Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

Rad přidám také par zkušenosti. Byl jsem v Egyptě několikrát a nikdy žádné zažívací problémy. Lék na vše je denně vypít min. 3-4l balene neperlive vody v průběhu dne a mate pokoj. Funguje na 100%. Dostal jsem tuto radu na první dovolené tam a nikdy žádný problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a jinak moje doporučení je okružní plavba na zaoceánské lodi Karibik, Středomoří. Sjel jsem myslím značný kus světa a tohle byly jedny z nejhezčích dovolených. Mužů doporučit flotilu lodi MSC

Odkaz ke komentáři

Tak tuhle plavbu si zatim nechavam na duchod. :)

Ale super, odskrtnout si tolik zemi najednou. Ale asi to bude dost povrchni, ne? Predstavuju si, ze vylezes na den na pevninu a vecer odjezd...

At jen nekritizuju, tak Vám zkusim doporucit posledni "objev" Vietnam.

Je to dost provareny a vubec jsem tam nechtel, pac me moc nebavila Kambodza a myslel jsem si, ze to bude podobny. Jako neni to mega pecka, ale vyhoda je, ze je to fakt bezpecny i s detma, hygienicky normy v pohode, zadna sracka atp a hodne slusny ubytko aspon o pulku levnejsi nez v CR. Hory super, infrastruktura taky pecka, nocni vlaky, nocni busy, prelety s lowcost aerolinkama kdy by se CSA s ATRkama muselo stydet a nejvetsi prekvapko more. Myslel jsem, ze bude o nicem a byl jsem doceala prekvapanej. Malo lidi a dokonce jsem vlezl do vody. :)post-24698-0-62353500-1515451421_thumb.jpg

Upraveno uživatelem uff
Odkaz ke komentáři

Byl jsem na Mauriciu a Reunionu v roce 2015, na Mauriciu u Tamarinských vodopádů jsem si rozbil hlavu - 15 stehů v jejich bezplatném zdravotnictví, za pár dní na to jsem absolvoval túru na nejvyšší vrchol Reunionu Piton des Neiges, náročný byl třídenní trek cirkem Mafat, přístup je možný pouze pěšky nebo vrtulníkem.

Dobře jsme udělali, že jsme si na trekách objednali večeře - byly výborné a hlavně po náročných túrách jsem dobili baterky.

Program viz: http://www.katu.cz/turistika/18-reunion-a-mauritius-turisticky-a-poznavaci-okruh

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Já doporučuji USA, já mám velmi ráda aktivní dovolenou, poznávání nových míst i hory i přírodu .... byla jsem víc krat a stále mě ta krajina překvapuje a fascinuje .... čtyři krát jsem tam byla přes work and travel program ještě jako student to jsem prošla západní pobřeží a NYC teď když už jsem neni student a chci vyzkoušet přes https://www.naughtyamerica.com/ a navštívit Chicago, Niagara, Boston ...

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Chlapci, chtěli bychom s manželkou na prodlouženej víkend (4 dny) do jednoho z následujících měst- Dublin, Edinburgh, Bergen, Amsterdam. Termín někdy začátkem května. Co byste zvolili vy (především ti, kteří nějakou z destinací navštívili)? Chtěl bych výlet spíš na pohodu (ne za každou cenu vidět všechno)...mě osobně láká ten Bergen, ale trochu se bojim počasí (to ale bude nestálý ve všech čtyřech)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...