obchodnik-o3 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 cau jindro, pozri val gardenu, na skok mas passo pordoi, aj spomenutu marmoladu, dalsie passo san pellegrinotocis sa tam okolo grupo sella, vsetko super "potrava" pre fotak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 A mám zabaleno na měsíc do Asie, Kocour jede se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 To jsi vykradl lékárnu nebo co? Na co to všechno mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Vidím oči, uši, žaludek, střeva, dál nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 (upraveno) Vidím oči, uši, žaludek, střeva, dál nevím Opary-Herpesin a mast Framykoin na vse . Upraveno 9. července 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Mám tam opravdu všechno. Širokospektrávní antibiotika, kapky do očí normal + s antibiotiky, mast do očí s antibiotiky, kapky do uší, tablety na střeva (místní i zahraníční), septonex na desinfekci, framikoin na vše, tablety na žáhu (protože mám při chlastání pořádné pálení), gel na štípance, prášky na bolesti, prášky na záda (mám je k.o. tak pro případ), obvaz, náplast. paralen na horečky. Vím že toho většinu přivezu zase domu, ale ono se to někde v džugli špatně shání. Je tam ted období deštů a moře různého hmyzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Tak ať se dovolena vydaří a nic z toho neni potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Těch léků, to je strašnej brutál :-) Přeji ať s toho není nic potřeba a užijete si to, pak hoď nějaké fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Vzhledem k mému chorobopisu, mám podobný balíček na týden do Chorvatska Tak tak.Jen dobré zážitky a žádné trable Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Děkuji Všem za přání dobré cesty. Mám v plánu pořídit fotky s kocourem na milion způsobů tak se určitě podělím I Já přeji všem hezkou dovolenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Sorry za OT, ale pan DavidLC uzivi na nasem malem meste nekolik lekaren :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Děkuji Všem za přání dobré cesty. Mám v plánu pořídit fotky s kocourem na milion způsobů tak se určitě podělím I Já přeji všem hezkou dovolenou.Ty sebou vezeš opravdu pravého kocoura? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Sorry za OT, ale pan DavidLC uzivi na nasem malem meste nekolik lekaren :-))).Ty zase lahvárny, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Ty sebou vezeš opravdu pravého kocoura?Já bych řekl,že ten kocour bude spíš vypadat nějak takhle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 a stejně to nejdůležitější je ta bílá rolička...................... jinak přeji pěknou dovču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Jj, ma je i na fotce, kocoury lezej prave vedle ty rulicky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 A brněnští se už pomalu začínali těšit na fotky v milionech způsobů s kocourem. Život je samé zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Já bych řekl,že ten kocour bude spíš vypadat nějak takhle ... R.jpgAha, to pak tedy ano, Asie je totiž ta poslední kam bych vzal svého čtyřnohého kamaráda na dovolenou :-) By ti tam s ním švihli o zem a naložili do čamal?dy ani by jsi nemrkl, hovada ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 si mě dost inspiroval. Úkol zněl jasně...., vem si sebou jen to nejdůležitější. (na plachtění po Jadranu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se