OndraPod Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Steinhart - Great Barrier Reefhttp://montre24.com/news/2013-06-05/3123/ Podle mne docela povedena limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 bych umřel z těch "ošoupaných" čísel na lunetě, jinak v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Asi mam moc bujnou fantazii,ale vidim v tom Sinn U1.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Na me je tam moc cerveny,to me vzdycky zacne rychle stvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Mne taky moc nesedi ta oronzavo-cervena na vterinovce, trojuhelniku a kruhu kolem cifru(pokud je to teda opravdu lumi, jak myslim), na druhou stranu fotky casto klamou, na Sinn U1 mi ta cervena taky vadila a nazivo je to pritom parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Mne taky moc nesedi ta oronzavo-cervena na vterinovce, trojuhelniku a kruhu kolem cifru(pokud je to teda opravdu lumi, jak myslim), na druhou stranu fotky casto klamou, na Sinn U1 mi ta cervena taky vadila a nazivo je to pritom parada taky doufám, že to je jenom tou fotkou, protože místo nerezi to působí spíš jak přírodní elox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Tak na první,,signální" pohled takový steinhartí U1..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morvagor Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Me se to tedy nelibi vubec, jako vetsina podobnych potapek od Steinhartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Asi mam moc bujnou fantazii,ale vidim v tom Sinn U1.....suhlasim..ciste tvary a materialova podobnost je tu velka. skor by som tieto hodinky zaradil do sesterskej serie serie k Sinn U,,,approppo - stale mi vadi na niektorych nemeckych hodinkach na cifru swiss made (aj ked je to zlepenec germany design a swiss strojcekov)..co s tym? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 No,to je takovy zvlastni,me jeste vic iritujou anglicky napisy na nemeckych hodinkach,ted me hned konkretni priklad nenapada,ale je toho vic,placnu treba Tourby watches..proc ne Tourby Uhren,kdyz jsou z Westfalska??Atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 no ved to...rusi nemaju problem napisat: sdelano v rusii v azbuke - dodava to tomu isty "smradecek" v dobrom zmysle slova. to iste by mohli urobit nemci - za nemcinu sa hanbit a povod sa zrovna nemci hanbit nemusia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Nebylo už tohodle pouzdra dost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pavelkrcil Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Taky si myslím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 jj,první na co jsem kouknul bylo pouzdro a bylo po ptákách. Je na větší tlapy (já 18.5) a už se to bylo na hraně? Kolik nás tady je co má ruku jak nohu od stolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Trhá mě tam oči ta rudá korunka, ale jinak docela povedené hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta gmt Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Myslel jsem že znám od Steinhart vše ale tyhle se mi nelíbí........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se