Přejít na obsah

Sraz DSPBCh

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jak a kam teda? Abych pravdu rekl ven se mi uplne nechce, prece jen se dost ochladilo.

Ctvrtek

1. Bob

2. Kamil

3. MJ

4. ondrej80

Az nebude mit AVA nudle, muzeme zajit na proverovaci obed :) jinak bych asi volil etrafiku. Sedet v bunde, zimnich ponozkach a dvou dekach se mi uplne nechce.

• Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zdravím vás, chlapi. Viacerí ma poznajú z občasného výskytu na Blanickej. 
Keby sa niekto nudil zajtra (v stredu) večer, s pár kamarátmi máme rezervovaný salónik v Libni v hospode U Karla IV. 
Pár miest tam bude voľných, tak keby si niekto chcel prísť zadymiť, nie je problém. 
Odhadovaný čas je od 19.30 (ja tam budem asi až od 20.30), platí sa svoja útrata, plus sa poskladáme na poplatok za prenájom. 

Odesláno

Zdravím vás, chlapi. Viacerí ma poznajú z občasného výskytu na Blanickej. 

Keby sa niekto nudil zajtra (v stredu) večer, s pár kamarátmi máme rezervovaný salónik v Libni v hospode U Karla IV. 

Pár miest tam bude voľných, tak keby si niekto chcel prísť zadymiť, nie je problém. 

Odhadovaný čas je od 19.30 (ja tam budem asi až od 20.30), platí sa svoja útrata, plus sa poskladáme na poplatok za prenájom. 

Bohuzel nestiham, ale po novym roce se polepsim a dorazim :-)

Odesláno

Za 10 let dva příspěvky a oba v doutníkové sekci.  :lol2:  :lol2:   Pánové nešel by někdy jiný den než čtvrtek? Já bych se moc rád zúčastnil, bohužel čtvrtky, až na výjimky trávím v Liberci. Co třeba někdy středa nebo úterý? Jinak se snad ale nějaký  čtvrtek někdy urvu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...