Jeremy Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Odesláno 29. července 2013 Ahoj,už před lety jsem se rozhodl, že jedno z nich bude moje a doba už se blíží. Protože ale nejsem typ, kterej voblejzá autobazary a škemrá o projížďku obtloustlé přezíravce, radši se zeptám tady - nemá to tu někdo?Že bych se někdy stavil, sednul si do toho, zeptal se na pár věcí a kdybych vypadal solidně, třeba se tak 5 kiláků projel? :-)Dík!
Sphinxx Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Ahoj, registruj se na www.bmwklub.cz . Tam je sekce forum a vyloženě sekce 6er. Hoď ten dotaz tam. Za sebe rozhodně doporučuji 645. Pětilitr bude časem kasička, jak sviňa. Bratr měl 750 iL V12 E38 a když bez pořizovačky byl na investicích 200.000,-Kč!!! za 15.000km, tak už ho V12 trašil i ve snu. Pořád něco chtěl. Povoz super, ale ty náklady - už nikdy víc. Moje zkušenost s V8 je víc než dobrá, konkrétně 4.0, respektive 4.5 litr. Jestli chceš exkluzivitku, kontaktuj BMW - Hašek, jsou velmi seriozní. Bazarům se obloukem vyhni, tam jsou připravené kasičky, které čekají na člověka, který se chytím kor takové ty NO-NAME bazary. Při koupi takovéhoto vozu si vem ke koupi odborníka.
Kazaam Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 650i je ale taky V8, jen novější, jinak je to stejný motor N62...za mě určitě 650i, jel jsem v tom a je to fakt supr ...možná ti pomůže přepis z recenze ojetiny v Auto Tipu na BMW 5..E60...ty osmiválce jsou stejný....popisuje tam 545i i 550i v jednom takto: Osmiválce jsou tajným tipem ? nežerou tolik, jak si většina lidí myslí (většinou do 13 litrů), přetékají suverenitou a jsou naprosto spolehlivé. Bývají levnější než šestiválce, přesto zpravidla lépe vybavené a méně ojeté. První verzi 545i trochu chyběl spodek, pozdější 540i nedává výkonově vedle 530i velký smysl, ovšem 550i je dokonalé kladivo. Freneticky reaguje v jakýchkoliv rychlostech a nezná zátěž. Nebýt přece jen vyšších provozních nákladů a také malinko těžší přídě, měli bychom o ideálním pohonu jasno.
Sphinxx Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Aha tak to jsem nevěděl, nevím, jak je to u těchto novějších 5.0, ale u sedmy měl V12. No a jinak ono je těžko soudit z pocitu, když v tom člověk jede, případně to má půjčené a ve chvíli, kdy to auto člověk vlastní a musí se o něj starat - píši v souvislosti se 7er. Jinak jsem se aspoň poučil, že 6er má V8.
sibirnaya Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 ja se poslednim dobou taky koukam na sestky, ale konkretne 630i, nechci se honit, jen mit vitr ve vlasech a novejsi vrtuli na kapote
Gustaf Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Odesláno 30. července 2013 Ahoj,už před lety jsem se rozhodl, že jedno z nich bude moje a doba už se blíží. Protože ale nejsem typ, kterej voblejzá autobazary a škemrá o projížďku obtloustlé přezíravce, radši se zeptám tady - nemá to tu někdo?Že bych se někdy stavil, sednul si do toho, zeptal se na pár věcí a kdybych vypadal solidně, třeba se tak 5 kiláků projel? :-)Dík!předem se omlouvám za OT, ale díky nadpisu a tvé otazce mi to nedalo.....já ho nemám, co bys potřeboval :-D neber to prosim jako rýpnutí, spíš jen takovou vsuvku, jak je cestina krásná :-D
Jeremy Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2013 ja se poslednim dobou taky koukam na sestky, ale konkretne 630i, nechci se honit, jen mit vitr ve vlasech a novejsi vrtuli na kapote Covece taky jsem na to koukal, ale v servisu mi rekli, ze 30 bejvaj uhoneny - zatimco 45 by uhnal malokdo. Coz chapu - proto koukam na 45.. Na vykon prdim, uz je mi pres 30 :-)
Jeremy Odesláno 31. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Muzu ti půjčit 745 a 750.Ahoj,dík - vážím si toho, ale já chci vyzkoušet právě tu 6 :-)7 bych si z fleku koupil jako normální auto pro sebe, ale už mám služebního koncernového traktůrka, takže nutně potřebuju auto pro radost :-)Ještě jednou dík za nabídku!
MaxT Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Ahoj,dík - vážím si toho, ale já chci vyzkoušet právě tu 6 :-)7 bych si z fleku koupil jako normální auto pro sebe, ale už mám služebního koncernového traktůrka, takže nutně potřebuju auto pro radost :-)Ještě jednou dík za nabídku!Se 645 jsem měl párkrát tu čest. Pokud se jezdilo pro radost, žralo to i trávu okolo cesty, nebyl problém mít průměr 18 - 20l/100 a pokud normálně tak to byla stísněná motokára.Faktem ale je, že už je tomu asi 5 let a třeba jsou aktuální modely lepší.
sibirnaya Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Jeremy pokud to dobre chapu chce prave tu minulou generaci..
MaxT Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Jeremy pokud to dobre chapu chce prave tu minulou generaci.. No nevím. Jako kočkolap dobrý, ale na normální ježdění bych snad raději bral i manželčino 1er.
Jeremy Odesláno 31. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Presne jak pise Sibiř, nic drahyho, 2004-2006.. Na jezdeni do prace mam pašíka, na vikendy X5, tohle by byla priprava na krizi stredniho veku...Na spotrebu i na vykon tak nejak kaslu, najede to do 5000 za rok - hlavne musim najit nejakej navonenej kousek.. Ale predtim bych si to rad prohlid s nekym, kdo to ma nejakou dobu a nebude to prodavajici...
Návštěvník Jagman Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 No mohu zařídit svezení v M6 do ruky ale ne plus pokec u kafe ale abys nebyl spíš naštvanej ono do 645 se pak přesedá špatně
Jeremy Odesláno 2. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 Čoveče taky moc děkuju, ale mám pocit, že nová M6 je už o dost jiný auto než 645.. Nebo ne? Když pominu výkon a pár spojlerů, je to hodně podobný?
Návštěvník Jagman Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 Nová M6 to neni teda já myslel že chceš předhozí generaci 6ky teda BigBangel . Ale vpodstatě máš pravdu z 645 to má jen Karoserii jinak podvozek nápravy vše je jinak plus brutální V10 a tragická SMG převodovka. Ale ani tam M6 neni zrovna trhač okresek chce to zkušenou ruku pak dokáže jet kopec bokem ale je to spíš GT ale hlavně po jízdě v M6 ti nebude něaká 645 stačit to mi veř EDIT: jo nevim jak je na tom 645 nebo ostatní 6ky ale tadle M6 trávila podstatnou část života v servisu sr_la se komplet El. a mlžej se přední světla prej nemoc tědlech aut
Jeremy Odesláno 2. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2013 O těch světlech jsem taky četl, blbá věc.. :-(Bylo by možný na ní někde mrknout (možná i bez projížďky, ať zbytečně neriskujem)? Je Tvoje, nebo cizí? (Kvůli chvilce povídání)..Dík za ochotu!Jeremy
Jeremy Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Tak po čase rozjímání to vypadá na E46, 330 Ci kabrio.Čekám na nějakej hezkej kousek :-)Co myslíte?Manželka sice říká, že v tom jezděj 18letý kluci na diskotéku, ale to je mi fuk. B-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.