Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé chronomagoři, dejte mi prosím tip na hodinky k 30tinam pro mou ženu. Sama sice není žádný velký znalec ani fanda,ale soucitně se mnou už 7let sdílí mou chrononemoc.. Myslim,ze by si zasloužili nějaký sportovně elegantní model, řekneme do 30tisic.. Diky za vaše nápady!

Odesláno

Tag Heuer Aquaracer ladies - výběr od perleťových cifrů přes klasickou černou a bílou až po diamantíky na lunetě. Vypadají parádně na tahu i řemenech ke kabelce..

Odesláno

Souhlas s tím,že jedině nový.Moc pěkný jsou třeba Longines Conquest pro dámy:

post-3565-0-91648100-1378792890_thumb.jpgpost-3565-0-43749100-1378792910_thumb.jpgpost-3565-0-65015200-1378792926_thumb.jpg

Anebo RADO Original taktéž pro dámy,a to v různých barvách cifru.Některé verze se už hůře shání.

post-3565-0-43945400-1378792943_thumb.png

Odesláno (upraveno)

Oris aquis date white, cca 1000?

elegantne na tahu, sportove na bielej gumke... potom si k nej mozes kupit panske cierne a budete mat skvele kombo :)

2-069-01-0011.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Zkusil bych se nazivo mrknout do kramu s RADO a porovnal s vyse uvadenymi do 30k. Alespon me u RADO vychazi pomer kvalita / parada v dadem limitu asi nejlepe. Ale ani s ostatnimi kousky vyse chybu neudelas ;)

Odesláno (upraveno)

Černý mid-size "bondovky" v kvarcu, moje paní je velmi spokojená:-). Nosí je na černým řemenu s červeným prošitím, je to elegantní řekl bych..

Upraveno uživatelem xjr1
Odesláno

No a protože mi nejde podruhé edit příspěvku, prosím o smáznutí předchozího, je tam zbytečný, díky.

Pořídil jsem ženě k narozeninám výše zmíněné Longíny Conquest a nedá je z ruky dolů, s tou keramikou vypadají opravdu moc hezky, pokud by jsi ji chtěl rozmazlovat, tak model s větším průměrem a s diamanty je určitě správná volba :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...