Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den.

Posouvám se koupí hodinek kousek dál a rád bych si splnil dřívější přání a koupil modré O Sea. Zaujali mě u nás v hodinářství tyto.

http://www.boutiquedosrelogios.pt/produtos_info.aspx?param=6xaQnimFh6TUGczg8rpu2Zpy6mpcDcrLqDcB4J7VRJIYfWFDLF0zw+D/wjBFp6k+OCHrH4VSpC4XQyhJ4pm9CLLsBB4iAQ2KHwS3gS9J2kQ=

jen mě není jasné, proč jsou tak levné. Je to proto, že jsou to klasické bateriáče? Nebo je to starší model?

Díky předem za radu nebo info, která určitě pomůže.

Pěkný den. Libor

Odesláno

díky za odpověď - znamená to tedy, že Om Sea se vyrábějí souběžně s Quartz a mechanikou?

Hledám menší model, mám úzké zápěstí

Odesláno

tak jsem v celém bytě nenašel nic, čím se dá změřit zápěstí  : - )

ale díky za poznámku, přece jen vyzkouším ještě ty větší - měli by být taky trochu dominantní na ruce a neztrácet se 

Odesláno

Atˇ je to jak chce,ale neumim si představit velikost ruky dospělýho jedince kterýmu by nevyhovovaly bondovky big tedy 41 mm,je to univ. velikost,konec konců bavíme se o potápkách hodících se ke každé příležitosti,nejsou to žádný oblekovky,kde by tato velikost na menší ruce působila nepatřičně.

Odesláno

Atˇ je to jak chce,ale neumim si představit velikost ruky dospělýho jedince kterýmu by nevyhovovaly bondovky big tedy 41 mm,je to univ. velikost,konec konců bavíme se o potápkách hodících se ke každé příležitosti,nejsou to žádný oblekovky,kde by tato velikost na menší ruce působila nepatřičně.

Třeba mě. Nemám nijak extra velkou pazouru, ale SMP jsem poslal dál právě kvůli tomu, že se mi zdály malý. A to jsem po nich takovou dobu toužil.

Odesláno

jasně,nejsi jedinej,ale bavíme se o malé ruce a velkých hodinkách.

No to se ale prece nebavis :-) Vzdyt kousek vys jsi napsal, ze "neumim si představit velikost ruky dospělýho jedince kterýmu by nevyhovovaly bondovky big tedy 41 mm". Pro me je treba 41 smesne malo. Mam 2 m, kolem zapesti 20,5 cm. Cokoli pod 44 mm vypada divne. I 44 mm je na hrane.

Odesláno

Nevytahujte něco z kontextu zadání zakladatele vlákna.Má malou ruku a bojí se,že budou 41 velké.Tak si neumím představit dospělého jedince,kterému by tento rozměr hodinek nevyhovoval.Takže to rozeberu,nevyhovoval,protože má tak malou ruku,že by mu byly velké.Už se k tomu víc nebudu vyjadřovat,plevelíme vlákno nesmyslným otočením situace.K velikosti hodinek se můžeme vyjadřovat v jiných vláknech na př. zde  http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53506-pride-koniec-mody-velkych-hodiniek/?hl=%20konec%20%20velk%C3%BDch%20%20hodinek

Odesláno

Myslím, že u 42 PO je průměr fajn i na dámskou ruku, nicméně výška by mohla být problém, vyzkoušej v obchodě, jestli ti to nebude vadit, mě se zdají pro dámu moc vysoké...

Odesláno

...pokud je dama vysoka, tak to zas tak neva, ony to stejne nosej vetsinou navolno... moje pani ma vysku 182cm, obvod tusim 16cm a slusi ji i celkem i XL PO. 41mm SMP jsou temer perfektni. Je to proste o celkovych proporcich cloveka a ne jen o obvodu ruky. Jak rika kolegam bez to zkusit do kvelbu, nejlip jeste s nekym soudnym:)

Odesláno

Na téhle ruce si planet oceany 42 dokáži představit velice jednoduše,sám mám ruku 18 a když jsem oboje zkoušel 42 působily jako malé.Celková konstrukce nových PO s 8500 kalibrem jsou postavený tak,že na ruce působí menším dojmem,oproti staršímu kalibru 2500,kde Big jsou opravdu Big.Ale 42 si umím představit jak nové tak starší.

Odesláno

Chalani, ďakujem! :)

Určite to pôjdem vyskúšať priamo do predajne. Priznám sa, že už som tam bola, ale skúšala som iba tie 37,5 nakoľko som nevedela, že v bielom prevedení sú aj vo väčšej veľkosti. Tými malými som bola takpovediac trochu "sklamaná", lebo som si myslela, že budú pôsobiť väčším dojmom, nakoľko majú dosť výrazné nožičky... Vysoká nie som, skôr naopak (cca 165 cm), ale hádam by som zniesla aj tie 42.

Odesláno

Všechno bylo řečeno, ale stejně je to jen a jen o tvým pocitu- když se i prcek s malou rukou bude dobře cítit s velkýma orlojema a naopak, tak proč ne, hlavní je ten osobní pocit (ale jak napsal seamaster, ta soudnost by tam taky měla být  :D )... jenom ještě příklad mojí ženy- má nějakých 170cm a SMP jsou skoro ideál (beru v potaz dnešní módu velkých hodinek, u žen někdy obzvlášť), AT a PO big size už je moc (hlavně by je asi neunesla)... váha je možná jediná věc která by ženě u PO mohla vadit, i ve 42 na tahu něco váží

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...