sulanjaroslav Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Mili kolegovia, nedavno som si zaobstaral svoje druhe automaty, a po vzajomnom spoznavani, ktore trvalo troska dlhsie som sa s nimi rozhodol pochvalit. Ked som hodinky zbadal prvy krat nazivo hned mi padli do oka, vyzerali elegantne, zaroven aj sportovo, pre mna teda idealne vhodne na kazdu prilezitost. Pre mna prve skalmanie nastalo ked som ich vzal do ruky a pocitil ich vahu, cca 220g. Moje predosle oblekovky mali 80g a obaval som sa, ci tento "kus zeleza" nebude pre moje tenke 17cm zapastie priliz tazky. Nastastie vhodnou upravou tahu teraz hodinky sedia perfekne a uz ich na zapasti ani necitim Hodinky som si vybral tiez hlavne kalibru vyljoux 7750, o ktorom som pocul, ze je velmi spolahlivy a presny, co mi zatial v plnej meire strojcek dokazuje a dufam ze tomu tak bude aj nadalej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Moc pěkné hodinky! Ať Ti dělají radost! Taky jsem si kdysi (3, 4 roky zpátky) chtěl koupit "square" hodinky, zalíbily se mi, ale bohužel mi tak nějak neseděly (zkoušel jsem jich několik, nějaké Certiny také). Bylo mi to trochu líto. Btw nikdy jsem neřešil váhu, chci říct, že mi nikdy nepřišly hodinky, co jsem si zkoušel, těžké (asi jsem nezkoušel nic pořádného - taky na to moje párátko) budu muset ty moje kousky zvážit, abych měl představu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulanjaroslav Odesláno 10. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Dakujem. Tiez som byval zastanca len kruhovych puzdier, ale povedal som si ze vyskusam aj square typ a zatial som s vyberom spokojny. Do buducna by som si este chcel zaobstarat kozenny remienok, myslim ze by sa k tomu hodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 To určitě, square hodinky s koženým řemenem maj takový jiný šmrnc, než kruhové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Gratuluju k zajímavýmu kousku,který i na tom tahu vypadá parádně.Pěknej průhled na signovanej stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Hranaté hodinky mají něco do sebe, moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Dalsi z rady krasnych hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulanjaroslav Odesláno 14. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Dakujem vam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Mohu se zeptat, kde jsi koupil? Kamarad posilhava po uplne tech samych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulanjaroslav Odesláno 14. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Od jedneho pana, nekupoval som nove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 (upraveno) Ok. Cena za nove je docela darda. Upraveno 14. června 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulanjaroslav Odesláno 15. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2013 Preto som isiel do starsich, nove by boli pre mna drahe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se