Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
39 minutes ago, vaba said:

Hele Afri,  mam ten zájezd koupený uz déle, letíme se potápět na KoLantu,  tak nedělej Zagorku,  a poleť. Letadlo je B787, novější,  ale recenze služeb na palubě dost rozdílné. Pokud se nebudou více kočkovat Pakistanci s Talibanem v Kábulu,  tak i proletime a i výhled na Himalaj užiješ. 

Výhled na Himaláje? Tak to letíme :speak_cool: Čedok nám dal hned deset táců ze zájezdu dolů jen jsme se optali, tak si nejsem úplně jistej jestli proletíme 😂

Odesláno
před 32 minutami, African napsal:

Výhled na Himaláje? Tak to letíme :speak_cool: Čedok nám dal hned deset táců ze zájezdu dolů jen jsme se optali, tak si nejsem úplně jistej jestli proletíme 😂

Trasa by výhledu odpovídala. Ale máš pravdu, nějak lidi nechtějí teď letět,  tak Čedok letí s cenou dolů. My tam máme dlouho dopředu domluvené AOWD pro partnerku,  tak proto cesta. Jinak bych se ram taky netrmacel. 

Odesláno
4 hours ago, vaba said:

Trasa by výhledu odpovídala. Ale máš pravdu, nějak lidi nechtějí teď letět,  tak Čedok letí s cenou dolů. My tam máme dlouho dopředu domluvené AOWD pro partnerku,  tak proto cesta. Jinak bych se ram taky netrmacel. 

Čedok mi napsal že původní poptávaný termín již není k dispozici u žádného hotelu v Thajsku, pouze o týden později....mega divná reakce, když jsem měl nabídku na pět resortů z dnešního rána a nebyl problém, prý stačí se do zítra rozmyslet. Řekl bych že to stopli, nebo nevím, už jsem z toho cestování nějakej zmatenej 😅

Odesláno
před 10 hodinami, African napsal:

Čedok mi napsal že původní poptávaný termín již není k dispozici u žádného hotelu v Thajsku, pouze o týden později....mega divná reakce, když jsem měl nabídku na pět resortů z dnešního rána a nebyl problém, prý stačí se do zítra rozmyslet. Řekl bych že to stopli, nebo nevím, už jsem z toho cestování nějakej zmatenej 😅

To by mě nasral...,😤 kdyby rušili, uz máme sbaleno. Ale to je lepší,  mít to od cestovky,  vrátí peníze.😎 Ještě jsme uvažovali někdy v lednu,  to naplánovat sami,  spoje a ubytko,  ale lenost zvítězila (přímý let). Teď bychom řešili storno letenek a ubytování sami.

Odesláno
2 hours ago, vaba said:

To by mě nasral...,😤 kdyby rušili, uz máme sbaleno. Ale to je lepší,  mít to od cestovky,  vrátí peníze.😎 Ještě jsme uvažovali někdy v lednu,  to naplánovat sami,  spoje a ubytko,  ale lenost zvítězila (přímý let). Teď bychom řešili storno letenek a ubytování sami.

Buď v pohodě, mohli klidně naplnit posledními místy své letadlo a tím pádem v tom termínu tam shodí ze stolu všechny hotely...škoda, příště. Koukám práve na Paříž, tam jsme taky ještě nebyli 😂

Odesláno
před 1 hodinou, African napsal:

Buď v pohodě, mohli klidně naplnit posledními místy své letadlo a tím pádem v tom termínu tam shodí ze stolu všechny hotely...škoda, příště. Koukám práve na Paříž, tam jsme taky ještě nebyli 😂

Nene, Paříž ne - jak se Frantíci rozhodnou, že stávkují, tak konec - ale autobudem zpět to nechceš...

A myslím, že složení personálu na letištích je nevyvážené 🤔

Odesláno
3 hours ago, Murphy97 said:

tak Pariz ted take bude - vzhledem k situaci na blizkem vychode a v Iranu - velmi klidne misto 🤣😅

Jed na Sumavu, Vlasto 🤪

Svět se zmenšuje 🙈   Ále děti objevili Disney land tak mě ukecávají, mě žábožrouti po mých vlastních zkušenostech vůbec neberou a souhlasím s Vámi. Ještě Barcelonu přemýšlíme...

Odesláno

Osobne najbližšie volne dni strávim asi v Horní Bečve. Je tam pekne, klud a dá sa tam ísť autom (netreba lietadlo).

Odesláno
před 22 minutami, ivan_989 napsal:

Osobne najbližšie volne dni strávim asi v Horní Bečve. Je tam pekne, klud a dá sa tam ísť autom (netreba lietadlo).

Ono toho ze Slovenska tak moc nelétá, takže to je standardní výlet 😎

Odesláno
před 13 minutami, vaba napsal:

Ono toho ze Slovenska tak moc nelétá

Práveže tento rok lety rozšírili a letieť sa dá aj z Wien, co mam kúsok. Ale Horní Bečva je momentálne favorit.

Odesláno
před 15 minutami, ivan_989 napsal:

Práveže tento rok lety rozšírili a letieť sa dá aj z Wien, co mam kúsok. Ale Horní Bečva je momentálne favorit.

Schvaluji, před 20 lety jsme byli v létě v chatce na Soláni. Boží klid, příroda a pohoda. Dodneška vzpomínáme. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 4 minutami, horal napsal:

Schvaluji, před 20 lety jsme byli v létě v chatce na Soláni. Boží klid, příroda a pohoda. Dodneška vzpomínáme. 

No a takové Bílé Karpaty, to je Bohem zapomenutý kraj!

• Dát hlas 1
Odesláno
11 hours ago, vaba said:

Už varují, ale pokud máte přímý let, tak máte letos za jedna s hvězdičkou 😅

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, African napsal:

Už varují, ale pokud máte přímý let, tak máte letos za jedna s hvězdičkou 😅

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

To je dnešní situace, ale do pátku daleko 🤢

Upraveno uživatelem vaba
Trasa
Odesláno

Hmm, takže jarňáky po rodinné schůzi asejc na rodné hroudě + nějáká ta Austria 😇 Nebudu to lámat přes koleno, v Barceloně hlásí horší počasí jak tady, všude vysraný včetně Paříže a varují před problémy. Ještě mě přišel za fajnový prašule Egypt, ale něco tam taky prskne a strávíme tam koledu...a někde upřímně sedět vystrašenej, to není dovolená. Svět se posral. Kurňa ale ta Dubaj mě séře.... zase na druhou stranu dobře že jsme neodletěli, velmi ty lidi co to stihli a sedí tam někde na pokoji velmi lituji, musí to být s děckama peklo 😖

• Dát hlas 1
Odesláno

v tomto obdobi zvyknem bookovat dovolenku na jesenne prazdniny, posledne 2 roky sme boli UAE, chceli sme znovu. Ubytko s nejakou prijemnou cancellation policy asi booknem ale letenky pockam minimalne par mesiacov. Som zvedavy co tento konflikt spravi s reputaciou danych krajin, hlavne UAE, ale to je uz do ineho vlakna

Odesláno

Tož už to mám černé na bílém, zítřejší let zrušen, Smartwings vrací prašule...ale nejdřív musí prý spočítat na kolik máme nárok. Já si osobně myslím že na celou sumu když jsme neodletěli, ale to jsem samozřejmě v dnešní době velmi naivní 😂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...