal, co to sklo. No prostě nic . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymattoni Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Pracovní ,naštěstí mají normální velikost,né jako dnešní obří . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 (upraveno) Před týdnem do worku. (na dřívější UP nebyl čas nebo co). Prozatím má nejoblíbenější Casia. Upraveno 8. června 2016 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Berlin? Před týdnem do worku. (na dřívější UP nebyl čas nebo co). Prozatím má nejoblíbenější Casia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Berlin?Áno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 G7710 s pitbulem na procházce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 G7710 s pitbulem na procházce.Hmm, ještě lepší fotka než minule.. Jsi se rozhodl, že mě tady budeš dráždit, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Krkonošské hřebeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Hmm, ještě lepší fotka než minule.. Jsi se rozhodl, že mě tady budeš dráždit, že? Tak tak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nagano98 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 (upraveno) IMG_20160608_175503.jpgOpravdu moc povedená Géčka, ale ta velikost. Upraveno 9. června 2016 uživatelem zibarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Rok a pul zpatky sem tam byl na exkurzi :-)Áno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Dneska šedivky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Večerní venčení pitbula, tentokrát s G2900. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Večerní venčení pitbula, tentokrát s G2900.Teda ale, pan zibarek mi ukrutně útočí na vkus! A "pitbulem" to nebude.. Jako další byly v plánu analogy, ale teď si nejsem ale vůbec jistý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Teda ale, pan zibarek mi ukrutně útočí na vkus! A "pitbulem" to nebude.. Jako další byly v plánu analogy, ale teď si nejsem ale vůbec jistý..Pro mě jsou Géčka prostě digi displej a o pohodlnosti, takže menších rozměrů. I když při dnešním trendu, zrovna na výběr moc není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Večerní pohoda u telky s Géčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 ...dneska tyhle... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se