Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Lobber: Napiš mi to pak do SZ, já bych na to zapomněl ... ale není to problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Kua, prece nepojedu kvuli Mudmastrum az do praglu...stvete mne.Budu muset omrknout mistni podavace...jen tak pro srovnani s Gulfmastrama... Kua, prece nepojedu kvuli Mudmastrum az do praglu...stvete mne.Budu muset omrknout mistni podavace...jen tak pro srovnani s Gulfmastrama...kdyby ses motal okolo Brna tak klidně písni třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Xenomorfus: to je jasne, že ne! Až povalim do Ostravy, tak Ti napišu a můžeme dat minisraz, přiberu je sebou esi chceš. To zni dobre, bylo by to super.... Ja Prahu vidim asi az v lednu.... ...... Vem přítelkyni, a taky jí jednou za čas nějak vyvez :0D Spojíš příjemný s užitečným :0DAle to je taky fakt, ze bychom mohli udelat nejaky zimni vikend v Praze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 kdyby ses motal okolo Brna tak klidně písni třeba Budu na to myslet ;-). Dekuji...Ale byva to zakon schvalnosti, normalne sem tam 2x za mesic a pak je obdobi, kdy se tam nedostanu ctvrt roku ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Xenomorfus: to není problém, do poloviny prosince se tam objevím, tak je přitáhnu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Sphinx: Pecka! Urcite muzeme pri te prilezitosti udelat nejaky mini chronosrazek. I dalsi kluci se urcite pridaji. Jak budes vedet termin a mit trochu casu aspon na jedno kakao, budu(me) se tesit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Potěšení je na mé straně, ale organizaci pomocí SZ budeš muset udělat Ty, já nevím, koho oslovit. To pak doladíme po SZ, napíšu Ti až tam pojedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Lobber: Napiš mi to pak do SZ, já bych na to zapomněl ... ale není to problém.OK .... Asi si to ale rovnou zapíšu do diáře :0D Obávám se, že bych dopadl stejně, a pak přemýšlel co jsme vůbec měl v plánu Ale to je taky fakt, ze bychom mohli udelat nejaky zimni vikend v Praze...když mohu, rád pomůžu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Sphinxi, to vis, ze vsecko zajistim, domluvim s chacharama. Lobber: jasne, ale pred baboh este radeji psssst... ;-). Diky a dobrou, kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Lobber: OK, budu s Tebou počítat, stačí pak napsat dva dny předem, abych se podle toho zajistil. Xeno: jasně, ozvu se předem, málokdy jedu na dva dny, ale pokusím se to nějak naplánovat. Fajn večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Jestli můžu tak až budete vědět konkrétní datum tak dejte zmínku do vlákna DIGI sraz PRAHA. Teda jestli by nevadilo výrazné rozšíření lidí na srazu (minule jsme byli asi čtři). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Jestli nebude vadit, že bych dorazil jen s jedním krtktem, tak nejsem os proti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 obávám se že nejedny třebashttp://www.ebay.com/itm/Casio-G-Shock-GW-5000-1JF-Multi-Band-6-Japan-Made/322332447224...jo, na Ebay jsou...ale raději bych je vzal u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 ...ogaři, dají se v ČR sehnat GW-5000?Zkus se zeptat ve Fastu. Když jsem je kupoval já, tak je neměli, ale byly by schopný je dovézt. Nacenili si je cca o 3000kč výš než byly tenkrát na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Malované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Dnes bohužel žádné G-shocky, Ale spíš se omlouvám, ale zapomněl jsem oznámit příjezd do Prahy ... ( hlavně že jsem si to psal do diáře )Tak zkus Sphinxxi ( ale i ostatní zkuste ) navrhnout nějaký termín a čas potencionálního digi srazu Lobber: Napiš mi to pak do SZ, já bych na to zapomněl ... ale není to problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Ahoj, pojďme to prosím řešit v SZ, ale de facto se mi to hodí vždy večer, tedy zhruba 18 hodina a dále, ale více v SZ ať to tady neplevelíme. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se