ABCDE Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
t2 Odesláno 21. února Autor Nahlásit Odesláno 21. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lub Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xenomorfus Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Aktualne na ceste z Ostravy do Prahy pro novou motorku... ;-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Toblin Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
lub Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Frostie Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Toblin Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března (upraveno) GBD-200 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. března uživatelem Toblin 2 1
Frostie Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března (upraveno) @Toblin hodinky hezké, ale mé oči by se nesnesly s inverzním displejem Upraveno 4. března uživatelem Frostie
Toblin Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března před 42 minutami, Frostie napsal: @Toblin hodinky hezké, ale mé oči by se nesnesly s inverzním displejem Už se dělají i s pozitivním https://www.casio.com/europe/watches/gshock/product.GBD-200-1A1/ 1
Frostie Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března @Toblin tak to jsem nevěděl, ty se mi zamlouvají. Podívám se na ně a díky za odkaz!
jendazhor Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Zase jsem oprašoval a měnil baterku, tak jsem je nahodil na ruku. GE-2000, rok 1999 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já ty devadesátkový designy a animace miluju...: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
t.p Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
jendazhor Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
t.p Odesláno neděle v 11:07 Nahlásit Odesláno neděle v 11:07 Při venčení kindrošů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Toblin Odesláno pondělí v 16:40 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:40 V 8. 3. 2026 v 12:07, t.p napsal: Při venčení kindrošů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta vodrbaná mikina jim sluší
t.p Odesláno úterý v 13:02 Nahlásit Odesláno úterý v 13:02 před 20 hodinami, Toblin napsal: Ta vodrbaná mikina jim sluší Díky, utratil jsem všechny prachy za nový hodinky tak na novou zatím není. 1 2
t.p Odesláno úterý v 20:46 Nahlásit Odesláno úterý v 20:46 V 7. 3. 2026 v 11:29, jendazhor napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je origo luneta, nebo něco z 3D tisku, aby tam šel protáhnout nato hadr? Každopádně to vypadá moc dobře.
jendazhor Odesláno středa v 10:04 Nahlásit Odesláno středa v 10:04 To je jen můj vlastní 3D tisk speciálně připravený na toho hadráka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se