African Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března V 4. 3. 2025 v 11:26, vaba napsal: Trávíme jarní prázdniny na Bali, a dnes mi "umřel", po prvnim ponoru buddy. Rozšířit Wow, luxus To Harwey: Rád bych, ale GoPro mě chce poslat úplně všechno, jelikož mám nový telefon... nechápu, to bych tady byl týden. Nevím proč mi nedá na výběr pouze z toho co chci. Takže já klidně, ale až dorazím dom, ale vaba by něco mohl, co?
vaba Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března V 6. 3. 2025 v 19:51, African napsal: Wow, luxus To Harwey: Rád bych, ale GoPro mě chce poslat úplně všechno, jelikož mám nový telefon... nechápu, to bych tady byl týden. mi nedá na výběr pouze z toho co chci. Takže já klidně, ale až dorazím dom, ale vaba by něco mohl, co? Rozšířit Luxus joo, ale fotky zpracováváme až doma, a to ještě jen paní, mě to nebaví. Já to hraji jen "live ", a paní tady úspěšně dodělala OWD, takže fotky nic, moc. Asi takto to s ní vypadá pod hladinou AQM94g_aZTh1GiaERlJrKHeivFQ6b_RB7AkY5rOC_0cuvi4lYOlUN2I0XOpR6Qv-fqhR_zRPT2k7UQewMeHBtyzP.mp4Načítání informací
African Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března (upraveno) V 4. 3. 2025 v 9:23, Harwey napsal: @Africanlipni sem nejake podmorske fotky:) Rozšířit Něco málo se mi povedlo přetáhnout... video nejde, bych dříve zestárnul Ale pecka, Muréna dnes jako kráva, a hafo úžasných medúz... fajnová podívaná. Každé ráno vidí malé žraloky, já bohužel to štěstí ještě neměl.... Upraveno 7. března uživatelem African 2
African Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března V 8. 3. 2025 v 8:25, Prochy68 napsal: @African jaké máte teploty? Rozšířit Večer na mikinu, přes den mezi 25-30C, paráda. Moře chladné, ale dá se, bazén vyhřívaný, což je povinností v březnu. Dnes last day a Egypťané opět nezklamali, zábava po celý den, nenechají tě vydechnout, super žrádlo, ubytování, super všechno, za ty prachy prostě bezkonkurenční. A to nejlepší, Rusáků nula Resort Three Corners Happy life na jedničku, jsme nadšený 2 1
bobi Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Čau Afričane . Tady momentálně 15 stuňů,do rána to bývá kolem nuly. Užívej 1
Petr11 Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Geodet, čím synátor fotí pod vodou? Afri s jakou cestovkou? Plánuju Marsu na duben
African Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března To Geodet: Fajnový fotky...to byli nějaký šnorchl výlet nebo potápění? Protože kolem těch resortů v Hurgádě toho normálně moc nebývá. To Petr11: Bluestyle, ale jsou tady dost Češi přes německé cestovky a je to prý ještě o fous levnější.
Petr11 Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Nelítá BS pouze s ukrajincema? toho bych se asi trochu bál.
Potkan Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března V 4. 3. 2025 v 9:13, Steke_m napsal: S největší pravděpodobností se v létě vypravíme do Polska - Niechorze. Máte nějaké tipy co na západě Polska, případně po cestě nahoře nad Berlínem vidět, neminout. Dál na východ se mi jet úplně nechce (písečná duna, apod.). Díky Rozšířit Tak samozrejme Stetin. Nejlepe zajit na veceri do restaurace Radecki.
Geodet Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března V 8. 3. 2025 v 15:02, African napsal: To Geodet: Fajnový fotky...to byli nějaký šnorchl výlet nebo potápění? Protože kolem těch resortů v Hurgádě toho normálně moc nebývá. To Petr11: Bluestyle, ale jsou tady dost Češi přes německé cestovky a je to prý ještě o fous levnější. Rozšířit Synátor dělá animátora v hotelu Prima Life Makadi. Už je tam od ledna a každý den šnorchluje. Kde přesně to nevim. A fotky jsou z GoPro. Má i videa, ale nevím jak je sem nahrát.
African Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března V 8. 3. 2025 v 15:55, Petr11 napsal: Nelítá BS pouze s ukrajincema? toho bych se asi trochu bál. Rozšířit Myslím že i SmartWings, ale za mě Ukrajinci daleko lepší, vůbec bych se toho nebál. Černého Petra si můžeš vybrat i se Smart Wings a o našich problémech s nimi bych mohl vyprávět, letěli jsme s nimi do Egypta čtyřikrát a hrůza děs S UK jsme letěli ve dvě odpoledne, starší Boeing, takže daleko víc místa, v letadle super klima, letušky kolem nás skákali jak kdyby jsme byli jejich. Za mě fajnový a nebál bych se toho 1
Petr11 Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března ok, díky obou za info. Uvidím jaká bude v dubnu nabídka z ČR a z D.
zacik Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března @African a co Ramadan? ked vidim akym tempom robia moji egyptski IT kolegovia, tak sa na pivo na bare musi cakat tak hodinu a aj to ti ho donesu v rozbitom pohare
African Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března V 10. 3. 2025 v 12:05, zacik napsal: @African a co Ramadan? ked vidim akym tempom robia moji egyptski IT kolegovia, tak sa na pivo na bare musi cakat tak hodinu a aj to ti ho donesu v rozbitom pohare Rozšířit .... kdepak, mě kdyby neřekli že je ramadán, tak ani nevím. Ale upřímně potřeboval bych ho taky jak sůl, celý den do setmění jenom o vodě, pecka Řekl bych že borci tam jsou docela i čím dál víc promíchaný křesťanama, protože hafo zaměstnanců normálně jedla a usrkávali mě i slivovici.
Prochy68 Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Jednou jsem mel kolegu araba a musim rict, ze o ramadan to teda bylo vyzivny 1
Sarka Farka Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března V 10. 3. 2025 v 14:27, Prochy68 napsal: Jednou jsem mel kolegu araba a musim rict, ze o ramadan to teda bylo vyzivny Rozšířit u nas (IT korpo) jich mame radove nizsi desitky a behem ramadanu se kazdorocne pomerne radikalne snizi pocet zbytecnych az temer stupidnich dotazu, takze za me dobrej svatek 2
African Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Ohledně parkování u letiště Václava Havla, vždy využívám Go Parking, ale koukám že už jsou na dlouhé lhůty pomalu na dvojnásobné ceně co konkurence Našel jsem pár minut od letiště Air Parking, nemáte nějáké osobní zkušenosti? Na recenzích většina lidí spokojenost, ale pár taky pěkně naštvaných, jak to bývá.... https://www.air-parking.cz/
Geodet Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března V 24. 3. 2025 v 9:01, African napsal: Ohledně parkování u letiště Václava Havla, vždy využívám Go Parking, ale koukám že už jsou na dlouhé lhůty pomalu na dvojnásobné ceně co konkurence Našel jsem pár minut od letiště Air Parking, nemáte nějáké osobní zkušenosti? Na recenzích většina lidí spokojenost, ale pár taky pěkně naštvaných, jak to bývá.... https://www.air-parking.cz/ Rozšířit Já jsem tam parkoval předloni a žádnej problém nebyl. A loni jsem byl https://1parking.cz/ . Tam to taky šlo, až na řidiče, který nás vezl na letiště. Byl odněkud z Kazachstánu nebo jiného -stánu. A to jsem byl rád, že jsem to přežil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se