jencekgs Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Asi před půl rokem jsem se zbláznil do U1, ale někde vzadu mě to táhlo i k UX, díky Quartzu a oleji.Problém je, že jeté jsou krutě nedostatkové zboží. Když jsem se rozhodl, že si v srpnu koupím nové U1, přišla zajímavá nabídka na UX. Jelikož jsem byl nerozhodný, tak jsem měl smůlu. Říkal jsem si, že se nic nedá dělat a že počkám do srpna na nové U1. Za dva dny PM od nového majitele a že prý jestli je nechci. Tak jsem si dal přes noc na rozmyšlenou. No moc jsem toho nenaspal a říkal jsem si, že je zkusím.Kdybych koupil U1, možná by mě žralo, jestli pro mě není quartz lepší a takhle mám možnost zkusit UX a když to nebude ono, půjdu směle do U1 jako definitivek. Takže po půl dni na ruce se chlubím. Měl jsem před tím citizeny, Štajny Aviation a stále mám traser SS. Takže asi tušíte, že jsem z kvality a zpracování Sinnu hodně odvařený. Je to úplně jiná liga. Pro začátek vložím pár rychlocvaků a postupně přidám nějaké poznatky amatéra.
Ondrej71 Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Gratuluju, konečně jsi se dočkal. Jsou parádní, už se těším na nějakou recenzi ;-)
Daemonultimate Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 U1 - UX,věčné dilema,úplně Tě chápu,tak zatím gratuluju k tomuhle naloženýmu quartzu v kvalitní konzervě,jen nezapomenˇ občas vyměnit vojetej volej
OndraPod Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Super! Gratuluju k ultimatnim einsatzmesserum UX SDR na tahu vypadaj proste skvele
palom Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 neprekvapuje ma tento vyber....UX, U1 sa neda nic pokazit
jencekgs Odesláno 22. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2013 Kluci díky moc. Dělají mi velkou radost. No nevím jestli jsem dost kvalifikovaný na recenzi. Spíš sem do vlákna dám své poznatky.
jencekgs Odesláno 23. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Díky moc. Co mě na těchto hodinkách dostalo je pohled skoro z nulového úhlu. Hodinky jsou pořád krásně čitelné a ručičky vypadají jako namalované na skle.Je to úžasné, jen se to blbě fotí. A protože mě mooc baví, tak ještě
gougy Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Jedny z nejlepších quartzek, co vůbec jsou. Gratuluji, závidím a nedivím se Tvé "odvařenosti", skutečně je to jiná liga
USER47 Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Moc hezký hodinky. btw: Ten náramek mi připomíná pateky:http://www.kralovstvihodin.cz/patek-philippe-nautilus-715
geometr Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Mně se u U1 nelíběj ručičky. Tyhle, cos vybral jsou opravdu pěkný. Moc se mi líbi ten tah, ten je dokonalej.
OndraPod Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Ta posledni fotka je perfektni Tah je s tegimentem? Vypada byt trochu tmavsi nez poudro.
jencekgs Odesláno 24. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2013 To geometr: Já právě žeru Ty ručičky na U1. Ty kdyby šly dát do UX jsem nejšťastnější člověk. To Ondra: Ten tah je tegiment. Jde ten rozdíl v barvě celkem vidět. Odpoledne to když tak blejsknu z detailu.
jencekgs Odesláno 25. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2013 Tak zatím prvním zklamáním je výdrž lumi. Ale jinak je pořád žeru.
villain83 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Jo,kdyz quartzky,asi bych je taky prubnul,maj koule.Zajimalo by me,jak bude casem vypadat ten tah,respektive co to snese.Vim,ze je to tvrzeny,videl jsem to skrably na 857 UTC,da se to pak nejak zbrousit,nebo jinak resit?
jencekgs Odesláno 26. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2013 To villain83: no na tahu je zatím spíš takové zaleštění než škrábance. Jak se dají škrábance řešit netuším. Chtělo by se to zeptat asi nějakých odborníků tu na fóru. Já se po tom zatím nepídil. Jak udělám nějaký šrám, dám vědět jak to šlo lehce nebo těžce. Snad jich nebude moc a nebudou velké, abych nemusel řěšit jejich odstranění.
calv Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Na tegimentu se šrámy udělají časem taky. Největší problém bych viděl mezi sponou a dýnkem (857). Tam se to dost projevovalo. Jinak po půl roce nošení tegimentu jsem na tahu měl jen pár "šmouh", ale fakt minimum. To by se dalo na prstech jedné ruky napočítat. Na pouzdru nic, jen dýnko bylo jemně ošuchlané od tahu. Opravit to samozřejmě nejde. Tyhle tvrzené materiály už musíš vyměnit kus za kus.
villain83 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 To calv:No,to jsem si myslel,takhle jsem drbnul PVD a tam s tim taky nic nenadelas,malem sem vylitl z kuze.Tohle me u tehle povrchu sere nejvic,chapu,ze je to neco navic,ale v tomhle davam prednost oceli,holt konzerva.
Martin J. Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Jsou fakt parádní, gratulace. Škoda jen, že pro mne jsou 44mm moc velké.
calv Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Dynko ale u Sinnu neni tegiment nebo se pletu? <br />Jinak s menenim kus za kus bych si nebyl tak jisty.<br /> To jsi mě teda dostal. Fakt nevím, jestli dýnko je nebo není tegiment. Měl jsem za to, že ano. Alespoň ten povrch a barva se mi zdály bez rozdílu oproti tahu a pouzdru. To calv:No,to jsem si myslel,takhle jsem drbnul PVD a tam s tim taky nic nenadelas,malem sem vylitl z kuze.Tohle me u tehle povrchu s..e nejvic,chapu,ze je to neco navic,ale v tomhle davam prednost oceli,holt konzerva.Je to na zváženou. Osobně vidím pozitiva i negativa jak u klasické oceli, tak u těchto speciálních povrchovek. A ač považuju kvalitu pvd u SDR lunety U1 za vynikající a bezproblémové, tak do celočerněných hodinek tzn. i s pouzdrem a tahem bych asi nešel. Jako sem tam nějakou oleštěninku na pískovaném povrchu nebo tegimentu snesu (stejně to tam není vidět), ale představa oleštěných hran a prosvítající oceli u PVD by mi vadila.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se