Moty Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Vse v absolutním pořádku, mohu jen doporučit +1Diky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 I když předmětem prodeje nebyly hodinky - perfektní domluva, přátelské a zdvořilé e-maily! Peníze v cukuletu a ještě s bonusem, byl jsem rád, že zboží jde do dobrých rukou, které ocení, využijí, radují se! Radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Přidávám další kladný bodík za sice nehodinkový, ale i tak úspěšný obchod. Vše podle domluvy. Děkuji a zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Za mě perfektní, díky. Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Děkuji za naprosto bezchybný (nehodinkový) obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Bezproblémový obchod na úrovni, môžem len a len doporučiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Připojuju se ke spokojeným. Sháněl jsem nějakou blbinu nehodinkovýho chrakteru, Tomáš se sám ozval a ještě mi to odvezl k příbuzným. Takže ještě jednou díky a kdykoli znova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Děkuji za kvalitní obchůdek,vše v naprostém pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Už je to nějakou dobu, ale musím poděkovat za skvělý přístup při nákupu foťáku. Věnoval mi hodně volného času, rad, informací a pokud dostanu příležitost, tak to rád ve světě hodinek oplatím. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se