Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Co na tom, ze se výšek bal a prakticky nikdy nebydlel na orlim hnízdě, ale jezdil tam na jednání a pak zase mizel do salzburske oblasti a níže položených gasthofu…jako třeba „zum Türken“ ktery zminujes a kam nechodil na obed, ale Kde prave bydlel. Treba kempinsky hotel si myslim, ze byl barak göringa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Königsee.
Nádherný pro “kopcomily” + nám super vyšlo podzimní počasí. Buhožel fotr už je starej, takže jsem chytl nějakou rýmičku a raďeji se věnoval sauně než naplanovaným trasám. Jediný co jsem si neodpustil byl výběh na Ádovo Orlí hnízdo. Na fotce jeho oblíbená (dle majitele) hospoda, kam ten parchant chodil na oběd
9F74C077-2F9B-4665-8043-07A07F4100C8.thumb.jpeg.82b052ed9f170860247e5115c75681b2.jpeg
Vlezes tam do kazdyho potucku na koupacku a potom se divis
Odkaz ke komentáři

@Prochy68- pravdu máš! Chlapeček z města přijede do hor a pak už jen čumí. Dneska konečně doma ve svým vyhřátým kanálu. Krásnejch 13🌡 👌

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, tenge napsal:

Mate někdo tip na víkendový výlet pro par? Welness ideálně, hory super, města taky Ok, pripadne něco v okolních zemich? Nebo doletu za par tis? Ideálně s doporučením na hotel nebo cestu 

jde mi o víkend za 14 dni.

dik

Za mě Štramberk Spa, byly jsme dvakrát, personál super vstřícný, výborná kuchyně, výhled na Trúbu, a do přírody co by kamenem dohodil. Mají i wellness balíčky, my měly ubytko přes booking, a procedury zvlášť...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zdravím, měl bych letět na pár dní do Istanbulu a protože budu potřebovat kvůli práci vyřizovat hovory do a z ČR, tak se chci zeptat, zda nemáte někdo zkušenost, jako SIM kartu si koupit na letišti, abych mohl volat, občas sms a dat bude stačit do 5GB. Děkuji za případné info.

Odkaz ke komentáři

Hilfe, hilfe, Hvaráci!

Jsem v pérdeli…domácí na Hvaru řešili narození prvního potomka a prokoučovali můj termín. Snažíme se něco vymyslet, ale vypadá to blbě. Nějaký konkrétní tip na něco klidného a rozumného? Chci jet cca 8.-22.7. 

Možná bych i někam zaletěl, ale kilo za těch 10-14 dnů fakt nedám. Jsem holt škrt…a ještě k tomu chudej!

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, nickolas napsal:

Hilfe, hilfe, Hvaráci!

Jsem v pérdeli…domácí na Hvaru řešili narození prvního potomka a prokoučovali můj termín. Snažíme se něco vymyslet, ale vypadá to blbě. Nějaký konkrétní tip na něco klidného a rozumného? Chci jet cca 8.-22.7. 

Možná bych i někam zaletěl, ale kilo za těch 10-14 dnů fakt nedám. Jsem holt škrt…a ještě k tomu chudej!

Co nejaky Bulharsko, kdyz si ten skrt? 🙂

Odkaz ke komentáři

Díky všem za pomoc...a některým za dobrou radu, @Prochy68 😆 

Pravděpodobně vyřešeno. Já jsem v tomhle strašný autista a nikam jinam se mi nechce. Svoji zátoku znám jako svý boty, včetně místních i turistů. Holt si vezmem dražší domek no.

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, nickolas napsal:

Díky všem za pomoc...a některým za dobrou radu, @Prochy68 😆 

Pravděpodobně vyřešeno. Já jsem v tomhle strašný autista a nikam jinam se mi nechce. Svoji zátoku znám jako svý boty, včetně místních i turistů. Holt si vezmem dražší domek no.

Tak já jsem pravý opak, jedno místo navštívit 2x za sebou je u nás velmi vzácný úkaz :D

Odkaz ke komentáři

Hele já rád poznávám a mrknu se kamkoliv, ale těch 14 dnů válecí dovči, ty chci strávit na jasným, mně příjemným místě. Vyhovuje mi, že už to tam znám a přesně vím co čekat, kam zajít, kdy je kde otevřeno, u koho co nakoupit atd. Prostě jako na chalupě.

Odkaz ke komentáři

před 42 minutami, African napsal:

Tak já jsem pravý opak, jedno místo navštívit 2x za sebou je u nás velmi vzácný úkaz :D

Presne tak, i kdyz v Bulharsku mam (manzelka ma 🙂) tedy jednu valeci, jiz nekolikrat se opakujici destinaci.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, nickolas napsal:

Hele já rád poznávám a mrknu se kamkoliv, ale těch 14 dnů válecí dovči, ty chci strávit na jasným, mně příjemným místě. Vyhovuje mi, že už to tam znám a přesně vím co čekat, kam zajít, kdy je kde otevřeno, u koho co nakoupit atd. Prostě jako na chalupě.

To chápu, takhle to mám s jednou chatou v horách kam jezdím stabilně na prodloužený víkendy už dlouhá léta. Pokud při tom má člověk čas objevovat nové, o nic nejde :cheers: Mě konečně potvrdili ubytování v Mondsee, kam jedu poprvé lézt s juniorem, yes. Letos zdá se mi to všude nějáké nabité řeknu Vám, plánuji půl roku dopředu všechno a už mám docela stresík 😬

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, nickolas napsal:

Jj, jsem na tom stejně, jsem tam naprosto spokojený, třeba na sebe narazíme.... Joško mi to nebere, ale dobře že to máš pořešený 😉. Jen se bojím že u nás budu brzy přehlasován, poměr člověk/3 ženský je v podstatě prohraný boj.... 🙄.

Odkaz ke komentáři

No já se vlastně skoro divím, že kluci nechtějí do nějakého resortu. Na druhou stranu to tam taky mají allinclusive - na zmrzku a limču si chodí jak se jim zlíbí. A asi se jim taky trochu líbí ta rodinná atmosféra a jsou tam jako doma. Žena ještě před pár lety trošku laškovala s myšlenkou střídání destinací, ale dneska už je přesně v tom stavu co já...prostě jedem na chalupu :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...