Ondrej71 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Před nějakou dobou jsem se zakoukal do tohoto modelu Breitlingu a už je doma :-). Jsou to moje druhé Béčka, první byly krémové Colty- úžasné hodinky, ale na mne přece jen trochu malé.Steelfish jsou velikostně pro mou 19cm obvod ruky ideální velikost. Z hodinek jsem nadšený - nádherný AR, přehledný cifr, skvělá lumi, pořád je na co koukat :-) Dnešní dvě fotky z mobilu, dodám více až budou lepší podmínky k focení a více času
Rampelnik Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Moc pěkný, gratuluju , já je snad taky budu muset jednou vyzkoušet.
financ Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Ondro gratuluju ke klasice. Sam jsem je mel 2x a urcite ne naposledy :-)
Ivanhoe34 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Tak tento model sa mi naozaj veľmi páči. Gratulácia a teším sa na ďalšie fotky
Kostra Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Gratulace veliká, ať tě baví co nejdéle.
Vit Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 (upraveno) Blahopřeju, Ondro! Jsou parádní. Super machovské hodinky, gratuluju.Pěkné fotky. Upraveno 29. srpna 2013 uživatelem Vit
Ondrej71 Odesláno 29. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Moc pěkný, gratuluju , já je snad taky budu muset jednou vyzkoušet. Ondro gratuluju ke klasice. Sam jsem je mel 2x a urcite ne naposledy :-) Tak tento model sa mi naozaj veľmi páči. Gratulácia a teším sa na ďalšie fotky Gratulace veliká, ať tě baví co nejdéle. Blahopřeju, Ondro! Jsou parádní. Super machovské hodinky, gratuluju.Pěkné fotky.Pánové, velice děkuji :-), mám z nich radost. Několik foto pokusů z dnešního rána.
jencekgs Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Ondro Gratulace. Tyto hodinky jsem si zamiloval po vstupu na chronomag. Ale jako chudý synek jsem se vydal jinou cestou (méně lesklou a více technickou), ale pořád se mi líbí. Tak přeju ať Ti radost vydrží co nejdéle.
rudino11 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Ja ma avenger taktiez cierne na driver proII ale tie su tusim krajsie parada za mna uzivaj
Vladimír P. Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 tak ještě jednou gratuluji, ať ti dlouho tikají.
Ondrej71 Odesláno 29. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Díky Honzo. Mě se tvoje Sinny libí hodně moc, zvažoval jsem je mockrát a možná se k nim taky jednou dostanuOndro Gratulace. Tyto hodinky jsem si zamiloval po vstupu na chronomag. Ale jako chudý synek jsem se vydal jinou cestou (méně lesklou a více technickou), ale pořád se mi líbí.Tak přeju ať Ti radost vydrží co nejdéle. DíkyJa ma avenger taktiez cierne na driver proII ale tie su tusim krajsie parada za mna uzivaj Díky Vláďo, brzy ahoj na srazu :-)tak ještě jednou gratuluji, ať ti dlouho tikají.
Návštěvník kupec Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Sú proste superrrrrrrrrr...........
Návštěvník Matiniela Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Super hodinky. Ať slouží co nejdéle.
Jsilver Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Jsou moc pekne a sedi ti take dobre, Gratuluj a at slouzi
mlsoun1 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Ondro,moc Ti gratuluji k těmto kráskám.Srdíčko mi buší 2x rychleji. A ta fotka s kapkami na sklíčku,vypadá to jako ranní rosa.Prostě perfektní
Taurus. Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 pridavam se ke gratulantum, mas uplne stejne jako ja (krom tahu), tak ti naprosto rozumim. jsou hodne cucave a navykove, hodne na ruce poutaji pozornost. uzivej si je!
Ondrej71 Odesláno 30. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 (upraveno) Díky chlapi. Jsou moc pekne a sedi ti take dobre, Gratuluj a at slouziOndro,moc Ti gratuluji k těmto kráskám.Srdíčko mi buší 2x rychleji. A ta fotka s kapkami na sklíčku,vypadá to jako ranní rosa.Prostě perfektní pridavam se ke gratulantum, mas uplne stejne jako ja (krom tahu), tak ti naprosto rozumim. jsou hodne cucave a navykove, hodne na ruce poutaji pozornost. uzivej si je! Upraveno 30. srpna 2013 uživatelem Ondrej71
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se