kloubik Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Gratuloval jsem k UN které se mi moc libily a tady vůbec není co dodat. Skvělá volba a s tahem 2x tak skvělá, podle fotky Ti sedí na ruce perfektně. Jestli jedny univerzální hodinky, tak si nic moc lepšího než tohle na tahu teď nedovedu představit. A díky za fotky včetně balení.
MaxT Odesláno 10. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 12:26, kloubik napsal: Gratuloval jsem k UN které se mi moc libily a tady vůbec není co dodat. Skvělá volba a s tahem 2x tak skvělá, podle fotky Ti sedí na ruce perfektně. Jestli jedny univerzální hodinky, tak si nic moc lepšího než tohle na tahu teď nedovedu představit. A díky za fotky včetně balení.Určitě to nyní nehodnotím nezaujatě, radost z nových hodinek lecos zamlží.Pokud však něco mohu říci s jistotou je fakt, že vzhledem k mým požadavkům si sám nedokážu také nic lepšího představit a to byl pro mne důvod do toho jít.A k té pohodlnosti jen tolik, že i když nevím jak by seděly na ruce jiného, v mém případě hodinky spolu s tahem sedí tak neskutečně až mám pocit, že měli odlitek mé ruky a na míru obé vyrobili.Za gratulaci Tvou i druhých moc děkuji. Možná jsem naivní, ale vaše gratulace mi radost z nákupu ještě umocňují.
misoo Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 gratulujem, sedia ti dokonale, uzivaj dlho a dobre!
Rampelnik Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Velká gratulace i ode mě! Užívej si hodinky ve zdravý a dobrý pocit z nákupu ať tě těší co nejdýl.
tommasini Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Gratuluji. Super čtení. Mě osobně se na tom tahu líbí víc. Jsou krásný.
SCIFI Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 jak jsem říkal. za mě jedině tah a tady dvojnásob. můžeš se odhlásit :-)
semi001 Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 12:31, MaxT napsal: Možná jsem naivní, ale vaše gratulace mi radost z nákupu ještě umocňují. Nejsi Je to jako droga, která umocňuje radost z nákupu Za mě též, velký respekt a gratulace
filo-boxer Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 11:39, MaxT napsal: ...Mé požadavky na hodinky jsou vcelku jednoduché, přesto jak se nakonec ukázalo i to je potíž.Tedy: Kvalitní label, WR minimum 100, datumovka, pohodlí při nošení a v mezích možností taková univerzálnost aby mohli býti jedinými....Doprcic, presne tyhle pozadavky jsem mel taky, ale na PP Aquanauty jsem uplne zapomnel! Nu coz, uz to s tema roladama nejak doklepu... Ted vazne, je to nadhera, moc gratuluju, nenech se zviklat az na tebe casem prijdou choutky na neco jineho. Skoda jen, ze jsi vynechal obdobi Glashütte Original, mohly tu byt pekne fotky...
st1g Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Tak ještě jednou moc gratuluji Peťo... Přeji Ti aby ti opravdu vydržely!!! Jinak s tou pohodlností máš naprostou pravdu.... i já to takto cítím...sám vím o čem mluvím. Pozdrav z klubu PP Morava
montemar Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 .. muj dloouholety sen... uprimne zavidim.. vzpominam, jak tady nekdo, uz nevim kdo, pred lety prohlasil ze "aquanauty sou hnusny hodinky" .. .. srry za netaktnost, ae o kolik teda zvedne tah cenu? odpoved necekam, ale potesi
Ivanhoe34 Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Tí Taliani sa pekne vyfarbili No neomylne si sa k nim nakoniec prebojoval ... pripájam sa ku gratulantom, užívaj každú chvíľu s nimi. Dodatočne všetko naj k narodeninám aj fantastickým hodinkám! A nešetri fotkami
MaxT Odesláno 10. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 13:40, montemar napsal: .. muj dloouholety sen... uprimne zavidim.. vzpominam, jak tady nekdo, uz nevim kdo, pred lety prohlasil ze "aquanauty sou hnusny hodinky" .. .. srry za netaktnost, ae o kolik teda zvedne tah cenu? odpoved necekam, ale potesi No je to vcelku snadno dohledatelné na netu. Cena se zvedne o cca. 3.000,- Eur nebo 4.000,- USD. Vemu li v potaz že guma + spona stojí cca. 1.300 Eur, vychází mi cena tahu 4.300,- Eur což považuju za nehoráznost.Edit: A ještě jednou díky všem.
enslow Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 nechcem byt nechutny ale spona 27K??? to je uz podla mna dost chore....a guma so sponou 1300e???!!!!!
st1g Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Dle mých informací jsou Aquanauty na tahu dražší o 3200USD ... Ale to tak bohužel je... Mě se ten tah líbí, ale subjektivně mám blíž více ke gumě z hlediska pohodlí. :-) No ale co já vím, třeba jednou k nim taky dokoupím tah. :-)
st1g Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 14:00, enslow napsal: nechcem byt nechutny ale spona 27K??? to je uz podla mna dost chore....a guma so sponou 1300e???!!!!! Tak je to PP... kolik by ti přišla adekvátní cena ke značce? Breitling chce za sponu na gumu 12 ne?
MaxT Odesláno 10. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 14:00, enslow napsal: nechcem byt nechutny ale spona 27K??? to je uz podla mna dost chore....a guma so sponou 1300e???!!!!! No choré to možná je, ale pravda také. Guma něco přes 5K což jde a spona přes 27K což tedy spíše nejde, ale je to tak.
Frantik Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 13:40, montemar napsal: .. muj dloouholety sen... uprimne zavidim.. vzpominam, jak tady nekdo, uz nevim kdo, pred lety prohlasil ze "aquanauty sou hnusny hodinky" .. .. srry za netaktnost, ae o kolik teda zvedne tah cenu? odpoved necekam, ale potesi To jsem asi rekl já :-) Ja si to trochu myslim porad, je to takovej low-end Pateku a urcite to neni vrchol hodinariny - ani nahodou.Ale maj neco do sebe a Max z nich má radost a to je asi nejdulezitejsi.
semi001 Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 14:01, st1g napsal: Dle mých informací jsou Aquanauty na tahu dražší o 3200USD ... Ale to tak bohužel je... Mě se ten tah líbí, ale subjektivně mám blíž více ke gumě z hlediska pohodlí. :-) No ale co já vím, třeba jednou k nim taky dokoupím tah. :-)Hmm tah nebo pomalu celé rolády, těžké rozhodnutí Sorry, ale ta cena je nehoráznost
MaxT Odesláno 10. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 14:01, st1g napsal: Dle mých informací jsou Aquanauty na tahu dražší o 3200USD ... Ale to tak bohužel je... Mě se ten tah líbí, ale subjektivně mám blíž více ke gumě z hlediska pohodlí. :-) No ale co já vím, třeba jednou k nim taky dokoupím tah. :-)Ale jo, ty cenovky na internetu jsou různé. Já jsem viděl ceník u A.D. kde byl rozdíl těch zhruba 3.000,- Eur a v Carollinum mi řekli 5 + 27 za gumu a sponu. Vezmu li v potaz, že cenu gumy přímo od PP velmi dobře znáš a je vlastně totožná tak bych bohužel nepochyboval ani o ceně té spony. Tudíž mi logicky vychází cena tahu na + - 4.000,- Euro.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.