daur Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Chytnout tenhle prodej, tak máš klid http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75464-casio-g-shock-gx-56-1a-blackred/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Chytnout tenhle prodej, tak máš klid http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75464-casio-g-shock-gx-56-1a-blackred/Nemám, to nejsou ony a tyto hodinky jsem měl na ruce Ovšem jsou s inverzním displejem a já chci s normálním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Aha, tak to chápu a držím palce;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) Co to je prosím za typ Geček ??? Vypadají dobře Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Vcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Co to je prosím za typ Geček ??? Vypadají dobře Je to GWG 1000, nebo-li Mudmaster, ale jsou obří, doporučuji je předem vyzkoušet. Osm z deseti lidí nakonec volí jinou variantu ... Jsou fakt přerostlé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Je to GWG 1000, nebo-li Mudmaster, ale jsou obří, doporučuji je předem vyzkoušet. Osm z deseti lidí nakonec volí jinou variantu ... Jsou fakt přerostlé.no zatím jsem na ruce nic většího nenosil to je pravda,ale sedí díky tvaru dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Já snesu velký extrém, prakticky nosím běžně hodinky 47,48 mm, ale tohle už mi občas vadí i výškově. Ale jinak jsou fakt ultradobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Kua, asi je budu muset nekde prubnout...;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 To můžu jen doporučit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Já snesu velký extrém, prakticky nosím běžně hodinky 47,48 mm, ale tohle už mi občas vadí i výškově. Ale jinak jsou fakt ultradobré.hodně hodinek mám vyšší, takže tady mi to nějak nepřijde. ....je ale pravdou že je to potřeba vyzkoušet. ...já do nich šel srdcem. ..takže bez zkoušky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 ...já do nich šel srdcem. ..takže bez zkouškyProto je pořád mám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 ...ogaři, dají se v ČR sehnat GW-5000? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Vypadají dobře Kua, asi je budu muset nekde prubnout...;-).To můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 ...ogaři, dají se v ČR sehnat GW-5000?obávám se že nejedny třebashttp://www.ebay.com/itm/Casio-G-Shock-GW-5000-1JF-Multi-Band-6-Japan-Made/322332447224 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Je to GWG 1000, nebo-li Mudmaster, ale jsou obří, doporučuji je předem vyzkoušet. Osm z deseti lidí nakonec volí jinou variantu ... Jsou fakt přerostlé.A byl bys tak hodný a až budu v Pze, tak mi je třeba u kavy, či piva , na vteřinku půjčil na ruku ??? Že bych je shlédnul ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 A byl bys tak hodný a až budu v Pze, tak mi je třeba u kavy, či piva , na vteřinku půjčil na ruku ??? Že bych je shlédnul ...Jasně, půjčím Ti je klidně i na půl hodiny . Stačí se ozvat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Kua, prece nepojedu kvuli Mudmastrum az do praglu...stvete mne.Budu muset omrknout mistni podavace...jen tak pro srovnani s Gulfmastrama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) Xenomorfus: to je jasne, že ne! Až povalim do Ostravy, tak Ti napišu a můžeme dat minisraz, přiberu je sebou esi chceš. Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Xenomorfus: to je jasne, že ne! Až povalim do Ostravy, tak Ti napišu a můžeme dat minisraz, přiberu je sebou esi chceš. Děkuji... Budu se těšit - nejblížší termín 5-9.12. Tak když si nějaký z těchto dnů uděláš v podvečerní hodinu čas, tak je to fajn Kua, prece nepojedu kvuli Mudmastrum az do praglu...stvete mne.Budu muset omrknout mistni podavace...jen tak pro srovnani s Gulfmastrama...Vem přítelkyni, a taky jí jednou za čas nějak vyvez :0D Spojíš příjemný s užitečným :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se