Přejít na obsah

Patek Philippe Aquanaut 5167/1A

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 199
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
  V 16. 9. 2013 v 15:41, MaxT napsal:

Tak teď se v tom ztrácím já. On fakt že mi někdo něco nabíd má vliv na to které hodinky jsou technologicky výše a proč?

Můj prvotní dotaz položený dříve než se začal budovat můj psychologický profil zněl poměrně jednoduše. Rozdíl v ceně je 3.300,- USD. Proč?

No Nautilus, vzdyt ti to tady panove rikaj. Je to real Genta, jsou hezci a neni to entry level  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 16. 9. 2013 v 16:01, MaxT napsal:

O.K. V tom případě si musím koupit Nautily.

A ještě dotaz: Když si je tady na fóru 18x vyměním tam a zpět, budu i odborník nebo furt jenom velký frajer?  :lol2:

Pokud nebudes hystercit jako kikina, tak budes obojí  :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Díky Aldo, výměnu už jsem zamít. Kdyby pro nic tak ty Nautily byly rok staré a mé jsou nové. Asi by to nějak ještě šlo, ale protože mě se líbí Aquanauty více, hledal jsem zde nějaké pádné argumenty proč tak učinit.

Odkaz ke komentáři

Ked som videl oba modely vedla seba na fotkach cisto subjektivne sa mi pacia ovela viac Nautilus. Kebyze mam tie Aquanaut za tolke prachy asi by som tiez hystercil a snazil si to v sebe nejako obhajit a zralo by ma to. Ale to je fakt len subjektivne, niekto to moze mat kludne aj naopak. Aj mne ofrflavali milgausy ze su hnusne. Ale kvoli tomu nebudem vypisovat po fore a zobronit o pochvalne hlasy. Mne sa lubia a nic viac netreba. Takze Max, neries a nenechaj si implantovat pochybnosti :)

Odkaz ke komentáři

V 16. 9. 2013 v 16:22, Alda napsal:

Rozdil v cene bude nejspis kvuli designove narocnejsimu (a podle me opravdu povedenejsimu) pouzdru a jmenu Nautilus. 

Moc díky za odpověď. Tato Tvá a Bandiho mi úplně a zcela dostačuje, ostatního balastu nebylo potřeba. Prosím tedy o konec debaty. Děkuji.

Odkaz ke komentáři

V 16. 9. 2013 v 15:22, Bobisek napsal:

Prudilů Hasni a Frantíka si nevšímej, jsou nasraný, že oni odborníci se vzmohli akorát na Rolexky a IWC...

Tyvole tak tohle je názor na úrovni diskuzí iDnesu a Novinek. Tam si prostí občané taky dokazují svoji vyzrálost diskuzemi ve stylu: "Kritizuješ, protože závidíš, protože sám jsi v životě nic nedokázal; já nekritizuju (a tak ti jako podsouvám, že si jako máš myslet že já to někam dotáhnul)".

Bída...

Odkaz ke komentáři

V 16. 9. 2013 v 13:22, MaxT napsal:

Upřímně řečeno mám dojem, že jsi si trochu popletl Frantikovo vyjádření ohledně gumy k Aquanautům. Nevím zda li jsi měl možnost vidět některé tyto hodinky živě, ale gumu na auto rozhodně nepřipomínají. To už spíše Frantikovo přirovnání ke granátu bude smysluplnější. I když je pravda, že stejně jako ty jsi nejspíše neviděl PP in natura, stejně tak jsem já neviděl tvé gumy na autě takže se třeba mýlím. Každopádně díky za hodnotný příspěvek.

Viděl sem je naživo xkrát. Pravda, neměl sem je na ruce, protože dycky jdu po Calatravách, ale nakoukané je mám. Nechtěl jsem se tě nějak dotknout, jsem rád, že sis dokázal splnit chronosen, ale subjektivně se mi aquanauty nelíbí z uvedených důvodů.

Odkaz ke komentáři

Vtipne je, ze se zde debatuje o tomto modelu, jako by to mela byt modla a k tomu je to z dilny Patek v podstate nejzakladnejsi model za 16 000 EUR, Patek prodava hodinky v cenovych relacích i 400 000 EUR, k cemu se babrat na padesati strankach s jednim, zakladnim modelem?

Odkaz ke komentáři

V 16. 9. 2013 v 16:47, bandicoot napsal:

Tyvole tak tohle je názor na úrovni diskuzí iDnesu a Novinek. Tam si prostí občané taky dokazují svoji vyzrálost diskuzemi ve stylu: "Kritizuješ, protože závidíš, protože sám jsi v životě nic nedokázal; já nekritizuju (a tak ti jako podsouvám, že si jako máš myslet že já to někam dotáhnul)".

Bída...

Četl jsi ten příspěvek celý? Vždyť z toho tryská ironie na všechny strany a navíc mě teda docela pobavil... :)

Ale musím teda uznat, že MaxT si tohle své, zpočátku fajn, vlákno shodil během pár hodin docela slušně... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Tady je sranda.

Bandi nepochopil ironii, Franta klasicky rejpe a MaxT nesmyslně obhajuje nákup. To přece nemáš zapotřebí. Líbí se ti, máš na ně, tak proč to řešíš?

Odkaz ke komentáři

gratulujem :) ako kazdy chronomagor tak aj mojim snom je raz si zadovazit hodinky od PP. ked som zil v zahranici tak som casto obdivoval nautilus v jednom krasnom hodinarstve v centre dublinu. raz som neodolal a poziadal som predavaca ci si ich mozem vyskusat a na moje prekvapenie bol velmi ochotny. v tom case moju ruku zdobili skromne sinn 103 st ktore si zase predavac pozorne obzrel a pochvalil. velmi prijemna skusenost :) u mna vyhrava nautilus s tym sedastym cifernikom, ktory podla uhla dopadu svetla krasne meni farby. odpustil by som im dokonca aj nestandardne uchytenie tahu (volaky remienok by som na ne snad vymyslel)...

idem teda dalej snivat o patekoch a stastnemu majitelovi este raz uprimne gratulujem.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zpet a co nevidim. Shodil jsem si vlakno, obhajuji nakup atd. atd. A jak to cele vzniklo?

Dovolil jsem si tak ne zcela uplne souhlasit s odpovedi jednoho patrne vazeneho clena.

Dovolil jsem si videt rozdil mezi vyrazem lepsi a libi se mi vice.

A vite co? Fotky Aqanaut vs. Nautilus ktere jsem zde postnul Aquanautum opravdu nelichoti.

To ale nemeni nic na faktu, ze me se na zivo moc libi. Pokud jsem jen na moment zauvazoval o vymene za Nautily, hromada hnoje na poslednich 3 stranach me jiste odradila.

Co se hodinek tyce, jsem naprosty laik. Nevim co je labuti krk ani vlasek. Jen to tady ctu.

Taky ale casto ctu, jak se nekteri " zaslouzili " clenove navazeji kvuli kdejake hlouposti do tech mene zaslouzilych.

Ctu nazory odborniku, ze jsem hloupy kdyz jsem si koupil IWC s ETA strojkem misto inhousu, cetl jsem jak jsem bez vkusu ze jsem si koupil Panerai s ukazatelem rezervy, jsem hloupy, neznaly a bez vkusu kdyz Panerai nosim radeji na gume nez na remenu, jsem kolotocar protoze jsem si koupil Ulysse Nardin a nahodou je nosi i Michal David, koupim si PP a jsem opet looser protoze jsem koupil low end. Dovolim si li nesouhlasit s tim, ze jsem v podstate debil, shodil jsem si vlakno a obhajuji se, jsem urazena patnactka apod.

Naopak zjistuji, ze zde vladne mala skupina odborniku na vsechno. Jejich nazor na cokoliv je jediny pravy. Oni jedini rozumi technice, ekonomice, designu a zejmena jsou velkymi znalci lidskych dusi a hnuti mysli. Nejlepe u lidi, ktere nikdy nevideli.

Zvlastni je, ze takto necini ti opravdovi strelci mezi nama. Ti se projevuji vetsinou velmi korektne, neutralne a slusne. Osobne jsem poznal jen opravdu par clenu fora a s dalsi hrstkou jsem byl v kontaktu pres SZ. I tito maji neco spolecneho. Jejich hodinkove portfolio vyda na slusnou prodejnu s kvalitnima hodinkama a na rozdil ode mne maji rozum a do chlubiciho vlakna neprispivaji.

Nu coz, bud se s tim smirim, nebo s tim budu bojovat a nebo si najdu jinou zabavu.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...