Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ad Pardubice: K letadlů mám celkem blízko a vím, že letové plány většiny pozvaných posádek byly podány. Počasí bylo ale takové, že byly IFR podmínky a na ty warbirdy nejsou zcela vybaveny. Některé mraky byly až do cca 8.000 metrů AGL. To si málokdo dovolí letět za těchto podmínek. K pořadatelům Aviatické pouti mám hodně připomínek, ale letos to bylo opravdu jen a jen vinou počasí. I pořadatelům jsem se v duchu omluvil.

Odesláno

Já byl na všech ročnících a kvalita je stále klesající, spíše upadající. Důvody jak byly popsány jsou jasné.

Minulý ročník byl tragedie a já se zařekl, že už tam nikdy nepůjdu.

V sobotu jsem chvilku koukal z okna a udělal jsem dobře - zoufalost nad zoufalost. Za 200,-Kč si v hospě udělám lepší leteckej den :-)

Další důvod mé neúčasti je osoba p.Dvořáka (prezident ČA), toho když vidím, nebo o něm slyším, tak se mi otevírá kudla v kapse.

• Po roku...
Odesláno

Ahoj vsem příznivcům aeronautiky,

Tento vikend proběhne Memorial Air show v Roudnici n. L. vzhledem k 70. výročí ukončení valky by melo byt obsazeni luxusní, pro me, hlavne kvuli Cataline

Tesim se

Dorazite nekdo?

Odesláno

tak bohužel zmizela Catalina (bolest každé airshow, hodně slibů, které nevyjdou) ale přibyl Mustang a Beechcraft Twinbeach

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Tak tento víkend opět MAS, kdyby někdo nevěděl co o víkendu robit

:tomcat: :tomcat: :tomcat:

Upraveno uživatelem Moty
Odesláno

Přemýšlím o tom, ale mám v sobotu akci a netuším, zda budu ráno schopen řízení. A je to daleko, tak bych měl být fit...

Odesláno

Já jdu v sobotu tak sem pak dám foto co leto přilítlo, vyloženě se na nic netěším, v Paříží na Le Bourget je Catalina, tak by mohla přiletět jako překvapení:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...