ondrej80 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Tak to vypada ze posledni letosni sraz klapne ve ctvrtek. Tema chlast kurvy a chlebicky 1. bob 2. Andrew 3. ondrej80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Bude nejaky pocoronavirovy sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 uvidime, budu tam po nedeli volat jak to vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Parada! Uz se tesim. I naockovat uz jsem se kvuli tomu nechal Zatim jen prvni davka, ale jinak kazdy tyden antigenni test v praci. Tak snad bude konecne ten test k necemu uzitecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Parada! Uz se tesim. I naockovat uz jsem se kvuli tomu nechal Zatim jen prvni davka, ale jinak kazdy tyden antigenni test v praci. Tak snad bude konecne ten test k necemu uzitecny Sleduju Vás a jsem ready …Já jsem oficiálně až v pátek, ale AG si dělám samozrejme také Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Také mám očkování, test není problém napsat v práci, jen je problém, že u stolu mužou sedět jen 4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 A 1,5 metru od sebe, ze jo? Ale dnes jsem videl už asi 3 otevřené zahrádky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 A kde je problém? Kamil s Avou ten metr a půl museli sedět od sebe i když tady žádnej koronáč nebyl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Proto jsem žádný covid nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Tak jak to vidíte? Volal jsi tam Bobe? Kdo má dostatek odvahy a v zásobě plno potvrzení o testování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Doufam ze nebude prset a dame ve ct Carosello. 1. Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Doufam ze nebude prset a dame ve ct Carosello. Napište se , ať můžeme nahlásit počty. 1. Bob 2.Ava 3.Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Doufam ze nebude prset a dame ve ct Carosello. Napište se , ať můžeme nahlásit počty. 1. Bob 2.Ava 3.Kamil 4. Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Doufam ze nebude prset a dame ve ct Carosello. Napište se , ať můžeme nahlásit počty. 1. Bob 2.Ava 3.Kamil 4. Bert 5. beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 1. Bob 2.Ava 3.Kamil 4. Bert 5. beeman 6. josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 1. Bob 2.Ava 3.Kamil 4. Bert 5. beeman 6. josef01 7.Tikal na jeden po práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Tak bohužel, mám auto v servisu, takže to nestíhám, chtěl jsem dát jeden a mazat na rehabilitaci, ale tahle to nechám na příště. 1. Bob 2.Ava 3.Kamil 4. Bert 5. beeman 6. josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Čtvrtek 17.6. Carosello , bude hezké počasí, chtějí vědět počty, tak se prosím všichni napište, díky. 1.Ava 2.Bob 3.Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Čtvrtek 17.6. Carosello , bude hezké počasí, chtějí vědět počty, tak se prosím všichni napište, díky. 1.Ava 2.Bob 3.Kamil 4. Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Čtvrtek 17.6. Carosello , bude hezké počasí, chtějí vědět počty, tak se prosím všichni napište, díky. 1.Ava 2.Bob 3.Kamil 4. Andrew 5. Já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se