Sphinxx Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Jako vejde, ale tezko k jednomu stolu, mozna bude muset byt jeste stul pro 3-4 separeNo, ale v Gate se nás taky nevejde k jednomu stolu 17 :D ... Za mě osobně mi Strašnice vyhovují, Gate 50/50 - ale mě neberte v potaz ...
prischera Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Necháme to ve Sweet, přiberem stolek. Pozdně příchozí budou mít dočasně separe, než se to se sesedne. To pude:)
Sphinxx Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Od té doby, co to tu Lukáš navrhnul se na to těším, stejně tak na známý (i neznámý) tváře, ale Gate je pro mě osobně už ohranej. Nicméně nechci to nějak sabotovat, jestli je takovej problém v prostoru překousnu to i já ...
Tikal Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 (upraveno) je to ono ? http://www.sweet60s.cz/ Upraveno 2. února 2015 uživatelem Tikal
Moty Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 (upraveno) 404 - Komponenta nebyla nalezena asi není tohle mi funguje http://www.sweet60s.cz/ Ale rozdíl v odkazech nevidím Upraveno 2. února 2015 uživatelem Moty
prischera Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Radek neumí udělat odkaz Má tam na konci tři mezery . Je to ono.
prischera Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 (upraveno) Bez změny, v Sweet 60's . Upraveno 2. února 2015 uživatelem prischera
nividic Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 To je takova prrdel, tadleta debata, ze se na ten sraz tesim jak na prvni balicek s hodinkama. A prejze s Prazakama neni sranda. Pche! :-)
Bert Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Přátelé, zákeřná choroba (kašílek, rýmička) vítězí. S vysokou pravděpodobností ve čtvrtek neuvidím Vaše milé a inteligentní tváře. Nestranný pozorovatel by řekl, že vlastně o nic nepřijdu, ale mně je to upřímně líto. Bobe, prosím, dej si za mně jedno Figurado. Nebo ho aspoň vnuť Juniorovi, ať je nějaká legrace.
Bullet Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Kluci, nebude mit nekdo cestu do Etrafiky do Blanicke jeste pred srazem tento ctvrtek, ze by mi tam vyzvedl neco opravdu maleho velikosti Gorda ??
Bob Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Přátelé, zákeřná choroba (kašílek, rýmička) vítězí. S vysokou pravděpodobností ve čtvrtek neuvidím Vaše milé a inteligentní tváře. Nestranný pozorovatel by řekl, že vlastně o nic nepřijdu, ale mně je to upřímně líto. Bobe, prosím, dej si za mně jedno Figurado. Nebo ho aspoň vnuť Juniorovi, ať je nějaká legrace.S juniorem jsme se dohodli ze zacneme pozvolna a naordinoval jsem mu Oliva V Melanio Petit Corona a uvidime :-)Ale o Figuradu vazne uvazuju ... Cikinek: nevim, upresnim ve ctvrtek pres den :-)
Bullet Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Vim, ze s Olivama je to uz asi noseni drivi do lesa, ale jelikoz si chci vecer opravdu doutnikove uzit, vezmu si asi Veckove Figurado......
Moty Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Tome vezmi mi Pamy:-)) CO berete dalšího za tikátka?
Tikal Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Kluci, nebude mit nekdo cestu do Etrafiky do Blanicke jeste pred srazem tento ctvrtek, ze by mi tam vyzvedl neco opravdu maleho velikosti Gorda ?? na 99% tam ve čtvrtek během dne půjdu.
Bullet Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Tome vezmi mi Pamy:-))CO berete dalšího za tikátka?Jojo, tentokrat je pro Tebe vezmu.....:-) na 99% tam ve čtvrtek během dne půjdu.Radku, mohl bych Te tedy poprosit o vyzvednuti 2 kusu tohoto: http://www.etrafika.cz/detail/9497/zapalovace_cigaretove/plyn_do_zapalovace_xikar_gas_butane_250mlJiz jsem to koupil, jen je potreba to vyzvednout v Blanicke a zaplatit.... diky za potvrzeni....prevezmu a zaplatim na srazu vecer......
Bob Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 (upraveno) Update Takze dalsi pravidelny sraz DSPBCh - Ctvrtek 5.2.2015Podnik Sweet 60 kousek od Kasparka, adresa Srbinska 4, Praha 10Cca 18:001. Bob2. Zrno3. Jagman4. Prischera5. Honza.manta6. Sphinxx 7. Ava8. Tikal9. FraK10. Cikinek11. Maxigabrielg12. nividic13. Lord*14. Moty15. Rybiz16. Rybiz - boyfriend Takze finale asi 16 Upraveno 4. února 2015 uživatelem Bob
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se