nividic Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 taky záleží, co od tý dovolený chceš, jestli relax u vody nebo něco akčnějšího. jestli zevlovačku, tak karibik, jinak ty havaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 beach & shopping, mozna jeden, dva vejlety.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 tak na havaj ser, moc daleko, moc drahý a pláže, pokud nejseš blázen do surfu, o ničem. teda pokud nechceš na vlastní oči vidět do písku zapíchlou cedlku: safety warning - flying bees. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Tak beach a shopping = Miami South beach Podél pláže naflákaný hotely jeden vedle druhýho, jen si vybrat,na nákupy downtown, na výlet doporučuju půjčit si auto a zajet si do krásnýho Naples přes Evergladesa po cestě mrknout na nějakou aligátoří farmu (+projížďka na vznášedlu),druhý výlet je jasný - loď a deep sea fishing, tohle tam umí velmi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 hosi, poradte. hledam vanocni dovolenou a nejak se nemuzu rozhoupat. moznosti je zatim nekolik: a ) nikam nejezdit a koupit si dalsi rolexyb ) egypt nebo kanary a a koupit si trebas beckac ) thajsko-phuketd ) havaje ) miamif ) karibik-tam dyztak raci mensi vostrovy MLE, SEZ uz sem byl, mauricius ma vetsinou vo vanocich nic moc pocasi, na Bali leje, pokud vim. musim se ridit skolnima prazdninama, takze nejaky 19.12. az 03.01. rad bych si koupil letenky zvlast, ubytovani zvlast. V Thajsku jsem byl jen jednou v roce 2007 a co jsem slyšel srovnání, tak Phuket bych asi nevybral a jel bych znovu tam, kde jsem byl: Krabi - Ao Nang beach. Phuket je cílové destinace uřvaných teenagerů. Na docela malé Ao Nang beach je klid, není tam moc turistů, člověk tam nezakopává o kurvy a příroda je tam fakt krásná a na výletech v blízkosti je co vidět. Mně se na tom nejvíc líbí to, že člověk se na krásných plážích koupe přímo pod těma vápencovýma skalama a jeskyněma, vedle kterých Moravský kras vypadá jako zemljanka vyhloubená bezdomovci v železničním náspu. Jen ten shopping asi nebude úplně vončo, ale tenkrát jsem to vůbec nevyhledával, takže se možná pletu. Ale jak říkám, jel bych klidně znovu. Hotely se tam dají vybrat solidní. Já byl tenkrát v tomto: http://www.booking.com/hotel/th/krabi-resort.cs.html - menší bungalovy, ale za tu dobu se to asi hodně zlepšilo a jiných lepších hotelů je tam dost. Lodním taxi se dá jet na Railey beach, Phra nang beach, Phi Phi island, jiné ostrovy, smaragdové jezero... Ideální je obytovat se na pevnině a na ty prťavé ostrůvky jezdit jen na výlety. Ubytování na slavném PhiPhi se mi moc nelíbilo. Ostrov je fakt malý a tenkrát to bylo pořád ještě ve výstavbě po tsunami. Na týden vlastně docela málo, pokud si chce člověk i trochu odpočinout. Od letiště je to cca půl hodky, ale nevím, jestli se dá letět napřímo z Evropy. Já jsem tenkrát letěl z Bangkoku, kde jsem byl předtím, s AirAsia. Pokud chceš vidět Thajsko krásné, jak z katalogu, tak fotky většinou pocházejí přímo z Krabi. Tady jsem z netu vybral pár fotek, staré fotky nemám na kompu, ze kterého píšu, ale opravdu to tam vypadá stejně jako na těch fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 pekne si to zrekapituloval, ano, tiez to tam mam rad Krabi a spec ko Phi phi ak ti vyhovuje taky druh dovolenky za mlakou - Miami som len obcas vybehol k vode, nejak ma to tam netahalo, ale Havaj ma nieco do seba Egypt chodime skor sluzobne nieco blizko nafotit - v ramci nakupu dalsich hodiniek pouzitelne - nejaky ale fakt dobry hotel!!!Kanary nebrat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 ja nechcu kupovat hodinky, spis devcata si neco poshopovat, ale kdyz thajsko, tak bych se tim nezatezoval a koupi si neco v dubaji, mozna bych dal aji stopover. krabi, ao nang, jak se tam dostat? BKK a pak mistni aerolinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Sibir: co Maledivi? Ale tam jsi byl pokud mi pamet neklame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 jj, maledivy sem byl, to byla parada, ale chce to neco novyho, za ty love.. seychely sem taky byl, to me tak nenadchlo, ale dobry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Thajsko je fajn, byl jsem tam několikrát. Všechno levný, lidi milí. Rozhodně nejlepší je Bangkok, krásný město, spal jsem přímo na Khao san road, super zážitek ... jinak celkově moře dobrý, ale moc lidí, tak trochu bordel ... ale zase je to blízko. Pokud chceš něco extra, jeď na Tahiti, není to tak blízko, ale pokud to dáš s nějakým stopoverem je to do pohody. Možná právě přes Bangkok je to fajn cesta a budeš mít exotiku na druhou Tahiti tak na týden a pak bych dal přelet někam na tři dny. My byli s ženou na BoraBora a super A málo turistů je jistota, servis perfektní, konečně Francouzská polynesie je pro cestování jako EU, takže nemusíš čekat ve frontě na letišti Na hodinky se vys.. ... zážitky jsou nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 je vela krasnych miest, niektore ani netusis, ze existuju a .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 BoraBora mam v to do list, ale ne letos na vanoce, spis nekdy solo ve dvouch, a ne teda vo vanocich, zas tak do palice dostat nechcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 ja nechcu kupovat hodinky, spis devcata si neco poshopovat, ale kdyz thajsko, tak bych se tim nezatezoval a koupi si neco v dubaji, mozna bych dal aji stopover. krabi, ao nang, jak se tam dostat? BKK a pak mistni aerolinky?Z BKK na Krabi KBV je to hoďka a půl letu, Bangkok airways nebo Thai cosi...AirAsia už lítají jen z jiného Bangkokského letiště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 anebo easy way po kapverdách s shopping stopoverem kdekoliv, ale na to asi budeš už moc rozmlsanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 (upraveno) ja som uz pomerne vela vyskusal, ale rad sa vraciam prave sem - bol to pre mna velky sok a vypadol mi fotak z ruky, ze nieco taketo na takom mieste....jednak za poslednych 15 rokov som nestretol cloveka, ktory by tam bol a skor ani nevedeli, ze o com to taram, a ked uvideli fotky, tak proste nechapali...je to v mojej prvej petke zazitkov z dovolenky a len malo kedy som sa citil tak nekonecne rozmazlovany ( no asi ked som takmer dva mesiace fotil u sejka v Dubaji a asi aj na jachte u Trumpa bolo prijemne...) ale odporucam vo dvojicinaco ti bude Rolex.... ale da sa aj nakupovathehe editkecam a zabudnem to dolezite - link? este jeden link https://www.google.cz/maps/uv?hl=cs&pb=!1s0x1ebe0963791ca751:0xd9a02940eab72079!2m5!2m2!1i80!2i80!3m1!2i100!3m1!7e1!4shttps://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname%3D112119433452536224643%26id%3D5845698756987872178%26target%3DPHOTO!5ssun+city+resort+-+Hledat+Googlem&sa=X&ved=0CNABEKIqMA1qFQoTCNimuoi92McCFYbtHgods34JtA Upraveno 2. září 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Ve ztraceném městě jsem se párkrát pěkně zlil, příjemné místo,ale tak na tři dny max a nejlépe když tě baví hazard :-) Já bych jinak doporučil Zanzibar, úplně mě dostal na kolena, ale mám radši divočinu, pro holky tam toho shopingu moc není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 shopping nereste, vony se vydrzej klidne aji tejden v tahu valet na plazi zanzibar byl loni gas a ten se mi libil moc, ale zadnej zajezd me tam nezaujal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Ve ztraceném městě jsem se párkrát pěkně zlil, příjemné místo,ale tak na tři dny max a nejlépe když tě baví hazard :-) Já bych jinak doporučil Zanzibar, úplně mě dostal na kolena, ale mám radši divočinu, pro holky tam toho shopingu moc není...tak podla tvojej avatarovej fotky som vedel, ze ty to budes poznat, ale v EU alebo aj v Amerike som ich dost prekvapoval, ze v Afrike takyto raj na zemi...mne je tam super, uplny relax a pohoda, chodim tam tak na tyzden a spojim to s nejakym pobytom v divocine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 tak na havaj ser, moc daleko, moc drahý a pláže, pokud nejseš blázen do surfu, o ničem. teda pokud nechceš na vlastní oči vidět do písku zapíchlou cedlku: safety warning - flying bees.Já žádnou cedulku neviděl, ale docela by se hodila :-) Písek plnej včel. Hned první den jsem do 15 min na pláži měl žihadlo v chodidle a celou dovolenou mě bolela noha. Jinak ale souhlas, že z ČR asi zbytečně daleko, na vánoce draho a bude tam půlka Ameriky. My byli 2 roky zpátky na vánoce na Portoriku, kamarádi tam letěli přímým letem z Mnichova nebo Frankfurtu, pár dní na ostrůvku Culebra, pláž Flamenco řadí mezi 10 nejhezčích pláži, pak ostrov Vieques, všude se nám líbilo, ale všechno je to více přírodní a služby v turisticky exponovaných místech nic moc. Zas na druhou stranu boží Pina colada všude a portoricky rum za babku :-) Ceny jídla a všeho stejné jako v USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Kapverdy, ostrov Boa Vista, pokud chceš válečku na pláži a klid. Pokud chceš bary a noční život, tak leť na ostrov Sal. Je to jen 7,5 hodiny letu z Prahy. Transfer z letiště cca 20 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se