Tondaa73 Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Tak dá se s nima třeba umlátit štědrovečerní kapr, ne ?
JAJA Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Tak dá se s nima třeba umlátit štědrovečerní kapr, ne ? To by jsi nemohl žádnému kaprovi udělat. Myslím,že by škemral o paličku jak by je viděl.
Tondaa73 Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 To by jsi nemohl žádnému kaprovi udělat. Myslím,že by škemral o paličku jak by je viděl.
Bushman Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Kdo tohle vezme na ruku, to by mě fakt zajímalo...
malda Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 O víkendu jsem v jednom nákupním centru potkal vitrínu s těmito "skvosty" za ještě skvostnější cenu. Nedalo mi to a musel jsem si je pořádně prohlédnout. Hnus velebnosti... Aspoň jsem pochopil, že ten nápis "diesel" není značka. To je druh pohonu...
milan.w Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Zhruba před týdnem jsem podobný kousek v bílé barvě obdivoval na jednom pánovi při stání ve frontě ve sparu. Stál jsem s otevřenou pusou a zíral, čehož si pán zřejmě všiml, protože nahodil opravdu hrdý výraz a vyhrnul rukáv až po loket, aby tu krásu všem ukázal .
OndraTce Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) Je vidět, že i tyhle obludária mají svoje kupce a Diesel ví co dělá. V pátek jsem seděl se švárou v příjemné kavárně v OC Fórum v Ústí n/L a všiml jsem si obřích černo-modrých Dieselů na ruce klučíka, který nás obsluhoval. Měl asi 50 kilo i s těma orlojema, ale bylo vidět, že v jeho očích mu přidají dalších minimálně 40 svalový hmoty:).Mimochodem k vedlejšímu stolu si po 1/2 hodince našeho pracovního rozhovoru přisedla partička 4 výrostků, tak 20-22 let, samozřejmě všichny s nezbytným účesem "na Himmlera" a obřadně a náležitě důležitě si objednali láhev Bohemky (s tím dieselovým maniakem ovšem jednali tak, že to vypadalo, že budou chtít minimálně kartón Dom Perignonu). Pointa příběhu-minimálně 2 z nich měli na ruce opravdu ďábelsky barevný Breitlingy kolosálních rozměrů. To, že to jsou fejky, řvali na 100 honů. No, sranda:D edit: překlepy Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem OndraTce
Roman-ZA Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Cim vic budicku,tim vic chrono. Sakra,co me to jen pripomina? Cinskej adidas/adihas :-))),ale za jinou cenu. A jestli je v cr/evrope jen 30 ks,tak je casto na ruce neuvidime. Nastestina tvoju medvediu packu su ako site
Daemonultimate Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Jak vidno, zkušenosti s tímhle paskvilem jsou rozdílné. Já mám naopak kamaráda, co má 190 cenťáků, 130 kilo a přes bicák to co já skoro přes obě lejtka ( a to sám mám rovnejch sto kilo). Je úplně zblázněnej, kdykoli je vidí, funí jak bernardýn a fňuká, že všechno ostatní je malý Pravdou je, že do chronomagora má daleko. Pracuju na něm
Baldic Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 Mam 2 m, 120 kg. 21 cm kolem zapesti a rikam si, PO big size jsou mozna uz moc. Kdybych si je vybiral znovu, tak bych sel uz jen do 42 mm. Ono hodne zkresluje, kdyz se divas ocima na ruku nebo kdyz se pak vidis na fotce (nejlepe s celou postavou. Nicmene primarne nikoli jen zapesti).
Ruiz.aw Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 Včera jsem je viděl v Kauflandu na vypichu. Jen jsem 5 minut zíral do výlohy, vytřeštěné oči jak z "hodinek", tak z cen. Pak jsem vzal mobil, že si je vyblejsknu a najednou na mě vyběhla prodavačka, že prej se to nesmí ..... tak jsem šel. Omegy hadr :-)
Maxmillian Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 Hele, tady maj nejaky podobny ve sleve! http://www.kasa.cz/hodinky-panske-diesel-dz-7214-vracene-zbozi-8413008750/ No nekupte to ;-)
wizard-ov Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Nechápu, jak mohl někdo takové hezké hodinky vrátit...
Trojan Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Ty jo, designéři Dieselu fasujou k výplatě ještě krabičku neurolu, ne?
Anela Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Nechápu, jak mohl někdo takové hezké hodinky vrátit...možná si je koupil, zaregistroval se na chronomag a chtěl se tady pochlubit, našel toto vlákno, prozřel, diesely vrátil a koupil si nějaké pěkné hodinky naivní pohádka se šťastným koncem
gougy Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Nebo mu proste byly maly ;-) přesně, na stehně prostě nevynikly
malda Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Dovolím si repoustnout obrázek z původního příspěvku VintageLovera z vlákna "Pro zasmání - Aukro". Myslím, že popis duši těchto skvostných a svým způsobem unikátních hodinek vystihuje dokonale:
Kluk jako buk Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Je vidět, že i tyhle obludária mají svoje kupce a Diesel ví co dělá. V pátek jsem seděl se švárou v příjemné kavárně v OC Fórum v Ústí n/L a všiml jsem si obřích černo-modrých Dieselů na ruce klučíka, který nás obsluhoval. Měl asi 50 kilo i s těma orlojema, ale bylo vidět, že v jeho očích mu přidají dalších minimálně 40 svalový hmoty:).Mimochodem k vedlejšímu stolu si po 1/2 hodince našeho pracovního rozhovoru přisedla partička 4 výrostků, tak 20-22 let, samozřejmě všichny s nezbytným účesem "na Himmlera" a obřadně a náležitě důležitě si objednali láhev Bohemky (s tím dieselovým maniakem ovšem jednali tak, že to vypadalo, že budou chtít minimálně kartón Dom Perignonu). Pointa příběhu-minimálně 2 z nich měli na ruce opravdu ďábelsky barevný Breitlingy kolosálních rozměrů. To, že to jsou fejky, řvali na 100 honů. No, sranda:D edit: překlepy Při každý návštěvě Fóra mě fascinuje, kolik podobných typů tam potkávám. Asi je to tím, že do Fóra je to odevšad z kopce, jinak si to neumim vysvětlit. Tvůj příspěvek je vystihuje celkem přesně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se