Přejít na obsah

Sraz DSPBCh

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Parada! Uz se tesim. I naockovat uz jsem se kvuli tomu nechal 🙂  Zatim jen prvni davka, ale jinak kazdy tyden antigenni test v praci. Tak snad bude konecne ten test k necemu uzitecny 🙂  

Odesláno
  V 16. 5. 2021 v 16:10, FraK napsal:
Parada! Uz se tesim. I naockovat uz jsem se kvuli tomu nechal   Zatim jen prvni davka, ale jinak kazdy tyden antigenni test v praci. Tak snad bude konecne ten test k necemu uzitecny   

Sleduju Vás a jsem ready …

Já jsem oficiálně až v pátek, ale AG si dělám samozrejme také

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno

Také mám očkování, test není problém napsat v práci, jen je problém, že u stolu mužou sedět jen 4.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Doufam ze nebude prset a dame ve ct Carosello. Napište se , ať můžeme nahlásit počty.

1. Bob

2.Ava

3.Kamil

Odesláno

Doufam ze nebude prset a dame ve ct Carosello. Napište se , ať můžeme nahlásit počty.

1. Bob

2.Ava

3.Kamil

4. Bert

5. beeman

Odesláno

Tak bohužel, mám auto v servisu, takže to nestíhám, chtěl jsem dát jeden a mazat na rehabilitaci, ale tahle to nechám na příště.

1. Bob

2.Ava

3.Kamil

4. Bert

5. beeman

6. josef01

Odesláno

Čtvrtek 17.6. Carosello , bude hezké počasí, chtějí vědět počty, tak se prosím všichni napište, díky.

1.Ava

2.Bob

3.Kamil

Odesláno

Čtvrtek 17.6. Carosello , bude hezké počasí, chtějí vědět počty, tak se prosím všichni napište, díky.

1.Ava

2.Bob

3.Kamil

4. Andrew

Odesláno

1.Ava

2.Bob

3.Kamil

4. Andrew

5. Já

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...