Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Tovaryš: ...pětitisícovky splňují všechny moje požadavky a navíc už se mi několik lidí posmívalo, že mám hodinky z tržnice za stopade, takže jsou ke všem výhodám i nenápadný...

Myslím, že kromě pár lidí tady z fóra nemá GW5000 v čr už nikdo.

Ja je chtel uz roky, porad jsem si nebyl jisty, jo, ne, jo, ne...hmm, dost penez ale...stacilo ohmatani na zivo. I kdyz, jsem se asi potom 2 dny rozhodoval jestli jo, ve skutecnosti bylo rozhodnuto po minute ...no komedie...:) Ted mam v hlave GWF D1000. Jakmile je vezme clovek do ruky, je ztracen. Jsou sice za cenu tunaku...ale staci je vzit do ruky a tunaky nemaji sanci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...já chtěl nějaký hranatý vždycky a bylo jich spousta...funkce jo, dobrý....odolnost taky ale všechno plasťáky a protože se mi kdysi z hodinek vyškubla stěžejka z pouzdra, tak jsem na plasťáky tak nějak zanevřel......pak jsem tady zaznamenal dle slov pana t2 jediný opravdový géčka, tak jsem začal šňupat po internetu a tak různě shánět nějaký info....zjistil jsem, že kovových je jich víc ale pětitisícovky to jasně vyhrály...

Odkaz ke komentáři

no kovovych prave moc neni, v sousasnosti jsou to pouze gw5000 a frogmany a samozrejme limitky k 35 vyroci GW 5035, k 30 vyroci titanovky GW T5030C (top model), DW 5030, k dvacatemu, desatemu DW-1983 nejvernejsi model v krasne drevene krabici prvnich DW5000. Jinak zhruba do poloviny 90 let byly ctverce vsechny ocelove. Za zminku stoji nejodolnejsi Gecka z r. 1983 WW-5100 a WW-5300, oba modely fungujici i pri -30 pod nulou...

Upraveno uživatelem ATOM
Odkaz ke komentáři

...to jo.....na ty titanovky jsem se taky dival ale modul je stejnej a jestli je pouzdro z oceli nebo z titanu, to už pro mě nemá zas až tak význam....možná budou o něco lehčí...   R/C  funguje dobře, solár....hmm...nevim, je pořád na "H" ...ostatní funkce nijak extra nevyužívám, snad ten alarm jako upozornění...tam by směřovala moje asi snad jediná výtka, že při nastavování alarmu se v okénku neukazuje aktuální čas..ale jinak jim fakt nemám co vytknout....a to už mám ťukanec na sklíčku a zásek na spodním krytu...

Odkaz ke komentáři

snad ten alarm jako upozornění...tam by směřovala moje asi snad jediná výtka, že při nastavování alarmu se v okénku neukazuje aktuální čas..

To já bych měl jinou výtku. A to že je alarm málo hlasitej, jinak chyby nevidím žádné.

Odkaz ke komentáři

Konečně je tu Géčkový pátek. Tradičně jej trávím s Gulfmany. Jen škoda, že se na ruku dostanou právě jen v pátek a o víkendu ... ke kvádru se totiž fakt nehodí :(

Klasika...

Jako pracovni otloukanky.

post-39943-0-92893600-1509198628_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Take mam jednu vytku...tenhle model mel mit uz safirove sklo, tak, jako frogman. I kdyz...frogman je ryze potapecsky nastroj, kdezto petilitry echt tooly, asi by to bylo proti prirode a vylocovalo se to s timhle :)

...o kolik moc je to safírový sklo křehčí než to minerální??   

Odkaz ke komentáři

Pecka. Mas je uz nejaky patek...spokojeny ?

Maximalne. Vzhled budi respekt a kvalita zpracovani a detailu je na nejvyssi urovni. Co me fakt prekvapuje je povrchovka. Vypadaji jak nove a to je docela nosim - oproti povrchovym upravam treba od seika je tohle jina trida.

Odkaz ke komentáři

Konečně je tu Géčkový pátek. Tradičně jej trávím s Gulfmany. Jen škoda, že se na ruku dostanou právě jen v pátek a o víkendu ... ke kvádru se totiž fakt nehodí :(

Klasika...

Jako pracovni otloukanky.

:) Noooo .... otloukánky .... Já si těch svých dost hledím a šetřím si je. Vím, že by měly něco vydržet, ale já su takové nemehlo, že na práci jsou okamžitě dolů ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...