nAscA Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Proc se to resi v sekci Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?Spousta Casio vcetne G-shocku maji rizeni radiem a spousta ne, nejpsis jen protoze pak mohou udelat uplne ty stejne s touto funkci za mnohem vice penez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Taky nevím proč se tu řeší negešoky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 tak já se to pokusim nakolejit.si ne dnes, ale nedávno na kolobce jsem vyzkoušel nový géčka, když už mají ten low temp displej. v holomrazu na bundě, jen by se hodil malinko delší pásek, tak o dvě dírky.mám raději obyč nesolar a nerádio, spíš ocením dvoje stopky a další fce tohodle modulu. navíc je to taková hezká klasika. jsem s nima spokojenej, tak doufám, že už to jsou moje definitivní géčka.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 A jaké jsou tvoje poznatky s tím low-remp displejem? Reaguje čile i po vystavení chladu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) Čerstvé blátomistry Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem jurryk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Dneska trochu vintage: DW 5700 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Ty kráso, 2 legendy vedle sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 A jaké jsou tvoje poznatky s tím low-remp displejem? Reaguje čile i po vystavení chladu?nevšiml jsem si nějakého zpomalení při změně.jestli se dostanu na běžky v tědlech mrazech, tak to pořádně prubnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 podvečerní běžky včera a dnes, paráda.tlačítko na světlo pod displejem je v těchto podmínkách skvělá věc.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Na ruce zatím ne, ale mám nutkání pořídit tyto dvě úchylárny, co vy na to? Zbláznil jsem úplně? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Na ruce zatím ne, ale mám nutkání pořídit tyto dvě úchylárny, co vy na to? Zbláznil jsem úplně? proti gustu žádný disputát, ale víc kolotočovější modely od Casia již asi vybrat nešlo...Ale jinak technicky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Vcera tyto, dnes nic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 proti gustu žádný disputát, ale víc kolotočovější modely od Casia již asi vybrat nešlo...Ale jinak technicky dobrý Já vím když já mám takovou utkvělou představu, že když už Géčka, tak ať jsou i veselé k mým aktivitám a k těm tyto přesně sedí, hlavně ty modré, které mají přesně funkce, které chci a ta flekatá modrá mi ještě evokuje vodu a vlny, tomu horko těžko odolávám Když vezmu v potaz, že je nebudu nosit jindy, než do vody apod., tak mi to k tomu fakt sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Ty modrý jsou bomba :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Vcera tyto, dnes nic Vcera tyto, dnes nic Veľmi sa mi páčia, ale s chronografmi nemám žiadne skúsenosti, a vôbec s nimi neviem narábať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Vcera tyto, dnes nic parádní kousek a barva ....taky bych je ponosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Zajde ta barva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Pokud budou nošený intenzivně tak určitě to chytne pětinu, ale nic hrozného to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Já vím když já mám takovou utkvělou představu, že když už Géčka, tak ať jsou i veselé k mým aktivitám a k těm tyto přesně sedí, hlavně ty modré, které mají přesně funkce, které chci a ta flekatá modrá mi ještě evokuje vodu a vlny, tomu horko těžko odolávám Když vezmu v potaz, že je nebudu nosit jindy, než do vody apod., tak mi to k tomu fakt sedí.Také mi pak došlo, že trochu surfuješ. Potom to má logiku, do vody parádní výběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Pokud budou nošený intenzivně tak určitě to chytne pětinu, ale nic hrozného to nebude.jako že vybledne přesně o 20%? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se