odjinud Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Pristi tyden budeme na Slovensku, cca 10km vychodne od Liptovskeho Mikulase (Kralova Lehota). Chystame turistiku a kola (spis silnice), dali bychom i nejake mesto, ev. termaly. Budeme autem, takze mobilni. Mel by nekdo tip, co tam ma smysl urcite videt a co je spis past na turisty? Predem diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Demänovská ladová jaskyňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Je to trošku dál, ale stojí za to. Historické město Levoča, Spišský hrad. Kolikrát za život se do těch končin podíváš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Levoča a nejvyšší dřevěný oltář na světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Demänovská ladová jaskyňa Je stale ladova? Neroztopilo sa všetko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna @shaggy no, byl jsem tam naposledy jako dítě s rodiči (což už je fakt dlouho) a bylo to úžasné ledové království a moc by mě mrzelo, kdyby tomu tak už dnes nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna tam uz lad davno nie je... odhliadnuc od toho, nehovorim ze sa tam neoplati ist...ale na druhej strane tam je plno ludi furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Ja tam uz taky byl, jako dite, akorát nevim jestli jako skrt ted mentalne prekousnu parking za 10E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Parking za 10,- eur je nic, oproti rodinnému lístku ze Skalnatého plesa na Lomnický štít a zpět za 200,- eur Jinak Spišský hrad mohu taky doporučit, ale před nějakým časem tam opravovali tu věž, takže jsem byl mírně ochuzen. Jak je to tam teď netuším. Nicméně je to ještě kus cesty (stavil jsem se tam po cestě do Košic). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Tak pri výlete na “Stezku v oblacích”, Velká morava, sa mi z ceny spiatočného lístku na lanovku tiež urobilo mierne nevolno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marapis Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Tak sem zajel s holkou do Vídně do Prátru a dobrý Lidi žádný ceny lepší než u nás na Matějský a muzeum voskových figurín dost dobrý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 12 hodinami, Campino napsal: Tak pri výlete na “Stezku v oblacích”, Velká morava, sa mi z ceny spiatočného lístku na lanovku tiež urobilo mierne nevolno Dolní Morava,...jinak ovšem souhlas (my jsme tedy jeli dolů mamutí horskou dráhou, to už o tolik dražší - než lanovka - není) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna (upraveno) btw, jak moc na Slovensku policajti řeší upevnění kol v autě? Povezu 2 kola uvnitř a co jsem byl loni v Rakousku, tak tam se to muselo docela fest kurtovat popruhama a místní policajti se tam po tom docela vozili. Ad ceny, no jo, my jsme zvyklí z Lužických hor a okolí Ještědu, tam je to většinou vše gratis. Holt Sudety Upraveno 15. srpna uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Ja ani neviem ze sa to u nas nejak riesi Na kratke cesty bike len tak polozim do kufra a neriesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 2 hodinami, odjinud napsal: btw, jak moc na Slovensku policajti řeší upevnění kol v autě? Povezu 2 kola uvnitř a co jsem byl loni v Rakousku, tak tam se to muselo docela fest kurtovat popruhama a místní policajti se tam po tom docela vozili. Ad ceny, no jo, my jsme zvyklí z Lužických hor a okolí Ještědu, tam je to většinou vše gratis. Holt Sudety Tak asi nejdůležitější jak moc máš rád sám sebe nebo svoji rodinu, policajty vem čert Já to vozil dříve lážo, plážo, ke kurtování mě také přiměli Rakušané, ale dnes je to spíš u mě otázka zdraví, takže kurtuji vždy a všude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna V 13. 8. 2024 v 22:07, odjinud napsal: Pristi tyden budeme na Slovensku, cca 10km vychodne od Liptovskeho Mikulase (Kralova Lehota). Chystame turistiku a kola (spis silnice), dali bychom i nejake mesto, ev. termaly. Budeme autem, takze mobilni. Mel by nekdo tip, co tam ma smysl urcite videt a co je spis past na turisty? Predem diky! 50 km cez Čertovicu je Čiernohronská železnica . Behajú teraz aj parné, aj motorové, ceny na dnešnú dobu a lokalitu podľa mňa ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Diky za tip. Je neco zajímavého pri trase Bumbálka - Bytča - Žilina -Martin - Rožumberok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna před 16 minutami, odjinud napsal: Diky za tip. Je neco zajímavého pri trase Bumbálka - Bytča - Žilina -Martin - Rožumberok? Hlavne teraz opravujú cestu medzi Žilinou a Martinom, takže obchádzková trasa cez Terchovú a v Terchovej máš toho na pozeranie/pochodenie habadej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna pro Campino: se chystám v září do Tater. Je to průjezdné nebo raději objet přes Těrchovou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Podla toho kedy pojdes, co pocuvam tak cez tyzden je zdrzanie pod Strecnom hodinu, hodinu a pol. Obchadzka cez Terchovu je velmi odporucana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se