Hasňa Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 tady i s 10% slevouhttp://www.top-hodiny-hodinky.cz/panske-hodinky-casio-g-shock-gw-4000-1a3-darek-zdarma-e4113.html No to je fajn. Dikes. Ted popremyslim, jestli modre, nebo zelene. Zeptam se Aldy a spol, co si o tom mysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 myslím že obě barvy vypadají dobře,mě se líbí i tato verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Ta je super, ale oranzove k lyzarske bunde uz mam ProTreky. Ted chci neco k dzinam a triku na vsedni den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Dnes jsem nosil GD-400MB-1ER, moc se mi líbí zelený display. (fotka je z listopadu) Upraveno 22. února 2017 uživatelem ondra_v Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Dnes "Rajzmeny" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Dneska na procházce s DW 6500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Parádní kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 To mi připomíná garanční ve středu ale hodinky 1!dnes na garančce,tak čekání a foto v HRV na salonu WP_20170220_09_21_37_Pro (2).jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Dneska DW 5700 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 pracovní neděle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 pro kocoura akorát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Jsem se nakazil a co přišly, Seiko 5 odpočívají v G-Shock plechovce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Kocoury. Ale přeci si nebudu fotit hnátu... :-)))) Je zajímavý, jak od obyčejných quartz přejde člověk pod vlivem nákazy z fóra k mechanikám, po vystřízlivění se vrátí ke quartzu, byť poněkud dražším, aby nakonec zakotvil u těhle naprosto návykových, bezúdržbových, přesných, nepotřebnými funkcemi nadupaných digitálek. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Jsou parádní, Travexi. Takové přesné a bezúdržbové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Přesně tak, mám to stejný Kocoury. Ale přeci si nebudu fotit hnátu... :-)))) Je zajímavý, jak od obyčejných quartz přejde člověk pod vlivem nákazy z fóra k mechanikám, po vystřízlivění se vrátí ke quartzu, byť poněkud dražším, aby nakonec zakotvil u těhle naprosto návykových, bezúdržbových, přesných, nepotřebnými funkcemi nadupaných digitálek. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 po šichtě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Sakra opět mi sem nejde dát fotka díky velikosti. Prostě jen mohu fotit z tabletu, z něhož jsou příšerný. po šichtě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Dnes chcanec, tak jsem vzal káru místo kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se