Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Sibiř:jsem tady na potápění relaxbali.cz. Druhá strana ostrova, klid bez diskoték, barů. Pro někoho může být problém vstup do moře - není písek, ale lávové kameny. More ciste, 29°.

Odesláno

To Mauricius : fakt chcete tam? Zkuste spíše Réunion, mnohem hezčí krajina, menší ostrov..

Nevíte někdo o příjemném ubytování se snídani pro 4 Ve Vídni s parkováním v hotelu anebo v dohledu parkovací dům ? Chtěl bych v centru at mužem zajít na víno a nemusím řídit ..

Dik

Odesláno

Na M. bude mít lepší koupání, pláže. R. dobrej spiš na treky a poznávačku, pláže jak z katalogu tam jsou tak dvě. Doporučuju přelet mezi ostrovy a vidět tak oba. A je fajn umět trochu francouzsky.

Odesláno (upraveno)

....

Nevíte někdo o příjemném ubytování se snídani pro 4 Ve Vídni s parkováním v hotelu anebo v dohledu parkovací dům ? Chtěl bych v centru at mužem zajít na víno a nemusím řídit ..

Dik

Hotel Motel One Wien-Staatsoper. Hned pres ulici mas pakovaci dum Kärntnerstraße Tiefgarage primo pod operou. Jsi v centru za rozumny budget. Spim tam, kdyz jezdim do Vidne na sluzebky. Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Hotel Motel One Wien-Staatsoper. Hned pres ulici mas pakovaci dum Kärntnerstraße Tiefgarage primo pod operou. Jsi v centru za rozumny budget. Spim tam, kdyz jezdim do Vidne na sluzebky.

Díky. Mají plno ale zkusil jsem je ještě mailem.

Něco dalšího?

Odesláno (upraveno)

panove, nakej tip na ubytko Mauricius ?

rad proverim jakejkoliv tip :)

diky !

h.

Chystáme se tam začátkem prosince, tak uvidíme a dám vědět :) Ty už máš rozhodnutý termín?

Upraveno uživatelem stampee
Odesláno

já využívám Motel One u Prateru, ale parkování se tady platí...

Me nevadí placené parkovné, ale aby tam vůbec bylo kde parkovat.. k čemu mi je hotel, kde nezaparkuju aspoň na ulici nebo parkplatzu..posledně jsem měl parkplatz ve vedlejší ulici a v pohodě, ale tam už nemají místo

Odesláno

Něco dalšího?

Mercure Wien Secession. Maju vlastne parkovisko. Bol som tam cez booking a spokojnost
Odesláno

Něco dalšího?

Hotel Roomz Vienna Prater, nie je to úplne centrum, 300 mm peši od metra zastávka Praterstern (2 zastávky na Stephanplatz) majú vlastné parkovisko (19,- EUR/deň). Je to nový hotel, pomerne veľké izby bez kobercov čisto... osobná skúsenosť

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...