Frostie Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 (upraveno) já bych to asi řešil koupí několika quartz Casio HDA 600 http://www.casio-europe.com/de/watch/collection/hda-600b-1bvef/ a při poničení bych je vyhazoval jak vlašťovky... Je tedy pravda, že machrovat se s nimi zas až tak moc nedá, ale drsné zacházení snesou - den v týdnu nemají Upraveno 4. září 2013 uživatelem Frostie
odjinud Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Čistě teoreticky by mohly být odolné nějaké voj. hodinky, i když automaty se už dělají málo. Třeba tyhle Marathony: http://www.armed.cz/hodinky-marathon-divers-automatic-gsar/d-92748-c-1130/Nebo CWC: http://www.armywatch.co.uk/royal-navy-automatic-dated.htm aha - nemají den v týdnu...
StefanM Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Ja by som aj poradil, ale je mi ich luto....kup si kybel detomasso a urobis dobry skutok. Ked maju kolegovia Becka, tak ber Invicti a po roku vymenis.
shag Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Bola by ich ale skoda a ani ku kerke sa nehodia...
Kid_A Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 pekne:) V 4. 9. 2013 v 20:25, Zmizík napsal: No, tak nějak nepobírám, proč si kupovat hodinky za padesátimámu a přitom na ně "nehledět a nehodlat". To bych poradil se na to porád vy$rat ale každýho věc, do jakýho hajzlu háže prachy. Nebo navrhuju si něco přidat a na prasení koupit něco z HH.
xjr1 Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Jak tak koukám na ty trasery, další peníze za hodinky bych nevyhazoval:-). Případně něco typu seiko SKX nebo Orient Mako...a po roce zahodit a koupit nový.
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 (upraveno) A přitom z lékaře 190cm se tady všichni mohli posrat. :D Já radím todle, stojí to ranec, hodí se to ke kérce a má to blízko k medicíně. Upraveno 4. září 2013 uživatelem Zmizík
jankoxxx Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 kup si damasko, aspon konecne uvidime ako znesu dobytok
kloubik Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 (upraveno) V 4. 9. 2013 v 21:05, jankoxxx napsal: kup si damasko, aspon konecne uvidime ako znesu dobytok jeste lepe.... poslal bych do Damasko fotku tech Traser a napsal jim, ze potrebujes reprezentovat v oblasti mechaniky pred delagacema z nemecka a at ti poslou jedny DK10 nebo DK11 na testovani, ze budes jejich ambasador. Zkusil bych pres Aldu, jestli nema na konrada primou linku. Navic tyhle novy s inhause masinou maji vetsi prumer, pouzdro 42, pres lunetu 44mm, to uz neni tak detskej rozmer => MI roste p.s. kdyby MI nebyl dostatecny, vylepil bych si v kanclu fotku Konrada s manzelkou, to by mohlo trochu pritvrdit muziku pred kolegama....hlavna ta manzelka Upraveno 4. září 2013 uživatelem kloubik
cooper2005 Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 (upraveno) Když se tak koukám na ty "dojebaný" hodinky, tak co mě prvně napadá je to, že další hodinky nesmí mít lunetu s indexy... páč ta by šla do kytek ihned u sebelepších hodinek. Když to má být day date v automatu, tak mě napadá vybírat jedině něco ve stylu Victorinox 241397, 241396, Luminox 1801,1807,1809 nebo Hamilton Khaki Pilot H64715535 / a koupit rovnou dvoje za cenu nepřevyšující avizovaných 50 tis.. http://www.swisshodinky.cz/luminox/hodinky/land/field-automatic/http://www.goldeligius.cz/eshop/3641045.hamilton-khaki-pilot-h64715535/http://www.budiky.cz/victorinox-241396-i8974.html oprava: nepřevýší 40 tis a ještě 10 zbyde na jedny solidní quartz Upraveno 4. září 2013 uživatelem cooper2005
Lion Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Damasko nebo Sinn, přikláním se k Damasku, zvážil bych DA36... bez lunety, finance v pohodě, nemá dle mě cenu zkoušet na padesáti jestli to vydrží nebo ne MI bude dle mě dostatečný, myslím že němec ocení víc domací produkci a technické parametry sou MI sám o sobě
Tomas1200GS Odesláno 5. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2013 V 4. 9. 2013 v 20:25, Zmizík napsal: No, tak nějak nepobírám, proč si kupovat hodinky za padesátimámu a přitom na ně "nehledět a nehodlat". To bych poradil se na to porád vy$rat ale každýho věc, do jakýho hajzlu háže prachy. Nebo navrhuju si něco přidat a na prasení koupit něco z HH. Co je HH?
Tomas1200GS Odesláno 5. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2013 Návrhy probírám, díky. Pro všechny co radí Casio, a podobně - to opravdu nechci.
M@chino Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Odesláno 5. září 2013 Breitling v quartzu ... je to dost silná značka aby obstála i s baterkou. A i "dojebaný" to pořád budou starý dobrý Béčka. Baterka z důvodu zátěže na hodinky. (už je tady někdo doporučoval). A zkusil bych mesh tah ... není na něm tolik vydět používání a je docela vzdušný.
kdojinej Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Odesláno 5. září 2013 V 4. 9. 2013 v 21:03, Zmizík napsal: A přitom z lékaře 190cm se tady všichni mohli posrat. :D Já radím todle, stojí to ranec, hodí se to ke kérce a má to blízko k medicíně.?? Hoďte sem někdo odkaz prosim. V 4. 9. 2013 v 21:22, kloubik napsal: jeste lepe.... poslal bych do Damasko fotku tech Traser a napsal jim, ze potrebujes reprezentovat v oblasti mechaniky pred delagacema z nemecka a at ti poslou jedny DK10 nebo DK11 na testovani, ze budes jejich ambasador. Zkusil bych pres Aldu, jestli nema na konrada primou linku. Navic tyhle novy s inhause masinou maji vetsi prumer, pouzdro 42, pres lunetu 44mm, to uz neni tak detskej rozmer => MI roste p.s. kdyby MI nebyl dostatecny, vylepil bych si v kanclu fotku Konrada s manzelkou, to by mohlo trochu pritvrdit muziku pred kolegama....hlavna ta manzelka Ty trasery jsou fakt dobře zrasený.. radost pohledět!
jacob Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Odesláno 5. září 2013 Měl jsem dvakrát Breitling Avenger Seawolf Chrono. Už jen kvůli možnosti právě zmagnetizování, kvůli riziku pádu, atd. bych volil bateriové hodinky. Ty Breitling mají superquartz. Odchylka je nebo tedy spíše není. Můžeš je mít na tahu, koženém řemenu, nato strapu, na gumě - jednoduše mohou být na čem chceš. Pokud se smíříš s tím, že se poškrábou, tak za sebe mohu napsat, že jsem v životě neměl více tool a přitom univerzální hodinky.
StefanM Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Odesláno 5. září 2013 (upraveno) Keby si polavil z cenovych narokov, tak mozes kupit Rado Original Diver. Hodinky sa podla mna hodia k tetovaniu, kedze su mierne extravagantne. Su dobre zpracovane, od dobrej svajciarskej firmy, strojcek budes mat ten isty ako v hodinkach za 50 t a ako bonus bude puzdro z wolfranu/keramiky- neposkriabatelne, cize pokial ich nerozbijes, tak aj po roku budu vyzerat ako nove/ a krasne kazetove safirove sklicko. Nevyhodou je, ze ich zozenies dnes len pouzivane, kedze sa uz nepredavaju, vyhodou je, ze su prave jedny na predaj za 550 eur. Upraveno 5. září 2013 uživatelem StefanM
Horhe Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Odesláno 5. září 2013 (upraveno) Podívej se ještě na nějaký Glycine, třeba Airman, nebo Lagunare. Nebo si můžeš koupit od každýho jedny Upraveno 5. září 2013 uživatelem Horhe 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se