Přejít na obsah

Sraz DSPBCh

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako vejde, ale tezko k jednomu stolu, mozna bude muset byt jeste stul pro 3-4 separe

No, ale v Gate se nás taky nevejde k jednomu stolu 17 :D :D ... Za mě osobně mi Strašnice vyhovují, Gate 50/50 - ale mě neberte v potaz ...

• Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Od té doby, co to tu Lukáš navrhnul se na to těším, stejně tak na známý (i neznámý) tváře, ale Gate je pro mě osobně už ohranej. Nicméně nechci to nějak sabotovat, jestli je takovej problém v prostoru překousnu to i já :D ...

Odesláno

Přátelé, zákeřná choroba (kašílek, rýmička) vítězí. S vysokou pravděpodobností ve čtvrtek neuvidím Vaše milé a inteligentní tváře. Nestranný pozorovatel by řekl, že vlastně o nic nepřijdu, ale mně je to upřímně líto.

Bobe, prosím, dej si za mně jedno Figurado. Nebo ho aspoň vnuť Juniorovi, ať je nějaká legrace.

Odesláno

Přátelé, zákeřná choroba (kašílek, rýmička) vítězí. S vysokou pravděpodobností ve čtvrtek neuvidím Vaše milé a inteligentní tváře. Nestranný pozorovatel by řekl, že vlastně o nic nepřijdu, ale mně je to upřímně líto.

Bobe, prosím, dej si za mně jedno Figurado. Nebo ho aspoň vnuť Juniorovi, ať je nějaká legrace.

S juniorem jsme se dohodli ze zacneme pozvolna a naordinoval jsem mu Oliva V Melanio Petit Corona a uvidime :-)

Ale o Figuradu vazne uvazuju ...

Cikinek: nevim, upresnim ve ctvrtek pres den :-)

Odesláno

Kluci, nebude mit nekdo cestu do Etrafiky do Blanicke jeste pred srazem tento ctvrtek, ze by mi tam vyzvedl neco opravdu maleho velikosti Gorda ?? :notworthy:

na 99% tam ve čtvrtek během dne půjdu.

Odesláno

Tome vezmi mi Pamy:-))

CO berete dalšího za tikátka?

Jojo, tentokrat je pro Tebe vezmu.....:-)

na 99% tam ve čtvrtek během dne půjdu.

Radku, mohl bych Te tedy poprosit o vyzvednuti 2 kusu tohoto: http://www.etrafika.cz/detail/9497/zapalovace_cigaretove/plyn_do_zapalovace_xikar_gas_butane_250ml

Jiz jsem to koupil, jen je potreba to vyzvednout v Blanicke a zaplatit.... :notworthy:  diky za potvrzeni....prevezmu a zaplatim na srazu vecer...... :cheers:

Odesláno (upraveno)

Update

Takze dalsi pravidelny sraz DSPBCh - Ctvrtek 5.2.2015

Podnik Sweet 60 kousek od Kasparka, adresa Srbinska 4, Praha 10

Cca 18:00

1. Bob

2. Zrno

3. Jagman

4. Prischera

5. Honza.manta

6. Sphinxx

7. Ava

8. Tikal

9. FraK

10. Cikinek

11. Maxigabrielg

12. nividic

13. Lord*

14. Moty

15. Rybiz

16. Rybiz - boyfriend

Takze finale asi 16

Upraveno uživatelem Bob

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...