Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Nemám, to nejsou ony a tyto hodinky jsem měl na ruce Ovšem jsou s inverzním displejem a já chci s normálním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to GWG 1000, nebo-li Mudmaster, ale jsou obří, doporučuji je předem vyzkoušet. Osm z deseti lidí nakonec volí jinou variantu :D ... Jsou fakt přerostlé.

no zatím jsem na ruce nic většího nenosil to je pravda,ale sedí díky tvaru dobře

Odkaz ke komentáři

Já snesu velký extrém, prakticky nosím běžně hodinky 47,48 mm, ale tohle už mi občas vadí i výškově. Ale jinak jsou fakt ultradobré.

hodně hodinek mám vyšší, takže tady mi to nějak nepřijde. ....je ale pravdou že je to potřeba vyzkoušet. ...já do nich šel srdcem. ..takže bez zkoušky
Odkaz ke komentáři

Je to GWG 1000, nebo-li Mudmaster, ale jsou obří, doporučuji je předem vyzkoušet. Osm z deseti lidí nakonec volí jinou variantu :D ... Jsou fakt přerostlé.

A byl bys tak hodný a až budu v Pze, tak mi je třeba u kavy, či piva :drunk: , na vteřinku půjčil na ruku ??? Že bych je shlédnul ...

Odkaz ke komentáři

Xenomorfus: to je jasne, že ne! Až povalim do Ostravy, tak Ti napišu a můžeme dat minisraz, přiberu je sebou esi chceš. 

Děkuji... Budu se těšit - nejblížší termín 5-9.12. Tak když si nějaký z těchto dnů uděláš v podvečerní hodinu čas, tak je to fajn 

Kua, prece nepojedu kvuli Mudmastrum az do praglu...stvete mne.

Budu muset omrknout mistni podavace...jen tak pro srovnani s Gulfmastrama...

Vem přítelkyni, a taky jí jednou za čas nějak vyvez :0D Spojíš příjemný s užitečným :0D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...