Přejít na obsah

BMW 645 nebo 650 - nemá někdo

Jeremy

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

už před lety jsem se rozhodl, že jedno z nich bude moje a doba už se blíží. Protože ale nejsem typ, kterej voblejzá autobazary a škemrá o projížďku obtloustlé přezíravce, radši se zeptám tady - nemá to tu někdo?

Že bych se někdy stavil, sednul si do toho, zeptal se na pár věcí a kdybych vypadal solidně, třeba se tak 5 kiláků projel? :-)

Dík!

Odesláno

Ahoj, registruj se na www.bmwklub.cz . Tam je sekce forum a vyloženě sekce 6er. Hoď ten dotaz tam. Za sebe rozhodně doporučuji 645. Pětilitr bude časem kasička, jak sviňa. Bratr měl 750 iL V12 E38 a když bez pořizovačky byl na investicích 200.000,-Kč!!! za 15.000km, tak už ho V12 trašil i ve snu. Pořád něco chtěl. Povoz super, ale ty náklady - už nikdy víc.

Moje zkušenost s V8 je víc než dobrá, konkrétně 4.0, respektive 4.5 litr. Jestli chceš exkluzivitku, kontaktuj BMW - Hašek, jsou velmi seriozní. Bazarům se obloukem vyhni, tam jsou připravené kasičky, které čekají na člověka, který se chytím kor takové ty NO-NAME bazary. Při koupi takovéhoto vozu si vem ke koupi odborníka.

Odesláno

650i je ale taky V8, jen novější, jinak je to stejný motor N62...za mě určitě 650i, jel jsem v tom a je to fakt supr :) ...

možná ti pomůže přepis z recenze ojetiny v Auto Tipu na BMW 5..E60...ty osmiválce jsou stejný....

popisuje tam 545i i 550i v jednom takto: 

Osmiválce jsou tajným tipem ? nežerou tolik, jak si většina lidí myslí (většinou 
do 13 litrů), přetékají suverenitou a jsou naprosto spolehlivé. Bývají levnější než šestiválce, přesto zpravidla lépe vybavené 
a méně ojeté. První verzi 545i trochu chyběl spodek, pozdější 540i nedává výkonově 
vedle 530i velký smysl, ovšem 550i je dokonalé kladivo. Freneticky reaguje v jakýchkoliv rychlostech a nezná zátěž. Nebýt přece jen vyšších provozních nákladů a také 
malinko těžší přídě, měli bychom 
o ideálním pohonu jasno.
Odesláno

Aha tak to jsem nevěděl, nevím, jak je to u těchto novějších 5.0, ale u sedmy měl V12. No a jinak ono je těžko soudit z pocitu, když v tom člověk jede, případně to má půjčené a ve chvíli, kdy to auto člověk vlastní a musí se o něj starat - píši v souvislosti se 7er. Jinak jsem se aspoň poučil, že 6er má V8.

Odesláno

Ahoj,

už před lety jsem se rozhodl, že jedno z nich bude moje a doba už se blíží. Protože ale nejsem typ, kterej voblejzá autobazary a škemrá o projížďku obtloustlé přezíravce, radši se zeptám tady - nemá to tu někdo?

Že bych se někdy stavil, sednul si do toho, zeptal se na pár věcí a kdybych vypadal solidně, třeba se tak 5 kiláků projel? :-)

Dík!

předem se omlouvám za OT, ale díky nadpisu a tvé otazce mi to nedalo.....já ho nemám, co bys potřeboval :-D neber to prosim jako rýpnutí, spíš jen takovou vsuvku, jak je cestina krásná :-D
Odesláno

ja se poslednim dobou taky koukam na sestky, ale konkretne 630i, nechci se honit, jen mit vitr ve vlasech a novejsi vrtuli na kapote :)

Covece taky jsem na to koukal, ale v servisu mi rekli, ze 30 bejvaj uhoneny - zatimco 45 by uhnal malokdo. Coz chapu - proto koukam na 45.. Na vykon prdim, uz je mi pres 30 :-)

Odesláno

Muzu ti půjčit 745 a 750.

Ahoj,

dík - vážím si toho, ale já chci vyzkoušet právě tu 6 :-)

7 bych si z fleku koupil jako normální auto pro sebe, ale už mám služebního koncernového traktůrka, takže nutně potřebuju auto pro radost :-)

Ještě jednou dík za nabídku!

Odesláno

Ahoj,

dík - vážím si toho, ale já chci vyzkoušet právě tu 6 :-)

7 bych si z fleku koupil jako normální auto pro sebe, ale už mám služebního koncernového traktůrka, takže nutně potřebuju auto pro radost :-)

Ještě jednou dík za nabídku!

Se 645 jsem měl párkrát tu čest. Pokud se jezdilo pro radost, žralo to i trávu okolo cesty, nebyl problém mít průměr 18 - 20l/100 a pokud normálně tak to byla stísněná motokára.

Faktem ale je, že už je tomu asi 5 let a třeba jsou aktuální modely lepší.

Odesláno

Jeremy pokud to dobre chapu chce prave tu minulou generaci.. 

No nevím. Jako kočkolap dobrý, ale na normální ježdění bych snad raději bral i manželčino 1er.

Odesláno

Presne jak pise Sibiř, nic drahyho, 2004-2006.. Na jezdeni do prace mam pašíka, na vikendy X5, tohle by byla priprava na krizi stredniho veku...

Na spotrebu i na vykon tak nejak kaslu, najede to do 5000 za rok - hlavne musim najit nejakej navonenej kousek.. Ale predtim bych si to rad prohlid s nekym, kdo to ma nejakou dobu a nebude to prodavajici... :)

Návštěvník Jagman
Odesláno

No mohu zařídit svezení v M6 do ruky ale ne plus pokec u kafe ale abys nebyl spíš naštvanej ono do 645 se pak přesedá špatně :)

Odesláno

Čoveče taky moc děkuju, ale mám pocit, že nová M6 je už o dost jiný auto než 645.. Nebo ne? Když pominu výkon a pár spojlerů, je to hodně podobný?

Návštěvník Jagman
Odesláno

Nová M6 to neni teda já myslel že chceš předhozí generaci 6ky teda BigBangel :D. Ale vpodstatě máš pravdu z 645 to má jen Karoserii jinak podvozek nápravy vše je jinak plus brutální V10 a tragická SMG převodovka. Ale ani tam M6 neni zrovna trhač okresek chce to zkušenou ruku pak dokáže jet kopec bokem ale je to spíš GT ale hlavně po jízdě v M6 ti nebude něaká 645 stačit to mi veř :)

EDIT: jo nevim jak je na tom 645 nebo ostatní 6ky ale tadle M6 trávila podstatnou část života v servisu sr_la se komplet El. a mlžej se přední světla prej nemoc tědlech aut

Odesláno

O těch světlech jsem taky četl, blbá věc.. :-(

Bylo by možný na ní někde mrknout (možná i bez projížďky, ať zbytečně neriskujem)? Je Tvoje, nebo cizí? (Kvůli chvilce povídání)..

Dík za ochotu!

Jeremy

• po měsíci...
Odesláno

Tak po čase rozjímání to vypadá na E46, 330 Ci kabrio.

Čekám na nějakej hezkej kousek :-)

Co myslíte?

Manželka sice říká, že v tom jezděj 18letý kluci na diskotéku, ale to je mi fuk. B-)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...