Vladimír P. Odesláno 29. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Kluci díky je to po těch všech outdoorových, tool a diverech hodinkách velká změna, na ruce o nich vůbec nevím a to mají 43 mm! Že by další definitivní?
Ondrej71 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Vlado, velké gratulace, jsou nádherné ! Meistersingery mne jednoho dne čekají na 100%, jina dimenze vnímáni času, vidím je jako casostroje, ktere zvolni uspechane tempo a člověk začne více vnímat vse okolo..Moc se těším az je uvidím na srazu na živo.
mlsoun1 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Vláďo,rovněž se musím přidat ke gratulantům.Hodinky jsou vážně moc krásné.Tož ať Ti,ty definitivky dlouho vydrží.Nechci opakovat již danou frázi,ale rovněž se těším,až je uvidím naživo.
misoo Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 tak tieto su fakt podarene! inac vedel by som v spodnej casti predstavit dalsi subcifernik s ukazovatelom datumu...
Návštěvník cecil Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Paráda a to jsem si myslel že jsem tu na Meistersingery sám,opravdu krásné kousky a ty Helsony mi jsou mimochodem velmi povědomé.
Vladimír P. Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Singulary mi dělají stále velkou radost, dokoupil jsem si k nim v chronoshopu origo mesh, na kterém se nosí příjemněji jak na kůži
Sphinxx Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Ten mesh je super . Včera jsem se na tuhle značku díval v Chronoshopu a jsou fakt krásné.
Návštěvník YPO Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 já uš moc nechválím, ale todle se mi fakt líbí a to tak, že dost ;-) - gratulace
bandicoot Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Milanaise je pecka. A protože nemám rád plný redukční články, líbi se mi i ta posuvná spona.Jak to drží u stěžejky? Je to letovaný?
Vladimír P. Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Ten mesh je super . Včera jsem se na tuhle značku díval v Chronoshopu a jsou fakt krásné. já uš moc nechválím, ale todle se mi fakt líbí a to tak, že dost ;-) - gratulaceděkuji, děkuji, slova chvály potěší
Vladimír P. Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Milanaise je pecka. A protože nemám rád plný redukční články, líbi se mi i ta posuvná spona.Jak to drží u stěžejky? Je to letovaný?díky, letovaný to není, poctivá práce, navíc hrany náramku jsou zkosené, v reálu je to celkem dost vidět, snad je to patrné i s fotek. Není to jen obyčejný mesh s logem MeisterSinger.
sashator Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Vláďo, jak nemám mesh rád, tak tady to působí jako celek skvěle, to parádní zpracování je vidět i na fotkách...až mě jednou pustí schweiz mánie a dospěju k němčourům, tak bych si je na ruce velice živě dokázal predstavit...a neboj se sem flákat více fotek!
Vit Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Povedené Láďo, já ti říkal, že meshe jsou super pohodlné.Doufám, že je neprodáš, než se vydáme k vám na sraz.
StanoBare Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Vychutnávam si toto vlákno. Výborný výber.
Vladimír P. Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Překonal jsem lenost a vyfotil je na kovovém náramku, na kterém je nosím nejraději. Zpracování, je jak už je od MeisterSinger běžné, na velmi vysoké úrovni. Logo MeisterSinger - fermáty ( zanak pauzy v notovém zápisu ) na sponě je jen třešničkou na dortu
Sphinxx Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Taky zajímavý tah, ale mesh je v této kombinaci TOP . Každopádně tyhle hodinky vypadají neskutečně krásně.
patprom Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Na fotkach vypadaji skvele. Rad bych je videl nazivo.
Vladimír P. Odesláno 2. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Taky zajímavý tah, ale mesh je v této kombinaci TOP . Každopádně tyhle hodinky vypadají neskutečně krásně.díky, mesh nosím opravdu rád Dost dobre Vlado.díky Na fotkach vypadaji skvele. Rad bych je videl nazivo.díky, přijeď 7. 2. na sraz do Prostějova
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se