Martin1405 Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Už druhým dnem jsem hrdým majitelem kocourů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Už druhým dnem jsem hrdým majitelem kocourů.Gratulace!! Jednou, až vyrostu si je taky pořídím..Ještě si vypni ten Power Saving, určitě to omezuje některé funkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Dneska takle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Dneska takle:tak ty jsou moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Dneska koupání v přírodě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 DW 6500 v podzemí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 To tu trpím samomluvou nebo tu nosím géčka jen já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Ale nejsi sám.. Aktuálně na ruce 5600BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Tak, tak. Sam nejsi. Rano nam prselo a meli jsme dnes v praci "Field day". Hrozilo to bahnem, tak jsem nechtel nechat nic nahode. Nakonec se udelalo odpoledne krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Sobota Lysá hora a všem známe 560 :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 V Berlíně zase pršelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Odpolední siesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Odpolední siesta.Dle barvy soudím, že by mi ten Tramín lahodil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Dle barvy soudím, že by mi ten Tramín lahodil.. Byl skvělej. Už jich mám nachystanou bedýnku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Dnes mi od zdejšího uživatele přišly tyhle Géčka. Jsou super!Tímto mu také děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Tak ses dočkal, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Tak ses dočkal, gratuluji.Děkuji pěkně. Mám z nich velkou radost! Zvlášť, když přišly v lepším stavu než jsem čekal, že budou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 No a za ty prachy navíc, jako super. Já se divím, že to předchozí majitel prodal, za ty peníze bych to dodělal ... Ale jsou fajn, celo-černé provedení sice není moc dobře čitelné v kombinaci s inverzním displayem, ale bílé ručky na ten základní odečet postačí. Super kauf! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Jak píšeš. Za ty prachy úplně super!! Jsou ve fakt dobrém stavu. Čekal jsem oděrky apod, ale paráda.. No, ještě jsem je nesundal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se