sibirnaya Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 na Kapverdy je nedostanu, vsude pisou, jak tam fouka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Si kukni tripadvisor, rebríčky, urcite ta nieco oslovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Moc to neřeš, stejně si ten seznam projedeš časem celý, tak prostě něco vylosuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 (upraveno) Za me bylo Thajsko super, vybrat nějaký pěkný resort a pohoda. My letěli loni potřetí nebo počtvrté a let přes Dubai do BkK a rovnou mi navazoval místní let dal, zpět v BKK ryze doporucuju hotel Lebua, dokonalá snídaně a tagem po BKK můžeš kamkoliv, v Thajsku Krabi, AO nang, ko samui ... Phuket uz nikdy více .. Kamarád si hodně vychvaloval Filipíny a ostrovy, konkrétně Palawan je pry ráj na zemi .. Druhy byl unešen z Guadaloupe.. Maxigabriel: proč Kanary ne? Já to příští rok plánoval.. Malé bude něco přes rok, tak jsem si říkal ze to je jedno z mála čistých destinaci Upraveno 2. září 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 (upraveno) ja som sa dostal na Kanary teraz nedavno - a bol som prekvapeny, ze kedysi tak ospevovane letovisko po revolucii je dost vetrny skalnaty ostrov ( ostrovy ) Cakal som nieco uplne ine, je to vzdy aj vec vkusu - mna osobne to nechytilo za srdce. edit:neviem ti to posudit z hladiska rodinnej dovolenky s malickym dietatom ale dost tam fúkalo a krajina nie je krasna Upraveno 2. září 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 tak podla tvojej avatarovej fotky som vedel, ze ty to budes poznat, ale v EU alebo aj v Amerike som ich dost prekvapoval, ze v Afrike takyto raj na zemi...mne je tam super, uplny relax a pohoda, chodim tam tak na tyzden a spojim to s nejakym pobytom v divocine... Máš pravdu že je to fascinující místo a kdo navštíví JAR, určitě by Lost City měl zařadit do svého programu Když to Kerner otevíral, pozval si Jean Michel Jarra na zahájení a to bylo poprvé kdy jsem toto místo viděl, to už je nějáký ten pátek, parkovali tam ještě bagry a to místo zdaleka nevypadalo tak jako dnes. Upřímně spadla nám všem čelist a zahájení bylo famózní, jeden z mých největších zážitků. Pak jsme tam jezdili s pravidelností několikrát do roka relaxovat a zkoušet štěstí na mašinkách. Hotel byl jednu dobu mezi nej 10 top hotely světa, bohužel jsem v něm nikdy nespal, zaprvé má kamarád dvacet minut od tama farmu, kde jsme přespávali a za druhé bych na něj stejně nedal dohromady prachy Naposledy jsem tam byl 2012 a pěkně jsem se tam zdunil, našli mě tam pohozenýho pod palmou na ty pláži a chtěli mě hodit krokodýlům, kámoši no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 ja som sa dostal na Kanary teraz nedavno - a bol som prekvapeny, ze kedysi tak ospevovane letovisko po revolucii je dost vetrny skalnaty ostrov ( ostrovy ) Cakal som nieco uplne ine, je to vzdy aj vec vkusu - mna osobne to nechytilo za srdce.edit:neviem ti to posudit z hladiska rodinnej dovolenky s malickym dietatom ale dost tam fúkalo a krajina nie je krasnaHele, je to věc pohledu, já jsem byl na víkend se ženou na Gran Canarii, půjčili jsme auto, jednou si to projeli skrz hornatý střed ostrova a jednou po obvodu a jsou tam krásné místa k vidění. Vrátil bych se tam a tentokrát si to projel radši na motorce, to by byla paráda. Jede se tam i nějaká známá rally myslím. Silnice super a hory mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Afri - mne vypadli kufre z ruky!na tom mieste by to nikto necakalale prisambohu uz som to spomenul desiatkam ludi a nikto to ani len nepoznal, netusil...si vlastne prvy clovek, co si o tom viem pokecat! joj, zavidim tu akciu so Jarrem, ja som ho zazil pod pyradami oslava roku 2000 - velke show: sibir - Sun City je velky zazitok a to musis dat, fakt! Povinna cetba.zazil som Atlantis ( vlastne oba, ale na palmicke sa mi viac pacil ) ale tu je to ina atmosfera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 (upraveno) Já potkal Jarre na koncerte v Rabatu, zážitek super..Kanary- fuerteventura se nám líbila. Pronajaty brouk cabrio a paráda...chteli jsme tenerife.. Upraveno 2. září 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Hele, je to věc pohledu, já jsem byl na víkend se ženou na Gran Canarii, půjčili jsme auto, jednou si to projeli skrz hornatý střed ostrova a jednou po obvodu a jsou tam krásné místa k vidění. Vrátil bych se tam a tentokrát si to projel radši na motorce, to by byla paráda. Jede se tam i nějaká známá rally myslím. Silnice super a hory mám rád.ved ako pisem aj ja, je to vec vkusu a aj nalady - na motorke je pre mna vsetko krajsie, takze to si viem predstavitmal som velke ocakavanie, opisovali mi to ako raj na zemi vela urobi aj to, ze ako si to tam uzijes a skym si to uzijes - pokial mas pekne spomienky, tak je to supermoze byt naj hotel, ale ked to nedopadlo dobre, tak su spomienky o nicom.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 ja byl na kanarech na GC, Fuerte, Ten i Lanzarote a bavilo me to vsude. a maj tam levny hodinky s deckem je to ideal, par hodin letu, v lete tam nejsou total paraky, dobry zradlo, cisty, ale trochu studenejsi more, lepsi mallorca, no. nemecky anglicky bez problemu. co me dycky fascinuje, jak mas v petihvezdach koupelny grohe, villeroy a boch, ale spary nelicujou, baterky fusersky namontovany, a tak. ale sou to detaily s kerejma se da zit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Jen bych dodal ke Kapverdám, že ne všude fouká, jsou tam tzv návětrné ostrovy, kde samozřejmě fouká hodně a i proto se tam surfuje, ale pak taky závětrné a ty jsou podle mě na válečku ideální a je to relativně blízko.Jinak pokud Havaj, tak to už pak vzdáleností vážně můžeš prakticky kamkoliv, třeba i AUS, které je v zimě super, protože tam je samozřejmě krásně. Když si chceš vše zařídit sám a už takle včas, tak to nevyjde ani na takovou raketu (letenky), hotely bohužel nevím, protože já tam bydlel normálně v domku/bytě. Co se týče nákupů, tak taky není problém a i výlety do přírody můžou být, je to takový trošku jiný svět, takže je prakticky vše zajímavé Ve výsledku se asi nejvíc trefil Mitak s tím, že stejně časem obletíš vše (už takle toho máš i dost za sebou), takže bych udělal prostě losovačku a hotovo, však proč si kazit radost z dovolené přebytečným vybíráním a nervů s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Todle je príma tip. Na Havaji už byl každej, žejo. http://www.akcniletenky.com/diskuze/viewtopic.php?f=29&t=5206&sid=b8b5aa3102b10b99ad967b4a2d4e3907 A Patrik by k tomu očividně mohl ledacos dodat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 hosi, poradte. hledam vanocni dovolenou a nejak se nemuzu rozhoupat. moznosti je zatim nekolik: a ) nikam nejezdit a koupit si dalsi rolexyb ) egypt nebo kanary a a koupit si trebas beckac ) thajsko-phuketd ) havaje ) miamif ) karibik-tam dyztak raci mensi vostrovy MLE, SEZ uz sem byl, mauricius ma vetsinou vo vanocich nic moc pocasi, na Bali leje, pokud vim. musim se ridit skolnima prazdninama, takze nejaky 19.12. az 03.01. , rad bych si koupil letenky zvlast, ubytovani zvlast.Filipíny. PALAWAN, Coron, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Chlapi, nějak toho bylo v poslední době moc a po včerejší informaci, že mám padáka jsem dospěl k názoru, že by to chtělo někam vypadnout a trochu pročistit palici. Co byste doporučili na základě tohoto: - listopad/prosinec- jedinec- budget 20-30K- 10 - 14 dní- rád bych měl dobrý poměr mezi mořem/oceánem a výletama...- ideálně mimo Evropu, nějaká exotika prostě Zatím jsem přemýšlel na Srí Lankou nebo Thajskem. Ale rozhodně bych radši bez cestovky, klidně na vlastní pěst a ubytování shánět na místě nebo předem přes nějaký booking web. Za dobrý tip jsem ochotný přivézt sloníka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Za prvý to teda nerad slyšim, nicméně zas je dobrý, že vyrazíš na dovču:) Za sebe bych to vyřešil prostě podle letenek, když nechceš s cestovkou. Třeba Rio je teď celkem levný https://www.pelikan.cz/cz/flights/list/?dfc=ANUE&dtc=AGIG&rfc=AGIG&rtc=ANUE&dd=2015-11-10&rd=2015-11-25&px=1000&ns=0&prc=&rng=1&rbd=0&ct=0&view=list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Za me Thajsko, tam se s rozpočtem vlezes, letenka 12, zbytek úplně paráda. Doporucuju jet na dva týdny na sever a tam procestovat a pak na jih dojet nočním busem na KOH samed nebo dolu po pevnině směr Surat thani.. Sever je super a dá se třeba i dojet do Kambodže na Angkor wat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Ale s Aeroflotem, fuj ho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Micey, Rio dobrý tip, ale sám bych tam jel asi jen přes olympiádu ale možná mám jen předsudky a je čas se jich zbavit...ale upřímně, radši bych někam, kde je krapet klidněji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Jasne, ja bych tam uprimne receno taky nejel;) Co Vietnam?https://www.pelikan.cz/cz/calendars/list/2670?a_aid=6fef337b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se