Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za takové peníze bych se vykašlal na "ikoničnost", která tě zbytečně limituje a vybral byc si něco, co by se mně líbilo.

A abych nebyl úplně mimo téma, tak pro někoho můžou být ikonické třeba IWC Ingenieur.

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

k potapkam sa do partie pytaju pilotky, za mna iwc marky... napr aj 16-ky :

za tu cenu kupis k nim aj tah a mozes pekne striedat, budes mat v podstate troje hodinky ;)

2148441330_3721be30d6.jpg

iwcm25_a.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Za mě Moony, hesalite-safír kombo. Ikonické chrona, nádherné na pohled. Jako parťák k potápkám skvělá volba, nositelná na tahu i řemenu.

(a ještě zbyde první část na našetření na Callatravy a pak budeš mít komplet trojku :D )

Odesláno

Pokud dobře chápu zadání, šel bych tvrdě po klasických brandech, modelech a strojcích a chtěl něco, co vypadá hodně jinak než Rolády - takže IWC Portuguese, JLC Master Compressor/Reverso, Zenith s El Primerem, Breguet TypeXX, atp.

Odesláno
  V 18. 6. 2013 v 9:47, sibirnaya napsal:

Pokud mas suby coby uni hodinky, tak bych k nim vzal IWC Portuguese Chrono, JLC nebo neco v tom smyslu, oblekovky na kuzi. Pripadne zvaz Panerai, konkretne model 312..

Taky jsem chtěl navrhnout Portugaly, ale napsals to za mně Jéňo. Mám kolegu v práci a ten má geniální kombo - Seadweller, Moonwatch, 7-day Portuguese. Kouká po Panerai...

Odesláno

Pokud mas suby coby uni hodinky, tak bych k nim vzal IWC Portuguese Chrono, JLC nebo neco v tom smyslu, oblekovky na kuzi. Pripadne zvaz Panerai, konkretne model 312..

JLC mě láká,ale tam bych patrně se svým rozpočtem dosáhl jen na nošený model (coz nevadí),ale příliš se u této značky neorientuju v modelech..

Odesláno (upraveno)

K subům se partˇák hledá těžko,jsou to dost uni hodinky pro každou příležitost,ale jestli něco ikonického,jestli něco co k Rolexu neodmyslitelně patří,jestli něco co má společnou historii,pak Panerai a to model který Tě zaujme.Tam vidím to vzájemné protnutí během druhé světové války.Jestli existují v hodinařině firmy,které mají až fanatické nadšence,pak jsou to právě tyto dvě.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Jj, na 90% bych si vybral i já...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Trefil to imho financ, pokud to má bejt něco jako protipól, tak IWC P7days. K tomu už jen Seiko Monster nebo Sumo na sudy, nějaký Ball na spaní a je hotovo.

post-13313-0-74221400-1371678861.jpg

post-13313-0-77473900-1371678884.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...