Návštěvník YPO Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Ahoj,my sme boli vlani v Bulharsku asi po 30-tich rokoch. Mostalgia. Autom, cez Rumunsko - nostalgia. Poviem Vam, trochu som sa obaval cesty, ale doba zobrajucich deti na kazdom kroku je daaavno prec. Nelutujem a uz chystam dovolenku na buduci rok. Prespali s v Rumunsku (mesto Sibiu - nadherne). Ludia v penzionoch mili, ochotny. Nikde ziadny problem. 15 dni v Pomori. krasa. Rusi a Bulhari mi nevadia, urcite lepsie ako arogantni nemci. Vylety autom do Nesebaru a Sozopolu - parada. Plaze ciste (Chorvatsko je humus), vlny raz velke, potom male. Nadseni sme boli vsetci, cela rodina. Rano som vybehol na kolaciky, cerstve ryby, vecer prechadzky po korze. Neviem sa dockat buducej dovolenky v Bulharsku, Asi Kiten alebo Onzor. Zasa autom. A chcel by som v Rumunsku pocestovat trochu viac (nie iba Drakulov hrad).dle popisu i fotografií to vypadá jako ve filmu pro pamětníky (chtěl sem napsat s Burianem, ale to by nebylo fér ..... spíš s Marvanem nebo Bohdalkou) .... ale proč ne .... javůrku ty si povídáš sám pro sebe nebo ti to jenom nějak ujelo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září (upraveno) Pořád tam je hezky Upraveno 11. září uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Přátelé, já nevím, jak Vy, ale já na posledních pěti fotkách od @Roman I. vidím, že v Bulharsku je nejen hezky, ale je tam i kurevská tma .... Zkoušeno ve 3 prohlížečích. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Zkoušeno jen v jednom, ale taky tma. Škoda, zbytek jsou pěkný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Mně se to takhle debilně nahralo v ipadu a nešly ty černý pak smazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 3 hodinami, Roman I. napsal: Mně se to takhle debilně nahralo v ipadu a nešly ty černý pak smazat Tak nám to aspon popiš, třeba jsem tam taky byl a poznám to :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Je tam amfiteátr v Plovdivu?Чудните мостове? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Тюленово. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 7 Rilských jezer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Skalní klášter Aladža (Аладжа) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Co Musala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 2 hodinami, Berbatow napsal: Je tam amfiteátr v Plovdivu? Чудните мостове? Mistr se pozná. Jeli jsme Bělogradčik, Veliko Tarnovo, Šipka, Buzludzha, Chisarja, Kazanlak a údolí thráckých králů, Plovdiv, Asenovská pevnost, klášter Bačkovo, Čudnite Mostovi a Belintash. Čistá nádhera. Hory, antika, folklor, muzea. Jako prolezl jsme po světě mraky muzeí, ale v muzeu v Kazanlaku mně spadla čelist. Muzeum růží. A stačilo se jen dovědět, že na 1 gram růžového oleje je potřeba otrhat 3,5 kg růžových okvětních lístků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 54 minutami, Prochy68 napsal: Co Musala? Je to velká země. Ale podle mě skrytý poklad na dovolenou pro blázny jako jsem já. Tak na 2 až 3 výjezdy po 10 až 11 dnech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září (upraveno) Prave jsem se vratil o 12 - 16 let zpatky.. Diky, Romane! edit: ..jo, a kdo z nas muze rict, ze se s @Berbatow Pepou potkal i na "miste cinu" ? edit 2: a s Romanem parkrat v Cechach? Diky, kluci! Upraveno 11. září uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září takže pár fotek z tajné lásky jen pro tebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září diky, Romane! Zamackavam slzu a planuju 2025! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Vrátil jsem se do roku 1999 kdy tuším CK Nomad pořádal první objevnou cestu Rumunskem a Bulharskem ( na konci zaměstnanec cestovky přiznal, že byla projeta prstem na mapě a na nás se testovala ) a byla to paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 9 hodinami, Roman I. napsal: Je to velká země. Ale podle mě skrytý poklad na dovolenou pro blázny jako jsem já. Tak na 2 až 3 výjezdy po 10 až 11 dnech. Pokud je clovek mobilni, je tam porad co objevovat. Kdyz jedeme autem, vzdycky se stavime tady www.dalboka.bg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Co stojí za to, je výlet do tradiční bulharské vesnice spojený s procházkou po žhavém uhlí a prohlídkou sahradky s jelenamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Nejlepší je, že na podzim tam na horách nepotkáš člověka. Paráda, všude skoro sami. 16 let jezdime s brachou do BG sami bez bab. Jediné co už nedám, je Musala (nohy už mám v prdeli). Foto krbu z města Melnik z domu bohatého obchodníka (krb je ve tvaru minaretu). Druhá fotka je ze stejného domu, vinný sklep. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se