Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

I mistr tesař (Švýcar) se někdy utne. Zakoupil jsme si pro radost hodinky Zeno a asi po měsíci nošení koukám a ony nejdou (před tím jsem je natáhl - to kdyby chtěl někdo radit) Smutně koukám, hodinky obracím, najednou nevěřím svým očím - hodinky se rozeběhly a na ciferník vypadl šroubek. Normálně se v nich toulá šroubek - nekecám podívejte se na fotky - na první je nad 3 a na druhé  leží na spodní části péra. Jsem fakt strašně zvědavý jestli odněkud vypadl, nějak si nedovedu technicky představit jak se uvnitř hodinek sám od sebe vyšroubuje šroubek - okometricky se také nezdá, že by někde chyběl nebo jestli je tam navíc už z výroby a akorát dosud nikde nevadil. Samozřejmě ta druhá možnost by byla hodně zábavná a asi bych do továrny napsal jestli jim někde v jiných hodinkách ten šroubek nechybí, že bych jim ho poslal.

Jo a ještě se omlouvám za kvalitu fotek je to z mobilu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dej fotku i z druhé strany.

I mistr tesař (Švýcar) se někdy utne. Zakoupil jsme si pro radost hodinky Zeno a asi po měsíci nošení koukám a ony nejdou (před tím jsem je natáhl - to kdyby chtěl někdo radit) Smutně koukám, hodinky obracím, najednou nevěřím svým očím - hodinky se rozeběhly a na ciferník vypadl šroubek. Normálně se v nich toulá šroubek - nekecám podívejte se na fotky - na první je nad 3 a na druhé  leží na spodní části péra. Jsem fakt strašně zvědavý jestli odněkud vypadl, nějak si nedovedu technicky představit jak se uvnitř hodinek sám od sebe vyšroubuje šroubek - okometricky se také nezdá, že by někde chyběl nebo jestli je tam navíc už z výroby a akorát dosud nikde nevadil. Samozřejmě ta druhá možnost by byla hodně zábavná a asi bych do továrny napsal jestli jim někde v jiných hodinkách ten šroubek nechybí, že bych jim ho poslal.

Jo a ještě se omlouvám za kvalitu fotek je to z mobilu.

Odesláno (upraveno)

Nechci strašit, ale nemají mít skeletony od Zeno náhodou modřené ručky a centrální vteřinovku?

Upraveno uživatelem Dee
Odesláno

Šmarjá Józef lidi to nemáte co dělat ? :-) jen jsem to sem dal hned tolik reakcí .... Zezadu je vyfotím až se mi zítra nebo pozítří vrátí od p.Strnada, kterému jsem je mezitím dal do opravy.

Koupil jsem je u Eduarda Neitzkeho

Kreativ & Exclusiv
Rottauerstr.8
83233 Bernau am Chiemsee
Germany

Přes chrono 24, protože mne místní prodejci informovali, že nejsou k mání.

To s těma modřenýma ručičkama nevím, přiznám se, že se mi nějaký komplexní katalog na stránkách Zeno nepodařilo vydolovat, ale padělky to snad nebudou když ten prodejce je oficiálně uváděný na stránkách Zeno jako jejich retailer. A jestli to padělky jsou - tak jsou tak dobrý, že ty peníze co stály odpovídají kvalitě odvedené práce :-).

A díky všem za reakce.

Odesláno

Sice to už nesouvisí s původním tématem, ale jsou to opravdu nějaké divné hodinky - až teď pořádně koukám na stránky Zeno - myslel jsem si že kupuju a tedy  mám tyhle http://www.zeno-watch.ch/en/collection/pilot/oversized-pilot/8558-9S-a1.html 

a dál to nezkoumal, ale oni vypadají jako zkombinované s těmito

http://www.zeno-watch.ch/en/collection/retro/oversized-retro/8558-9S-e2.html

a přesně ty moje tam nikde nemůžu najít.

Tak buď vyrobili nějakou limitovanou sérii, což Zeno myslím někdy dělá a nebo jsem fakt koupil nějakou dokonalou čínu (až na ten šroubek :-) No předpokládám, že to mi hodinář řekne, když je bude mít rozebrané. A buď děti zdědí sběratelský kousek nebo si je ponosím a řeknu ať mi je nechají na ruce do rakve.

A když hodinář nic neřekne a vrátí je opravené tak napíšu do fabriky abych měl jistotu.

Odesláno

No,uprimne bych cekal,ze u tak slozityho a pomerne komplikovanyho produktu,jako jsou mechanicky hodinky,bude na konci celyho toho procesu nekdo,kdo eliminuje,nebo rekneme minimalizuje takovyhle nedostatky,i kdyz je mi jasny,ze bezne se to nestava a souhlasim s tebou v tom,ze odhalit zrovna nedotazenej sroub asi lze jen velmi tezko.Urcite se ale shodneme na tom,ze by se to stavat nemelo...

Odesláno

to jednoduche, staci s nimi pohrkat a hned vies ze je nieco v neporiadku :)

alebo....ich zas rozoberie a celé poskladá :D a zistí, že ostalo ešte asi desať súčiastok, ktoré nikde nepasovali  :photo: ...a ak začnú "montuvať" kur_ítka i do hodiniek, tak ich výstupná kontrola bude vyberať - v záujme zákazníka  :clap:

F.

PS: Čo tie Tvoje nové "tik taky", Janko?  :cheers:

Odesláno

...a ak začnú "montuvať" kur_ítka i do hodiniek...

S kur_itkama v hodinkach nestras. Jestli to nekdy nastane, koncim s hodinkama jako s mobily a fotaky.

Odesláno

Je to určitě kurfítko. Součástka navíc, po jejímž odstranění se výrobek už nikdy nepokazí.

Když rozebírám počítač, taky mi vždycky pár šroubků nebo součástek zbude. Už jsem z nich postavil několik nových počítačů. :)

Odesláno

Tak hodinky jsou zpátky, šroubek nemám - byl opravdu vypadnutý prý z uchycení strojku. Tak asi ta výstupní kontrola nezafungovala jak měla. Jo a někdo jste tu chtěl fotku zezadu tak připojuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...