flivver Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Už dlhšiu dobu som pokukoval po Seiko Snow Monster, ale vždy ma nakoniec odradila cena. Nedávno sa objavila limitka SRP455 a vyriešila tak moju dilemu. Hodinky som po krátkom rozmýšľaní predobjednal u Arizona Fine Time a po cca mesačnom čakaní mi prišlo oznámenie, že dorazili na sklad a že ich posielajú. Cesta z USFA bola svižná a hodinky skončili na colnici, kde som si ich na druhý deň vybral. Prvé dojmy:- na limitku dosť šmejdové balenie, hodinky na handrovom vankúšiku voľne lietajú v krabičke- modrý ciferník, modrá luneta, modrý gumový remeň, ale všetko je v inom odtieni modrej a to ešte ciferník a hlavne luneta neustále menia farbu- luneta je nenormálna, mení farby v kovových odtieňoch modrej, radosť pozerať- guma stojí s prepáčením za prd, ale snáď si na ňu zvyknem, v tejto chvíli nevidím vhodnú náhradu Recenziu zatiaľ neplánujem, ak bude mať niekto otázky, rád zodpoviem. Nacvakal som narýchlo pár biednych fotiek. Ospravedlňujem sa za kvalitu, ako som ich dal z ruky, tak som ich nafotil, aj s chlpmi z trička. Snažil som sa hlavne zachytiť zmenu farieb.
flivver Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
flivver Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
flivver Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukin_ova Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Moc hezké hodinky a ještě hezčí fotky. Vadí mi malinko jen ta zlatá barva. Ale asijský trh si žádá zlatou, tak proč ji neposkytnout. Každopádně gratuluji k odvážné a ve finále dobré volbě.
ggrand Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Gratuluju k zajímavé reinkarnaci Monster. Ten ciferník dělá sunburst? Guma je klasicky poměrně tvrdá, že?
Z. Paul Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Hodně pěkný kousek! trošku škoda že ani LE neni ryze Japan Made. Ale za mě povedený hodinky
flivver Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Zlatú vo všeobecnosti nemám rád, ale čo už, keď ju tam strčili. Som si povedal, že mám zlatý snubák a že sa to spolu hodí.Guma je tvrdá a ciferník robí pri určitom uhle veľmi jemný sunburst, na jednej z fotiek to je vidieť.
ggrand Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Škoda té gumy. Seiko umí v tomto rozměru a tvaru i lepší. Jsou fakt suprovní, škoda, že nemají i indexy ve zlatě. Tak jak jiné verze než černé a oranžové monstra nemůžu vystát, tak tahle verze se mi líbí.
emef Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Pro Monstra mám slabost a tyhle jsou tuze pěkný. Ta zlatá mi nakopak přijde fakt zajímavá, vůbec to neni na škodu. Supr hodiny
flivver Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Sú fajn, aj keď spracovanie je trochu odfláknuté. Napríklad majú posunuté vnútorné minútové indexy oproti "zubom". Voľným okom to samozrejme až tak nevidieť, ako na fotkách.
F.B. Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Krásne sú, len čo je pravda, gratulujem. Ak nebudú prachy na Tuniaky a nezoženiem nejaké Sawtooth-y, tak ma Moštra tiež čakajú...len momentálne mám iné starosti, a ani na Chronomag som sa pár dni nedostal :-s A fotky sú náhodou v pohode. Plánuješ skúsiť i iný remeň, napr. Isofrane? F.
misoo Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Skoda tej zlatej... Ale ina cupr, aj fotky.... Grats!
t.p Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Moc pěkné hodinky, mám stejná monstra v černé barvě a spokojenost.Jen mi podle těch fotek přijde, že celý ciferník je trochu pootočený,díky tomu nesedí indexy a den a dtum je díky tomu taky nakřivo.
quest987 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 moc pěkné gratulace. Kombinace modre a zlate se mi zamlouva, jak psal ggrand škoda, že nedali zlatou i na indexy.Budou se prodavat i na kovu
flivver Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 F.B.: iný remeň zatiaľ nebudem riešiť, tá hnusoba čo na ne dávajú sa ku nim zatiaľ hodí, uvidím, ako si zvyknem. Inak vidím, že furt špekuluješ s tuniakmi. TOTO som videl naživo a vôbec nevyzerajú zle. Aj keď neviem, ako by sa ti hodili ku gorálkam. t.p: deň a dátum sú mierne nakrivo a asi by to bolo ešte horšie, keby ciferník nebol mierne pootočený . Ale neriešim to, aj keď na podobné veci som dosť citlivý. Tieto hodinky beriem ako zábavný doplnok do zbierky a neočakávam od nich dokonalosť spracovania.
lub Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 pěkný pokoukání, dík za fotky. jak jsem psal, ta modrá se zlatou je super. škoda toho zpracování, jak píšeš. jen si řikám, že za tu cenu teda mohli přidat i tah + celý to v nějakým pěkným pouzdře, aby byla možnost si to měnit, ta guma asi není moc pohodlná.
flivver Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 pěkný pokoukání, dík za fotky. jak jsem psal, ta modrá se zlatou je super. škoda toho zpracování, jak píšeš. jen si řikám, že za tu cenu teda mohli přidat i tah + celý to v nějakým pěkným pouzdře, aby byla možnost si to měnit, ta guma asi není moc pohodlná. Tak, mohli dať aj rozumne zladený ťah. Na druhú stranu, ak by mal byť oceľový, tak to dosť zabije modré zladenie celku, viď TUInak celková cena hodiniek bola 370 USD + 50 USD poštovné.
Chorche Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Ty jsou teda otřesný (sorry, kluci)Ale souhlas, bez zlaté by byly mnohem lepší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se