Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vlado, velké gratulace, jsou nádherné ! Meistersingery mne jednoho dne čekají na 100%, jina dimenze vnímáni času, vidím je jako casostroje, ktere zvolni uspechane tempo a člověk začne více vnímat vse okolo..

Moc se těším az je uvidím na srazu na živo.

Odesláno

Vláďo,rovněž se musím přidat ke gratulantům.Hodinky jsou vážně moc krásné.

Tož ať Ti,ty definitivky dlouho vydrží.

Nechci opakovat již danou frázi,ale rovněž se těším,až je uvidím naživo.

Odesláno

tak tieto su fakt podarene!  :smile_anim: inac vedel by som v spodnej casti predstavit dalsi subcifernik s ukazovatelom datumu... :)

• po měsících...
Návštěvník cecil
Odesláno

Paráda a to jsem si myslel že jsem tu na Meistersingery sám,opravdu krásné kousky a ty Helsony mi jsou mimochodem velmi povědomé.

• po měsíci...
Návštěvník YPO
Odesláno

já uš moc nechválím, ale todle se mi fakt líbí a to tak, že dost ;-) - gratulace

Odesláno

Ten mesh je super :thumbsup_anim:. Včera jsem se na tuhle značku díval v Chronoshopu a jsou fakt krásné.  

já uš moc nechválím, ale todle se mi fakt líbí a to tak, že dost ;-) - gratulace

děkuji, děkuji, slova chvály potěší :notworthy:

Odesláno

Milanaise je pecka. A protože nemám rád plný redukční články, líbi se mi i ta posuvná spona.

Jak to drží u stěžejky? Je to letovaný?

díky, letovaný to není, poctivá práce, navíc hrany náramku jsou  zkosené, v reálu je to celkem dost vidět, snad je to patrné i s fotek. Není to jen obyčejný mesh s logem MeisterSinger.

post-5807-0-95144100-1386360044_thumb.jpg

post-5807-0-56200300-1386360060_thumb.jpg

Odesláno

Vláďo, jak nemám mesh rád, tak tady to působí jako celek skvěle, to parádní zpracování je vidět i na fotkách...až mě jednou pustí schweiz mánie a dospěju k němčourům, tak bych si je na ruce velice živě dokázal predstavit...a neboj se sem flákat více fotek!

Odesláno

Povedené Láďo, já ti říkal, že meshe jsou super pohodlné.

Doufám, že je neprodáš, než se vydáme k vám na sraz.

• po měsíci...
Odesláno

Překonal jsem lenost a vyfotil je na kovovém náramku, na kterém je nosím nejraději. Zpracování, je jak už je od MeisterSinger běžné, na velmi vysoké úrovni. Logo MeisterSinger - fermáty ( zanak pauzy v notovém zápisu ) na sponě je jen třešničkou na dortu :smile_anim:

post-5807-0-55392100-1391164015_thumb.jpg

post-5807-0-59807400-1391164007_thumb.jpg

post-5807-0-76902900-1391164021_thumb.jpg

Odesláno

Taky zajímavý tah, ale mesh je v této kombinaci TOP :) . Každopádně tyhle hodinky vypadají neskutečně krásně.

Odesláno

Taky zajímavý tah, ale mesh je v této kombinaci TOP :) . Každopádně tyhle hodinky vypadají neskutečně krásně.

díky, mesh nosím opravdu rád

Dost dobre Vlado.

díky

Na fotkach vypadaji skvele. Rad bych je videl nazivo.

díky, přijeď 7. 2. na sraz do Prostějova

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...