Dali Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 Zdravím, taky uvažuji o novém řemenu. Konkrétně jde o řemen Hirsch Eagle Nature Collection. Jen nevím, jestli černý, nebo hnědý a jelikož nemám ani moc vkus, nevím jestli se hodí pro moje fortis spacematic s bílým ciferníkem. Tož poraďte, řemen je drahý 1390 kč a nerad bych byl nespokojený. Řemen je hrubý a široký s tím podložením, ale mám velkou ruku. http://www.chrono.cz/reminky-nature-collection/hirsch-catwalk-eagle-nature-collection Na fortis spacematic bych tenhle řemen já osobně určitě nedal Připadá mi, že se k tomu vůbec nehodí, ale je to věc vkusu. Asi bych se držel klasiky. Moderní vzhled hodinek a historiská napodobenina, moc mi to nepasuje. Ale nosit to budeš ty.
Dali Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 No vidíš a mě vzhed fortisů spacematik zase připadá takový klasický, prostě konzerva, ne nemoderní ani žádný výstřelek, prostě tvar který nestárne. No nevím. Pokud to pořídíš tak sem dej foto, třeba mě přesvěčíš. Nejdůležitější je pocit majitele. Zas to není taková investice, i kdyby se to nepovedlo. Určitě ho použiješ na jiné.
Jakubisko Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2007 kubson: Vypatral jsi neco? Dnes mi prisla odpoved z Escomu, ze ten Carbon-TEC antracit aka cerna, se jim podarilo objednat a do 14 dnu bych ho mohl mit... uvidime, co prijde
Dali Odesláno 21. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2007 Potřebuju kontakt nebo web Jurgena a nemůžu ho najít. Rád bych koupil několik řemenů s open end na letecké hodinky. Help please.
Jeremy Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 Připojuji kontakt získaný od kolegy openspace. Dnes jsem tam byl a zadal 3 řemeny. Ten člověk je VELMI sympatický a rozumný, doporučuji! Dokonce měl skladem i několik přezek, a to jak klasických, tak spon (faltschliesse, clasp). Jeho vzorové práce vypadaly skvěle! http://www.sima-prague.com/kontakt.php
Jakubisko Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 Připojuji kontakt získaný od kolegy openspace. Dnes jsem tam byl a zadal 3 řemeny. Ten člověk je VELMI sympatický a rozumný, doporučuji! Dokonce měl skladem i několik přezek, a to jak klasických, tak spon (faltschliesse, clasp). Jeho vzorové práce vypadaly skvěle! http://www.sima-prague.com/kontakt.php Mozna jsi znovu objevil Ameriku, ale ten sympaticky clovek je simon tady z fora btw nevidel jsi tam mezi temi vzorovymi pracemi muj zluty pasek na Sporty?
afrikab Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 Mam vyborne zkusenostis timto clovickem: http://www.fredawatchstraps.com Reminky byly do tydne doma a jeste mi k nim pridal stezejky a vystezejkovavac. Vyborna cena za reminky i postovne je samozrejmosti.
Jeremy Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 Mozna jsi znovu objevil Ameriku, ale ten sympaticky clovek je simon tady z fora btw nevidel jsi tam mezi temi vzorovymi pracemi muj zluty pasek na Sporty? Vida! Tak tím líp Žluťáka jsem tam neviděl, ale říkal, že dělal něco takového. Kolega má žlutý řemen k černým Poljotům a není to zas až taková divočina.
simon Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 Jakubisko: v pátek jsi na řadě po víkendu je tvůj..dám vědět Jeremy: Díky hned se dělá líp..
old black Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Odesláno 28. května 2007 Pípni na mě, ať tu neprudíme, díky.
Toams Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 Tak to tu trochu zase ozivim. Zacinam zhanam nejake remene na moje Sporty II, potreboval by som nieco cierne jednoduche, s vyraznejsim bielym sitim (az skoro letecky remienok) a nerez sponou namiesto toho plastaku, co mam na prvych ... na druhych nemam ani to (dokonca ani stezenjky :-/) Uz som pisal Ondrejovi, takze tuto alternativu mam osefovanu. Skor mi ide o nejake konvencne typy bezne dostupne v kramoch po Prahe ... ... a hlavne nech cena nie je X krat vacsia ako cena tych Sportov:-) Diky
koblih69 Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 Tak to tu trochu zase ozivim. Zacinam zhanam nejake remene na moje Sporty II, potreboval by som nieco cierne jednoduche, s vyraznejsim bielym sitim (az skoro letecky remienok) a nerez sponou namiesto toho plastaku, co mam na prvych ... na druhych nemam ani to (dokonca ani stezenjky :-/) Uz som pisal Ondrejovi, takze tuto alternativu mam osefovanu. Skor mi ide o nejake konvencne typy bezne dostupne v kramoch po Prahe ... ... a hlavne nech cena nie je X krat vacsia ako cena tych Sportov:-) Diky Když kupuju řemen málo kdy narazím na vhodnou kombinaci barvy, struktury, prošití, spony... Vyberu vhodnou barvu + strukturu, sponu ( pokud se mi nehodí ) ukecám z jiného řemenu a prošiju si to sám barvou jakou chci
Markynin Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 (upraveno) Díky všem za odpověď. Sháním pro své nové mosazné Geckoty K3 V04 nějaký retro kožený řemen. Kdo tu dělá takové povedené řemeny a je zde někde jejich práce k vidění? Upraveno 23. srpna 2016 uživatelem Markynin
BeeK86 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Trosku OT, ale nikde jsem nenasel takove vlakno: - hledam milanese mesh, ty kupujete kde, mate nejaky overeny shop v CR, nebo kdyztak v cizine (tim myslim online). Diky.
prischera Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Pokud ti stačí obyčejný, tak Aliexpress. Třeba tady.
BeeK86 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Tak, když je to aspoň prijatelna kvalita, proc ne... Mas s tim zkusenosti? Zas na druhou stranu, tech par kacek preziju... Pokud ti stačí obyčejný, tak Aliexpress. Třeba tady.
prischera Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Mam odsud oba svoje sharky a milanese na CW. Cena teda byla vzdy o neco vyssi. Ali je market place typu amazon, tohoto konkretniho prodejce neznam. Ale v zasade sem byl vzdy spokojenej.
BeeK86 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 mam to objednany, jeden milanese 20mm, trochu se obavam, ze budou maly, pac bambina mají 21mm, ale docetl jsem se, ze třeba shark mesh o číslo vetsi, tedy 22mm, u kterych se jen prostrci stěžejky pres koncëc meshe, sedi dealne... tak uvidíme... a abych si mohl pohrat i s jinyma hodinkama, tak jsem rovnou vzal ještě jedno milanese... tak cekam na dodani 2 milanese a 1 sharku...
feltharg Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 to s tema bambinama sem nedavno zjistil taky, kdyz jsem s velkou slavou pritelkyni predlozil mesh (kterej tak furt chtela). cumim na to - 21mm...no nic, kdybys narazil na nejaky zajimavy remeny k bambinum, dej vedet mam to objednany, jeden milanese 20mm, trochu se obavam, ze budou maly, pac bambina mají 21mm, ale docetl jsem se, ze třeba shark mesh o číslo vetsi, tedy 22mm, u kterych se jen prostrci stěžejky pres koncëc meshe, sedi dealne... tak uvidíme... a abych si mohl pohrat i s jinyma hodinkama, tak jsem rovnou vzal ještě jedno milanese... tak cekam na dodani 2 milanese a 1 sharku...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se