African Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Máš haldu řeckých ostrovů a to zcela pustých, kde turismus ještě není tak profláklý, dolet do tří hodin :-) Sám ale přesně nevím o které jde, nějáké informace zcela jistě najdeš na na internetu. Nedávno jsem o nich viděl dokument a vypadalo to tam velmi zajímavě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Jsem trošku zoufalej z hledání, nasměrujete mě někdo prosím? moře (teplé moře, balt s 19 stupni v létě není teplé moře)bez letovisek = bez lidí2 max. 2,5 hodiny letadlem (a to jsem se musel extra snažit abych polovičku přemluvil k souhlasu s tím že vleze do letadla) prostě ne takto, tohle by mě zabilo:m1.jpg ale ve špičce nějak takto:m2.jpg existuje něco takového vůbec? Máš haldu řeckých ostrovů a to zcela pustých, kde turismus ještě není tak profláklý, dolet do tří hodin :-) Sám ale přesně nevím o které jde, nějáké informace zcela jistě najdeš na na internetu. Nedávno jsem o nich viděl dokument a vypadalo to tam velmi zajímavě...Pravda....tak před hoďkou jsem byl na kávě s kamarádem řekem, a dovolil jsem si do debaty nahodit Tvůj požadavek.Shodli jsme se na tom, že nejlepší by byla kombinace menší ostrov a auto na výjezdy na pláže mimo střediska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Díky, zkusím prozkoumat to Řecko, náhodou třeba na španělském pobřeží se něco takového nenajde? Foto co jsem dával nahoře k dotazu je z hezkého místa v Mexickém zálivu, žádné hotely, žádné resorty, jen domy na pronájem, ale takhle daleko ji prostě do letadla nedostanu. Když jsme bydleli na východním pobřeží us tak to šlo, to se dalo letět na floridu na prodloužený víkend, ale z evropy už prej nee. Co Černé moře, někde jsem tady zahlídnul fotky pokud se nepletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Tam bude volněji asi na Krymu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 (upraveno) Tam bude volněji asi na Krymu... Letadlem? Trefil jsi se přesně do datumu, 17/7 tři roky zpět sestřelili ten malajský boeing nad ukrajinou . . . Jdu teda zkoumat to Řecko, no. Upraveno 17. července 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 KefaloniaPetani beach, Myrtos beach... TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Jesli ses v letadle tri hodiny, nebo vosum je uplne fuk. Ja vim, vysvetluje se to tezko. Pokud Cerne more, hledej od Burgasu smerem dolu. Hezke bydleni je v Sozopolu, krasne mesto a kde se vsude i super najite. Pujcit si auto a jezdit dolu do mensich mestecek, plaze tam budou volnejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Nevim jak ted, ale v cervnu byva jeste docela prazdno i na Sardinii. Byli jsme na severu v Isola Rossa a dal se najit kus plaze bez lidi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Zkus se podívat na Karpathos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Jeste to hodim sem, snad to neva... Mame v planu udelat si s pritelkyni tak na 2-3 tydny road trip po Italii...muzu vas poprosit o doporuceni, kam se podivat? ani jeden to tam moc nezname...klidne jenom nazvy, si to kdyz tak vygooglim... diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Jeste to hodim sem, snad to neva... Mame v planu udelat si s pritelkyni tak na 2-3 tydny road trip po Italii...muzu vas poprosit o doporuceni, kam se podivat? ani jeden to tam moc nezname...klidne jenom nazvy, si to kdyz tak vygooglim... diky moc Z těchto kusých informací ti nikdo určitě neporadí, asi je vhodné říci, jakým prostředkem chceš jet, co tě více zajímá (příroda, památky atd.), jaký rozpočet atd. Hlavní turistické taháky jsou ale i tak v Itálii snad obecně známé a je to pouze o tom podívat se na mapu a pospojovat je do rozumné trasy. Obecně počítej, že pokud pojedete v srpnu, tak bude všude miliarda lidí a šílené horko, je to snad nejhorší čas pro návštěvu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 No, hodil jsem to ještě do statusu na hlavní stránce a dostal jsem několik tipů včetně jednoho kompletního itineráře... Takže za to ještě jednou děkuju a tady na to už není třeba reagovat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Jsem trošku zoufalej z hledání, nasměrujete mě někdo prosím? moře (teplé moře, balt s 19 stupni v létě není teplé moře)bez letovisek = bez lidí2 max. 2,5 hodiny letadlem (a to jsem se musel extra snažit abych polovičku přemluvil k souhlasu s tím že vleze do letadla) playa del muro.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 (upraveno) Hledám tip na klidné a malebné místo v ČR na první polovinu srpna. Hotel, nebo penzion, čistota, chutná kuchyně, normální ceny... zajímá nás spíš příroda, pokud bude v objektu nějaké wellness (hotel), tak taky dobře, ale není podmínkou. Děkuji, pokud má někdo nějakou hezkou zkušenost. Upraveno 24. července 2017 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Kdyby nevadily kopce, tak s klidným srdcem doporučím http://www.hoteljan.cz .Byl jsem tam 2x, a pojedu i potřetí. Něco jako minivellness (sauna, masáž, jaccuzzi) je v hotelu, a kousek za čárou je aquapark. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Hledám tip na klidné a malebné místo v ČR na první polovinu srpna. Hotel, nebo penzion, čistota, chutná kuchyně, normální ceny... zajímá nás spíš příroda, pokud bude v objektu nějaké wellness (hotel), tak taky dobře, ale není podmínkou. Děkuji, pokud má někdo nějakou hezkou zkušenost. http://www.peras.cz/cs byli jsme spokojeni a moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Pokud bys chtěl něco výjimečného (nemyšleno nutně cenou), zkus si prohlédnout https://www.amazingplaces.cz/ Nebyl jsem určitě všude z nabízených míst, ale tam kde ano jsem zklamán fakt nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Kdyby nevadily kopce, tak s klidným srdcem doporučím http://www.hoteljan.cz .Byl jsem tam 2x, a pojedu i potřetí. Něco jako minivellness (sauna, masáž, jaccuzzi) je v hotelu, a kousek za čárou je aquapark.Několik akvaparků... Geyer, Marienberg, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Hledám tip na klidné a malebné místo v ČR na první polovinu srpna. Hotel, nebo penzion, čistota, chutná kuchyně, normální ceny... zajímá nás spíš příroda, pokud bude v objektu nějaké wellness (hotel), tak taky dobře, ale není podmínkou. Děkuji, pokud má někdo nějakou hezkou zkušenost.Několikrát, parádní http://www.seeberg.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Prosím poraďte kde se ubytovat ve Vysokých Tatrách budu bez auta takže nějaké ideální strategické místo na lehčí túry, je v plánu jet i na Lomnici štít. Ubytování pro dva . Předem děkuji za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se