Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

já bych to asi řešil koupí několika quartz Casio HDA 600

http://www.casio-europe.com/de/watch/collection/hda-600b-1bvef/

a při poničení bych je vyhazoval jak vlašťovky...

Je tedy pravda, že machrovat se s nimi zas až tak moc nedá, ale drsné zacházení snesou - den v týdnu nemají

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

pekne:)

V 4. 9. 2013 v 20:25, Zmizík napsal:

No, tak nějak nepobírám, proč si kupovat hodinky za padesátimámu a přitom na ně "nehledět a nehodlat". To bych poradil se na to porád vy$rat ale každýho věc, do jakýho hajzlu háže prachy. Nebo navrhuju si něco přidat a na prasení koupit něco z HH.

Odesláno

Jak tak koukám na ty trasery, další peníze za hodinky bych nevyhazoval:-).

Případně něco typu seiko SKX nebo Orient Mako...a po roce zahodit a koupit nový.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

A přitom z lékaře 190cm se tady všichni mohli posrat. :D :D :D Já radím todle, stojí to ranec, hodí se to ke kérce a má to blízko k medicíně.

post-13313-0-72642900-1378328754_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)
  V 4. 9. 2013 v 21:05, jankoxxx napsal:

kup si damasko, aspon konecne uvidime ako znesu dobytok :)

jeste lepe.... poslal bych do Damasko fotku tech Traser a napsal jim, ze potrebujes reprezentovat v oblasti mechaniky pred delagacema z nemecka a at ti poslou jedny DK10 nebo DK11 na testovani, ze budes jejich ambasador. Zkusil bych pres Aldu, jestli nema na konrada primou linku. Navic tyhle novy s inhause masinou maji vetsi prumer, pouzdro 42, pres lunetu 44mm, to uz neni tak detskej rozmer => MI roste  :)

p.s. kdyby MI nebyl dostatecny, vylepil bych si v kanclu fotku Konrada s manzelkou, to by mohlo trochu pritvrdit muziku pred kolegama....hlavna ta manzelka  :)
Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno (upraveno)

Když se tak koukám na ty "dojebaný" hodinky, tak co mě prvně napadá je to, že další hodinky nesmí mít lunetu s indexy... páč ta by šla do kytek ihned u sebelepších hodinek. Když to má být day date v automatu, tak mě napadá  vybírat jedině něco ve stylu Victorinox 241397, 241396, Luminox 1801,1807,1809 nebo Hamilton Khaki Pilot H64715535 / a koupit rovnou dvoje  za cenu nepřevyšující avizovaných 50 tis.. :photo:

http://www.swisshodinky.cz/luminox/hodinky/land/field-automatic/

http://www.goldeligius.cz/eshop/3641045.hamilton-khaki-pilot-h64715535/

http://www.budiky.cz/victorinox-241396-i8974.html

oprava: nepřevýší 40 tis a ještě 10 zbyde na jedny solidní quartz

Upraveno uživatelem cooper2005
Odesláno

Damasko nebo Sinn, přikláním se k Damasku, zvážil bych DA36... bez lunety, finance v pohodě, nemá dle mě cenu zkoušet na padesáti jestli to vydrží nebo ne

MI bude dle mě dostatečný, myslím že němec ocení víc domací produkci a technické parametry sou MI sám o sobě

Odesláno
  V 4. 9. 2013 v 20:25, Zmizík napsal:

No, tak nějak nepobírám, proč si kupovat hodinky za padesátimámu a přitom na ně "nehledět a nehodlat". To bych poradil se na to porád vy$rat ale každýho věc, do jakýho hajzlu háže prachy. Nebo navrhuju si něco přidat a na prasení koupit něco z HH.

Co je HH?

Odesláno

Breitling v quartzu ... je to dost silná značka aby obstála i s baterkou. A i "dojebaný" to pořád budou starý dobrý Béčka. Baterka z důvodu zátěže na hodinky. (už je tady někdo doporučoval). A zkusil bych mesh tah ... není na něm tolik vydět používání a je docela vzdušný.

Odesláno
  V 4. 9. 2013 v 21:03, Zmizík napsal:

A přitom z lékaře 190cm se tady všichni mohli posrat. :D :D :D Já radím todle, stojí to ranec, hodí se to ke kérce a má to blízko k medicíně.

??  Hoďte sem někdo odkaz prosim.

V 4. 9. 2013 v 21:22, kloubik napsal:

jeste lepe.... poslal bych do Damasko fotku tech Traser a napsal jim, ze potrebujes reprezentovat v oblasti mechaniky pred delagacema z nemecka a at ti poslou jedny DK10 nebo DK11 na testovani, ze budes jejich ambasador. Zkusil bych pres Aldu, jestli nema na konrada primou linku. Navic tyhle novy s inhause masinou maji vetsi prumer, pouzdro 42, pres lunetu 44mm, to uz neni tak detskej rozmer => MI roste  :)

p.s. kdyby MI nebyl dostatecny, vylepil bych si v kanclu fotku Konrada s manzelkou, to by mohlo trochu pritvrdit muziku pred kolegama....hlavna ta manzelka  :)

:lol2:

Ty trasery jsou fakt dobře zrasený.. radost pohledět!

Odesláno

Měl jsem dvakrát Breitling Avenger Seawolf Chrono. Už jen kvůli možnosti právě zmagnetizování, kvůli riziku pádu, atd. bych volil bateriové hodinky. Ty Breitling mají superquartz. Odchylka je nebo tedy spíše není. Můžeš je mít na tahu, koženém řemenu, nato strapu, na gumě - jednoduše mohou být na čem chceš. Pokud se smíříš s tím, že se poškrábou, tak za sebe mohu napsat, že jsem v životě neměl více tool a přitom univerzální hodinky.

Odesláno (upraveno)

Keby si polavil z cenovych narokov, tak mozes kupit Rado Original Diver. Hodinky sa podla mna hodia k tetovaniu, kedze su mierne extravagantne. Su dobre zpracovane, od dobrej svajciarskej firmy, strojcek budes mat ten isty ako v hodinkach za 50 t a ako bonus bude puzdro z wolfranu/keramiky- neposkriabatelne, cize pokial ich nerozbijes, tak aj po roku budu vyzerat ako nove/ a krasne kazetove safirove sklicko. Nevyhodou je, ze ich zozenies dnes len pouzivane, kedze sa uz nepredavaju, vyhodou je, ze su prave jedny na predaj za 550 eur. 

post-27885-0-21430400-1378363524.jpg

post-27885-0-76662100-1378363534_thumb.jpg

Upraveno uživatelem StefanM
Odesláno (upraveno)

Podívej se ještě na nějaký Glycine, třeba Airman, nebo Lagunare. Nebo si můžeš koupit od každýho jedny :)

GlycineAirman2000-cropped.jpg

lc01-vi.jpg

Upraveno uživatelem Horhe
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...