decebal Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 To mě asi v Moskvě nepotká:-). No, dám tomu ještě chvilku, uvidíme, co se vyvrbí, když tak to Emirates jistí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Doporucuju vybírat brzo, my kvůli nadřízeným u ženy v práci nestihli Emirates a museli aeroflot.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Jojo, já vím, dám tomu tak 14 dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Do toho ostrova sme sa zamilovali Takze o dva tyzdne zas a znova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 a to je kde kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Mauritius, fotka je z Wiki. http://en.wikipedia.org/wiki/Mauritius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 No právě, ale jak píšu, slyšel jsem strašné věci .Já jsem s Aeroflotem letěl letos do Vietnamu.Z Prahy přes Šeremetěvo...NEVER MORE...letušky tu zvěř pod kontrolou neměly, neustále byl nějaký problém, a to mají na mezikontinentálních letech jako jedni z mála zákaz konzumace alkoholu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Já možná půjdu proti proudu, ale Mauritius mě neuchvátil..Pobřeží pěkný, voda pěkná a střed ostrova plus zbytek taky pěkný...třeba seven colours..ale celkově to musím hodnotit jako dobrý..viděl jsem a stačilo..jsou hezčí místa.. Ale každého názor. Pokud se ti tam líbí, proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 jasne, kazdemu sa paci nieco ine. my sme mozno mali vyhodu v tom ze hned prvy krat bol nasim delegatom slovak co tam zije a dostali sme odporucania kde co pozriet ( samozrejme mimo hlavnych "atrakcii" uvadzanych snad vo vsetkych brozurach ). vzdy chodime na 10dni, takze okrem vyvalovania na plazi sa toho da stihnut docela dost aj vo vnutrozemi. a nakolko si na taketo dlhsie cesty aspon raz za rok doprajeme business triedu, nemam problem si so sebou zobrat bicykel vdaka ktoremu dostava ostrov dalsi rozmer. na odporucania ( co sa tyka ubytovnia ) sme tiez zacali na zapadnom pobrezi. v ramci moznosti bolo fajn. na druhy rok sme skusili JZ ( hotel Le Morne ) a stale mi tam nieco chybalo. akoze luxus to bol, ale dost hotelovych komplexov pokope, ocean cisty ale akosi dost "otvoreny". napokon sme objavili Shandrani na JV a pre nas top. velky komplex kde sa ludia pekne roztrusia a tam citit to akesi sukromie. na vyber plaze bud v zatoke ( kde nefuka a nie su ani vlny a dokonca je tam jediny morsky park na Mauriciu kde stoji za to snorchlovat ), alebo juzna otvorena kde uz nejake tie vlny dorazia a aj trochu prefukne usmev ...mozno by tam niekomu mohlo vadit nedaleke letisko ale nam to urcite nevadilo, skor to beriem ako vyhodu ze chvilu po prilete ste uz na plazi. pocas pobytu v podstate ani neviete ze tam letisko je, nie je nic pocut az na par odlietajucich lietadiel poobede a na vecer ( vsetky prilety su cez vnutrozemie ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Ze všech míst na Zemi, kde jsem kdy byl jsou pro mě absolutním vrcholem CookIslands ... fantastické ostrovy v Polynesii, minimum turistů, nádherná příroda a milí lidé. Létá sem pouze jedno letadlo denně 6x týdně, a to plné na příletu a plné na odletu, takže na ostrovech je v průměru kolem 200 návštěvníků Navíc zde nežije žádný nebezpečný živočich, tudíž i pohyb po džungli je bezpečný. Jen ta vzdálenost prakticky přesně naproti Česku ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Dá se tam letět na vlastní pěst? Nebo je to na cestovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Ze všech míst na Zemi, kde jsem kdy byl jsou pro mě absolutním vrcholem CookIslands ... fantastické ostrovy v Polynesii, minimum turistů, nádherná příroda a milí lidé. Létá sem pouze jedno letadlo denně 6x týdně, a to plné na příletu a plné na odletu, takže na ostrovech je v průměru kolem 200 návštěvníků Navíc zde nežije žádný nebezpečný živočich, tudíž i pohyb po džungli je bezpečný. Jen ta vzdálenost prakticky přesně naproti Česku ... Já byl asi před 20 lety o kousek západněji, na Nové Kaledonii, a mohu potvrdit.......krásná příroda, milí lidé....jen krapet dráž.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Dá se tam letět na vlastní pěst? Nebo je to na cestovku? S cestovkou určitě, ale já vždy cestuju na vlastní pěst ... je to výrazně levnější, svobodnější a dobrodružnější Já byl asi před 20 lety o kousek západněji, na Nové Kaledonii, a mohu potvrdit.......krásná příroda, milí lidé....jen krapet dráž.. Tam jsem byl s ženou předloni ... Je to už o dost větši ostrov (centrální) s velkým počtem francouzských turistů a má mírnější klima ... pobavila mě paní v půjčovně aut, kde mi do mapy zatrhla oblasti, kam turistům nedoporučují jezdit, kvůli agresivnějším domorodcům (kanakové) ... no jeli jsme s ženou přímo tam 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Nechce se mi přemýšlet a tak prosím o tipy na zimní dovolenou:- musí tam být teplo- 2 dospělé osoby + 3letý rychlonožka- ideálně na pláži, žádná turistika a přemisťování- uvítám osobní zkušenosti s daným tipem (kamarád vám většinou kecá, jak si užíval v pokoji s výhledem na klima jednotku)- bezpečnější lokalita (Kongo, Bolivie, atd. ) ne- délka - ideálně mezi min. 14-20 dnů- odletové letiště v Evropě Tak díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63723-kam-na-dovolenou-tipy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 myslim, ze nejlepsi pomer cena/vykon ma dominikanska republika (punta cana). kanary levne, ale na koupani byla trochu kosa, maledivy ok, ale predrazene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Cena?Tak do 100 kCZK za vsechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 myslim, ze nejlepsi pomer cena/vykon ma dominikanska republika (***** cana). kanary levne, ale na koupani byla trochu kosa, maledivy ok, ale predrazeneJoo, dominikanslka rep. uz jsem byl, ale bez 3letyho zavazadla. Kanary je zima, a Maledivy asi 3letak neoceni - bydlet nad vodou a mit ho celou dobu navleceneho v zachranne veste neprojde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Zkraje zimy nebo ke konci Florida, Mexiko je taky fajn a o trošku teplejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se